MMK
Newbie

|
 |
« Odgovor #180 : Lipanj 18, 2011, 22:27:09 » |
|
Sve sam ja otkrila  ali je sramota da se takve stvari događaju  Na kraju je i mene bilo sram da moram takve stvari otkrivati. A gospođa iz HZZO-a koja mi je sve to rekla mislim da će loše proći jer su me u daljnjem otkrivanju pitali tko mi je to sve rekao
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
senainter
|
 |
« Odgovor #181 : Lipanj 19, 2011, 09:12:11 » |
|
Kad bih pocela pricati sad o zdravstvenom sistemu imala bi reci samo bljak bljak bljak. Ja sam u sarajevu nasla stelu za mri jer me uvijek naruce kroz 6 mjeseci. Nista ih ne zanima sto te boli ni kako. A na mri standardno gotovo uvijek kad dodjem nema nikog. Ako platis kes mos odmah nikakav povrat novca nista. Bez stele nista a bas ih strasno zanima lijepa rijec. pfff ako ne znas nekog gotov si. Za banje sam isto uvijek placala 500 eur 10 dana u fojnici pa ko voli nek izvoli.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
L4-L5, L5-S1-diskus hernija Siringomijelija Skolioza 43 stepena torakalna, 20 stepeni lumbalno Operacija u Vertebrisu 2011 Stanje: neureklo se 
|
|
|
|
teoantun
|
 |
« Odgovor #182 : Lipanj 30, 2011, 17:53:51 » |
|
Danas sam počeo opet malo ići na bazen, naravno preko HZZO-a, u splitske toplice, taman dok se more ugrije. I kako sad da ne pohvalim osoblje, kad me žena prvi put vidila i odmah mi rekla da mogu doći i sat ranije u bazen i slobodno uživati s vježbama. A ima nas samo troje u bazenu, tako, iako je mali i pliči duplo od onoga u Kalosu, mnogo mi znači u ovo doba hladnog mora...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
V.R.S.N.S.M.V. S.M.Q.L.I.V.B. Crux Santa Sit Mihi Lux, Non Draco Sit Mihi Dux! Per Mariam ad Iesum! Zajedno u Kristu!
III 2011.g. INTERLAMINECTOMIA L5 - S1 L.DEX.; ADHESIOLISIS; ABLATIO DISCI I.V. L5 - S1
|
|
|
|
Kraljeznica.com forum
|
 |
« Odgovor #182 : Lipanj 30, 2011, 17:53:51 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
teoantun
|
 |
« Odgovor #183 : Srpanj 08, 2011, 15:04:08 » |
|
http://www.jutarnji.hr/ekskluzivni-video-drago-gabric-porucio--hvala-svima-na-podrsci--vratit-cu-se-brze-nego-su-svi-ocekivali-/951408/To je bilo prije mjesec dana. A danas i ovih dana ga viđam u splitskim toplicama, hoda i to jako dobro, sav je na mjestu i zahvalan je osoblju toplica. Iako je mogao bilo gdje, on je bio u krapinskim i sada dolazi još malo u splitske. I čovjek je fantastično, sretan i nasmijan! A osoblje razdragano zbog uspješnog oporavka! Viđam to svojim očima svaki dan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
V.R.S.N.S.M.V. S.M.Q.L.I.V.B. Crux Santa Sit Mihi Lux, Non Draco Sit Mihi Dux! Per Mariam ad Iesum! Zajedno u Kristu!
III 2011.g. INTERLAMINECTOMIA L5 - S1 L.DEX.; ADHESIOLISIS; ABLATIO DISCI I.V. L5 - S1
|
|
|
|
luna
|
 |
« Odgovor #184 : Kolovoz 28, 2011, 15:43:27 » |
|
U petak sam se vratila iz banje.zaisat su se potrudili.I doktorica i fizijatar.I po prvi put nakon duugoo vremena nemamproblema s L-L (negativan) mada me noge još pomalo bole kad hodam u listovima i butinama. Nadam se da ću i vježbe raditi.Zanima me da li je normalno da se nakon boravka u banji osjećam iznureno?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
senainter
|
 |
« Odgovor #185 : Kolovoz 29, 2011, 14:50:03 » |
|
Ne znam meni nije. Bila sam u banji davno davno jos kad sam isla za skoliozu nisam se osjecala umorno naprotiv ... Pa bitno je da nemas boli po meni. Pozz 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
L4-L5, L5-S1-diskus hernija Siringomijelija Skolioza 43 stepena torakalna, 20 stepeni lumbalno Operacija u Vertebrisu 2011 Stanje: neureklo se 
|
|
|
|
luna
|
 |
« Odgovor #186 : Kolovoz 29, 2011, 16:49:38 » |
|
Zanima me da li postoje neka pravila ponašanja nakon banje? Ja sam značajno bolje.Osim bolova u nogama kad hodam i duže stojim.Hvala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
MMK
Newbie

|
 |
« Odgovor #187 : Rujan 26, 2011, 15:35:36 » |
|
Evo ovdje sam se javila pred neki mjesec i sada javljam da je moj tata izgubio svoju životnu bitku. Pa sada zahvaljujem svima koji su ga krivo liječili ponajprije dr. i njegovom "malom pomoćniku" koji mu je davao savjete po svome nahođenju jer ovaj nije znao osnovne stvari. I sada tvrdim izbjegavajte Krapinske toplice u širokom luku ako mislite imati žive svoje najdraže da vam se ne dogodi ono što se dogodilo nama.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2011, 10:17:48 bojan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kraljeznica.com forum
|
 |
« Odgovor #187 : Rujan 26, 2011, 15:35:36 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ANABELA
|
 |
« Odgovor #188 : Rujan 26, 2011, 18:37:27 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
laminectomia disci L5-S1 2008. relaminectomia disci L5-S1 2009. relaminectomia disci L5-S1 2011. protrusio disci C5-C6
|
|
|
|
Kraljeznica.com forum
|
|
|
|
|
|
Evidentirano