Kraljeznica.com forum
Svibanj 22, 2012, 08:12:11 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Za pisanje poruka na forumu potrebna je registracija. Svi savjeti i informacije na forumu i stranicama su informativnog karaktera. Za primjenu bilo kojeg tretmana ili vježbi konzultirajte se sa stručnom osobom.
Posjetite i stranice s tekstovima o kralježnici na adresi www.kraljeznica.com

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
Del.icio.us Digg FURL FaceBook Stumble Upon Reddit SlashDot

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Kada na operaciju?  (Posjeta: 570 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dzenny93
Jr. Member
**

dzenny93@hotmail.com
Profil Email
« : Svibanj 30, 2011, 14:41:26 »

MODERATOR: Ova poruka i one ispod su izdvojene iz druge teme.

Ma bolovi su nemoguci,vise covjek oboli na zivce od nespavanja i stalnog bola,ukocenosti....ja ne mogu vise da sjednem na wc bez jastuceta iza ledja Smješko
Zanima me jeste li bilo kod tog dr.Softica,ja sam poslala mail,ali trazi neke slike(jeli to treba sa CT,MRI,RTG),ne zz vise sto bih pokusala,u potpunosti vas razumjem,ali ako vam ne prijeti paraliza kao meni ne idite na operaciju,probajte sve.
« Zadnja izmjena: Svibanj 31, 2011, 01:25:09 bojan » Evidentirano
davor
Hero Member

« Odgovor #1 : Svibanj 30, 2011, 16:37:20 »

Ma bolovi su nemoguci,vise covjek oboli na zivce od nespavanja i stalnog bola,ukocenosti....ja ne mogu vise da sjednem na wc bez jastuceta iza ledja Smješko
Zanima me jeste li bilo kod tog dr.Softica,ja sam poslala mail,ali trazi neke slike(jeli to treba sa CT,MRI,RTG),ne zz vise sto bih pokusala,u potpunosti vas razumjem,ali ako vam ne prijeti paraliza kao meni ne idite na operaciju,probajte sve.

Recimo meni nije prijetila paraliza....ali vukao sam nogu i kvaliteta života mi je bila očajna.....otišao sam na operaciju i sada sam drugi čovjek....bolji.....znači li to da nisam dobro odabrao......Š?

Dajte ne pišite totalne gluposti po forumu....zbog ovog bih vas ja izbacio da sam admin.....
Evidentirano

2 godine tegoba L5/S1
Operiran 01/2009 u Vinogradskoj, Zagreb
Do dan danas se osjećam kao da nikad ništa nije bilo!!!

SMRT PEDOFILIMA ! ! !
bojan
Hero Member

Profil WWW
« Odgovor #2 : Svibanj 30, 2011, 21:22:46 »

Recimo meni nije prijetila paraliza....ali vukao sam nogu i kvaliteta života mi je bila očajna.....otišao sam na operaciju i sada sam drugi čovjek....bolji.....znači li to da nisam dobro odabrao......Š?

Dajte ne pišite totalne gluposti po forumu....zbog ovog bih vas ja izbacio da sam admin.....

Dzenny93 je još mlada, friško operirana i još ima probleme pa ćemo joj lako oprostiti.  Namigujem
Evidentirano

Operacija protruzije L5-S1 1992 u Vinogradskoj
Kraljeznica.com forum
« Odgovor #2 : Svibanj 30, 2011, 21:22:46 »

Evidentirano
Istr
Sr. Member

« Odgovor #3 : Svibanj 30, 2011, 21:37:40 »

,u potpunosti vas razumjem,ali ako vam ne prijeti paraliza kao meni ne idite na operaciju,probajte sve.

Sto duze cekas na indiciranu operaciju, veca je sansa za probleme u buducnosti nakon operacije koja ce ionako vrlo vjerojatno kad tada doci...
Evidentirano

Primum non nocere - razmotrite minimalno-invazivno liječnje kralješnice
kokolino
Guru
Hero Member

« Odgovor #4 : Svibanj 30, 2011, 22:06:09 »

Istr što ste po zanimanju?
Evidentirano
bojan
Hero Member

Profil WWW
« Odgovor #5 : Svibanj 31, 2011, 01:23:33 »

Evo, odvojio sam ovo u zasebnu temu. Sto znaci indicirana operacija?
Ja osobno znam dvoje ljudi koji su imali zakazanu operaciju jer je stvar kao bila gotova, a na kraju su se izvukli uz adekvatnu konzervativnu terapiju.
Evidentirano

Operacija protruzije L5-S1 1992 u Vinogradskoj
Bronx
Forumas

Profil Email
« Odgovor #6 : Svibanj 31, 2011, 11:42:37 »

I ja sam cula za takve slucajeve.
Moja mama je imala gadnih problema sa kicmom, noga joj se skroz ukocila i boljelo je za poluditi.
Obavila 10 dana terapija i ko nova je, vec 4 god. ni da je zaboli.

Ja nekako vjerujem doktorima kad predloze operaciju.
Ne mogu zamisliti da bi obostrana eksturzija mog muza od 8 mm mogla biti rjesiva bez operacije, cak mislim da bi terapije pogorsale stanje.
On je preskocio i terapije i ostale solucije. Na stol i gotovo.
Evidentirano
dzenny93
Jr. Member
**

dzenny93@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #7 : Svibanj 31, 2011, 13:26:42 »

Hehehe sorry...ja sam samo rekla svoje misljenje i iskustvo,jbg razocarana sam pa ne zz vise sto i pricam Namigujem
Evidentirano
Kraljeznica.com forum
« Odgovor #7 : Svibanj 31, 2011, 13:26:42 »

Evidentirano
dzenny93
Jr. Member
**

dzenny93@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #8 : Svibanj 31, 2011, 13:29:53 »

Dzenny93 je još mlada, friško operirana i još ima probleme pa ćemo joj lako oprostiti.  Namigujem

Ej Bojan imate li vi kakve probleme sada,ja sam jako zabrinuta zbog tremora koji mi se javlja u lijevoj nozi,ali i zbog svoje buducnosti....msm da se nikada necu moci pomiriti da se ovo bas meni moralo desiti Tužan
Evidentirano
meLL
Newbie
*

« Odgovor #9 : Srpanj 04, 2011, 19:46:39 »

MODERATOR: Ova poruka i one ispod su izdvojene iz druge teme.

Ja sam operisala L5-S1,i doktor prije operacije mi je rekao da mogu ostaviti sve ovako kako jeste al da to moze trajati 2 mjeseca,2godine...da ni on nije siguran,I ja sma se odlucila za operaciju jer nisam zeljala doci u situaciju da ne mogu kontrolisati sfinktere ili d ami padne stopalo...tako da operacija nije nista strasno,stvar je smao pronaci dobrog hirurga,i da mu vi dovoljno povjerujete da pustite da on radi nesto tako delikatno...nazalos ja imam jos nekih protruzija na kicmi od vratne pa do ove sto sma operisala,tako da poslije operacije mi je blje ali ne onoliko koliko bi bilo da nije ovih ostalih oboljenja...pozz
Evidentirano
Kraljeznica.com forum

Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Kraljeznica.com forum | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!