Tretmani > Fizikalna terapija

Preporuka fizikalne terapije

<< < (2/2)

Ovčica:
Ja imam totalno suprotno mišljenje od Natali. Nikako u Aritheru! Tam te neće naučiti ništa! Ja sam hodala u 4.mj o.g. na terapije kod njih. Ok su što se tiče struje, magneta, uzv i kod razgibavanja ...ali kod vježbi katastrofa!
1. Vježbaš na krevetu.
2. Veli ti samo diži ovu nogu i suprotnu ruku bez dodatnih objašnjenja: zategni trbuh, stopalo ravno, glava  gleda u pod...
I tako svaku vježbu ne objasne uopće šta treba zategnuti, kad je udah/izdah, do kud dignuti nogu/ruku/glavu...
3. Na terapije čekaš min 6 mj. osim ako platiš.
Ja sam prije 5 g išla u Doko, fizijatrica je bila mlada (oko 30g), dobila sam fenomenalnu fizioterapeutkinju (u terminu u kojem sam dolazila) i radila je sa mnom svaku vježbu; svaki udah/izdah. Nije prestajala govoriti, bodrila, govorila kako na koji način, koliko dugo treba svaku vježbu izvoditi...ma super žena! Još da sam joj zapamtila ime..eh. I ostali fizioterapeuti su bili super. Svatko je radio s jednim pacijentom. Dok su u Aritheri njih 4 na vježbama pričali, jedan ti je rekao radi sad ovo i okrenuo ti leđa >:(. To su radili i drugim pacijentima jer su 2 prostorije tj.sobe između dvorane i struje/magneta/uzv odvojene staklima i otvoren je prolaz.

Natali34:
Ja Sam isla privatno u petrovu, preko hzzo necu ni komentirati strava I uzas.
Koliko para toliko muzike, nazalost :-(

svila:
Hvala.
Vidim svatko ima drugačija iskustva :)
Kontaktirati ću više klinika koje imaju individualnu gimnastiku.
Preporučeno mi je i videoreha i čini mi se ok, možda budem probao.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju