Autor Tema: simptomi za thorocalnu krljeznicu ili hernia disk  (Posjeta: 19474 )

0 Članova i 49 Gostiju pregledava ovu temu.

Henrik VIII

  • Hero Member
  • *****
  • Postova: 865
    • Profil
Odg: simptomi za thorocalnu krljeznicu ili hernia disk
« Odgovori #18 : Travanj 24, 2015, 10:08:25 prijepodne »
Ja nisam još došao do faze kirurgije iako sam zamolio fizijatricu u veljači na kontroli da me uputi neurokirurgu pa makar na konzultativni pregled, jer mi je još nekako i održivo u vratnom i torakalnom dijelu, ali me lumbalni dio, zdjelica i noge stvarno bole životinjski i nema života bez tramadola. No, nije to tak jednostavno jer prvo treba napraviti MRI, a to košta, pa je HZZO-u lakše platiti mjesečno tramadol (cca 10 kn po kutiji) i moram proći još jedn seriju fizikalne terapije strujama, magnetima i lampom (a pored toga svaki dan vježbam i plivam). Ugl. ne znam da li imam hernije diska ili kronični upalni proces s obzirom da je cijela kralježnica degenerirana. Injekcije kortikosterioida su jako pomogle; uzeo sam ih iako se liječnica OM protivila uz obrazloženje da bih pojeo i drek samo da taj užas prođe, jer od količine i jačine bolova imam i psihičkih poteškoća i ne mogu funkcionirati. To da su kortići pomogli upućuje da bi mogla biti upala, ali tko će znati. Jedino što je sigurno je užasna muka, a ostalo je sve tak neizvjesno. I da, promjene vremena i hladnoća dovode do ludila; obračun za plin mi je došao na 3.500 kn jer sam se morao jače grijati cijelu zimu. Inače sam ukočen kao mrtvac.
St. post spondylodilesis, Th10-Th11-Th12-L1-L2-L3-L4, 27.03.2019.
St. post vertebrosynthesis transpedicularis Th11-Th12-L1-L2 sec Expidium, Stabilization (10.5.2016.)
Scoliosis THL
Radiculopathia C6C7 bill, C8Th1 dec, L3L4 i L5S1 bill
Hemangioma Th8
Sy CC et CB
Sy thoracale
Sy LS chr


i još nešto?

Da, uznapredovala osteoporoza, osteohondroza, blaga protruzija diska u L3/L4 i suženje prostora u oba kuka sa početnom sklerozom te Hashimotova bolest. Jupi! :)

sneky123

  • Jr. Member
  • **
  • Postova: 21
    • Profil
    • Email
Odg: simptomi za thorocalnu krljeznicu ili hernia disk
« Odgovori #19 : Travanj 04, 2017, 15:23:21 poslijepodne »
 :) :) :) :) :) :) :) :)vidimm nije me bilo dve god ovdje ,,a jojj,,150 kirurga prosla i jos uvek sa  bolovima i nece rezat ,,kod privatnika sto jednog ,ak koga zanima napisite pa se javim zbrbljat sta je i kako i sto pomoglo a sto ne :( ;D :D

 

Nagradne igre