Kraljeznica.com forum
Svibanj 19, 2012, 20:51:51 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Za pisanje poruka na forumu potrebna je registracija. Svi savjeti i informacije na forumu i stranicama su informativnog karaktera. Za primjenu bilo kojeg tretmana ili vježbi konzultirajte se sa stručnom osobom.
Posjetite i stranice s tekstovima o kralježnici na adresi www.kraljeznica.com

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
Del.icio.us Digg FURL FaceBook Stumble Upon Reddit SlashDot

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Varazdinske toplice  (Posjeta: 1553 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
petra
Full Member

« : Travanj 29, 2010, 20:57:21 »

Tek sam se vratila iz Varaždinskih toplica pa da prenesem svoja iskustva.
Bila sam smještena u Minervi i skroz sam zadovoljna. Bila sam u dvokrevetnoj sobi uz nadoplatu od 110 kn, a za jednokrevetnu je 190 kn.
Smještaj je korektan.
Na početku slijedi pregled fizijatra koji odredi terapije, a ako je bilo što potrebno, možete mu se obratiti tijekom boravka. Neki su imali zakazane preglede i tijekom boravka, a ja sam kod fizijatra bila samo još na kontrolnom pregledu prije odlaska.
Za sve terapije imate točno određen termin tako da nema nepotrebnog čekanja, a svi terapeuti i terapije su vrlo točne i prema rasporedu. Navodno imamo pravo na max 7 terapija. Ja sam im imala 6, a neki 5... valjda prema potrebama.
U hotelu postoji bazen od 25 metara koji je na raspolaganju cijeli dan, a postoji i terapeutski bazen s lijekovitom vodom u kojem se ujutro održavaju grupne vježbe, a može se koristiti i popodne.
S hranom sam bila jako zadovoljna. Švedski stol je za sva tri obroka i nikada nisam ostala gladna... svi smo uvijek mogli pronaći nešto za sebe uključujući i vegetarijance i one na dijeti.
I samo par napomena koje bi meni bile koristile: u sobama nema fena; uz recepciju su dva računala s pristupom internetu koji se plaća, ali ako imate laptop, možete se spojiti, ali signala ima samo u prizemlju. Terapije počinju ujutro u 7 s tim da se može s njima dogovoriti ako vam neko vrijeme ne paše da vam pomaknu terapije.
Toliko od mene Smješko

Evidentirano
melica
Full Member

« Odgovor #1 : Travanj 29, 2010, 21:13:38 »

Pozdrav Petri!

Drago mi je da ti je bilo dobro sve u svemu.
Zanima me kako se sad osjećaš s obzirom da baš i nije prošlo puno od tvoje operacije.

Puno dobrog zdravlja Sirast
Evidentirano

30.08.2007. stvaranje Schmorlove hernije donje pokrovne plohe trupa L5 kralješka, uz diskretno reduciran i.v.prostor L5 S1, masivniji poprečni nastavak na L5 kralješku desno uz suspektno stvaranje pseudoartroze
MR 11.02.2010 diskopatija i dorzomedijalna protruzija i.v.diska L4-L5, L5-S1 ekstruzija i.v.diska prema spinalnom kanalu, u visini kralješka S1 perineuralna Tarlowljeva cista.
NikolaST
Full Member

« Odgovor #2 : Studeni 03, 2010, 19:00:08 »

Imam par pitanja I jednu veliku dvojbu pa ako ko ima volje/info:
1)Vjecno pitanje kad tj koliko nakon op u toplice? Ja op na Rebru I moj operater kaze 30 dana.
2)Idem u VZ:kako susite kupace? Znam da zvuci smjesno al zima je kad sam tamo.
3) Ima li praonica robe?
4)Treba li ponijeti sugamane (rucnike) za bazen? A za Minervu (ako je hotel onda moraju ih imat u sobama)
5)Treba li ona kapica za u bazen?
Inace termin ponudjen je 24.11 a ja ciljam I na raniji 15.11 (op 14.10)
Thx!
Evidentirano
Kraljeznica.com forum
« Odgovor #2 : Studeni 03, 2010, 19:00:08 »

Evidentirano
Renata
Hero Member

ponekad sama sebi doktor

« Odgovor #3 : Studeni 03, 2010, 20:07:34 »

Imam par pitanja I jednu veliku dvojbu pa ako ko ima volje/info:
1)Vjecno pitanje kad tj koliko nakon op u toplice? Ja op na Rebru I moj operater kaze 30 dana.
2)Idem u VZ:kako susite kupace? Znam da zvuci smjesno al zima je kad sam tamo.
3) Ima li praonica robe?
4)Treba li ponijeti sugamane (rucnike) za bazen? A za Minervu (ako je hotel onda moraju ih imat u sobama)
5)Treba li ona kapica za u bazen?
Inace termin ponudjen je 24.11 a ja ciljam I na raniji 15.11 (op 14.10)
Thx!

1. odlučuje operater - ne idu svi u toplice, ovisi o zahvatu, a ako idu, idu u različito vrijeme ali koliko sam čula od drugih najranije 1 mjesec nakon operacije
2. radijator
3. nema
4. da - ručnike koje dobiješ u sobi u Minervi ne bi smio nositi na bazen
5. OBAVEZNO jer te otjeraju iz bazena (iako u njemu pliva puno "raznih stvari", a i neki korisnici imaju više dlaka na tijelu na glavi, pa ne vidim poantu tih kapicu niti nakon višegodišnjih boravaka u toplicama).
Što se tiče termina, što kasnije to bolje. Nek rana zacijeli kako treba - mislim da je to i forumski Neuro spomenuo na nekoliko mjesta.

Pozdrav i sretno!
Evidentirano

2006. interlaminectomia L4-L5
NikolaST
Full Member

« Odgovor #4 : Studeni 03, 2010, 21:25:09 »

Odlicno-hvala!
U sub imam kontrolu kod doktora pa cu vidit za ranu.
Evidentirano
kokolino
Guru
Hero Member

« Odgovor #5 : Studeni 04, 2010, 17:01:00 »

Termin 24.11 čini se ok.
Evidentirano
Kraljeznica.com forum

Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Kraljeznica.com forum | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!