Kraljeznica.com forum

Druge teme povezane s kralježnicom => Dijagnostika => Autor teme: Natali34 - Travanj 08, 2017, 14:05:35 poslijepodne

Naslov: Kako sto prije doci na Mr
Autor: Natali34 - Travanj 08, 2017, 14:05:35 poslijepodne
Za stare i nove clanove...
Kako I sami znate da su liste cekanja za Mr jako duge i da ako nam je hitno moramo platiti pa tako sam saznala  za jednu metodu na koju ne morate dugo cekati max 2 mj.
Znaci branitelji I clanovi njihovih uzih obitelji imaju pravo prvenstva na dijagnosticke pretrage.
U svakoj bolnici postoji koordinator za branitelje..... Necu stavljati link jer mozda za 5 godina se promjene imena.
Uguglajte koordinatori za branitelje I izbaciti ce vam popis bolnica, cak postoje 3 bolnice u Hrv a to su Vukovar, Zabok , Knin ( za Zabok sam sigurna da nemaju magnet).
Od dokumentacije ce vas traziti uputnicu za Mr, preporuku od specijaliste i braniteljsku iskaznicu kojom se utvrduje pravo branitelja I kontakt broj.
Primjer. Za svaku bolnicu u Zagrebu postoji koordinator za branitelje....(posaljete mail i cekate odgovor ili poziv)
Znam da se ne odnosi na sve ali ipak moze nekome pomoci.....
Naslov: Odg: Kako sto prije doci na Mr
Autor: ladyanita - Travanj 09, 2017, 06:38:12 prijepodne
I dva mjeseca je dugo dok si ti u strašnim bolovima.

Za to je sve kriv Hzzo i ove naše lopovčine. Kad bi privatnim poliklinikama odobrili više pregleda na teret hzzo-a to se ne bi događalo. Znači oni su sad recimo Medikolu u Čakovcu odobrili 178 pregleda za tri mjeseca. To je 80 radnih dana i proizlazi da će Medikol... ajde u prosjeku napraviti niti tri magnetske dnevno na teret Hzzo-a u sljedeća tri mjeseca. Mogli bi 10 sigurno,ajde ima i onih koji plate sami.Znači ostalo vrijeme uređaj stoji za ukras  :-\

Ako me slučajno tko prošle ili pretprošle godine pitao da li sam ikad bila na CT-u, ja sam rekla ne. Ustvari sam bila jer sam našla nalaze,a i sjećam se tog snimanja mozga. To je bilo prije 6 godina,hodala sam neurologu u Medikol jer sam imala užasne glavobolje. I sad po tim nalazima vidim da sam ja za tri dana od kad je neurolog prepiručio CT obavila to snimanje i sve je to bilo u Medikolu.  Evo koliko smo mi kao država u zadnjih 6 godina otišli u rikverc. Nema se para za zdravsto,a za ostale gluposti se ima na pretek. Uglavnom prestrašno  :'( :'(
Naslov: Odg: Kako sto prije doci na Mr
Autor: Natali34 - Travanj 09, 2017, 18:56:46 poslijepodne
Ja sam za sada samo poslala u vinogradsku I narucili me pocetkom 6 mj, ali sam sada poslala na jos 4 koordinatora u gradu Zagrebu pa cemo vidit tko ce me prije naruciti ili mozda cak kasnije.
Pisem kada mi odgovore.....
Naslov: Odg: Kako sto prije doci na Mr
Autor: ladyanita - Travanj 09, 2017, 20:13:29 poslijepodne
Ja stvarno više ništ ne kužim jer sam sela...seljača dakle hahahaaa. Već sam neki dan vas molila da mi objasnite razliku između Vinogradske i  KBC Sestre milosrdnice. Ja sam poslala za narudžbu KBC Sestre milosrdnice i odgovor je ovakav : POŠTOVANI PRVI SLOBODNI TERMINI SU ZA.MR 10.MJ.2018.

Pa ne kužim sad.....sad sam poslala na drugi mail kao baš piše Vinogradska i odmah stigao odgovor da će se javiti u roku 5 dana.
Naslov: Odg: Kako sto prije doci na Mr
Autor: Natali34 - Travanj 09, 2017, 23:22:23 poslijepodne
Kbcsm i vinogradska ti je jedno te isto.
I meni su odgovorili prvi put kad sam slala 10/2018 a sad sam poslala koordinatoru za branitelje ( tata mi je bio branitelj) I zena me nazvala I rekla termin pocetkom 6 mj.
Naslov: Odg: Kako sto prije doci na Mr
Autor: ladyanita - Travanj 10, 2017, 05:12:08 prijepodne
Ooo super...sad sam se fino osramotila. Sad bude mene zvala da mi nacrta hahahaa
Naslov: Odg: Kako sto prije doci na Mr
Autor: Natali34 - Travanj 10, 2017, 12:51:14 poslijepodne
Prvi koordinator is Kbc Dubrava me nazvao jutros I rekao da imam preko 18 godina I da to vrijedi samo za djecu ispod 18. Ako pise clanovi uze obitelji pa nisam od susjeda. Al nek joj bude... Cekamo preostala 3.