Kardo ako vladaš engleskim,evo ti jedan super link o kefir gljivi
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove.
Registriraj se ili
Prijavi seEvo i jedne dobre stranice na naški
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove.
Registriraj se ili
Prijavi seI još jedna na naški
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove.
Registriraj se ili
Prijavi sei još jedna dobra na ingliš
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove.
Registriraj se ili
Prijavi seNisam se htio pravit pametan s cp znanjem,pa sam vam stavio najbolje linkove iz kefir tematike
Na netu čete naletit na tvrdnje da je to čudotvorna gljiva koja liječi sve živo-neistina,kefir kao produkt te gljive,koja zapravo i nije gljiva već simbioza nekoliko vrsta bakterija,blagotvorno djeluje na želudac i dobar je kao preventiva za mnoge bolesti.
Kefir dobiven s "gljivom" nema veze s industrijskim kefirom,industrijski kefir se dobiva dodavanjem hmelja u mlijeko tokom vrenja,a o vrijednosti laboratorijskih probiotika i ovih prirodnih,ne treba trošiti riječi
Kefir gljiva se ne smije jesti-to je još jedna nebuloza s neta,ja je osobno svaki dan malo žvačem,u biti sama gljiva je mala tvornica probiotika.
Kefir gljivu ne smijete bacit u kanalizaciju-još jedna nebuloza s neta,ako je ne želite,a nemate je kome dati,slobodno je bacite,jeste da je grijeh baciti jedan takav izvor zdravlja,ali neće se niš desit u kanalizacijskim cijevima
Od želučanih tegoba ja sam znao tu i tamo imat napad kiseline,ali od kad konzumiram kefir,mislim da sam samo jednom posegnuo za gastalom,ali u početku konzumacije ili bolje rečeno adaptacije na kefir znao sam imati jake vjetrove (prdio sam ko slon
),a znalo me i napuhat,a par puta sam dobio i trčkalicu (sračku)
ali taj period je kratko trajao,želudac se brzo privikne na boljitak
Ako imat e još kakvih nadoumica,slobodno pitajte.