Kraljeznica.com forum

Tretmani => Operacija kraljeznice => Autor teme: Henrik VIII - Siječanj 11, 2018, 17:49:06 poslijepodne

Naslov: Operacija jednom i još malo
Autor: Henrik VIII - Siječanj 11, 2018, 17:49:06 poslijepodne
Dragi svi Forumaši, nešto smo malo neaktivni, ali to je tako kad nema ništa novo. Kod mene ipak ima nekih novosti pa da podijelim.
U Njemačkoj sam već godinu dana, u međuvremenu mi se počelo pogoršavati stanje i simptomi isto kao i prije prve operacije. Dakle, bolovi u lijevoj nozi, ali se javila i vrlo jaka bol u kukovima i zdjelici. Nova dijagnoza upala SI zgloba, pojačani protuupalni lijekovi plus osteoartritis lijevog kuka. I tako eto mene kod ortopeda, koji kaže da mi ova fuzija od Th-11 do L2 nije bila dovoljna, da je kralježnica pod krivim kutom na zdjelicu i da nije čudo da je kuk u takvom stanju. Živci nisu tako loši kako se očekivalo i mogu se oporaviti. Ali, mora se kralježnica još dva puta operirati, fuzijom iznad Th-11 i ispod od L2 sve do S1. Kad se to napravi, ako se artroza kuka ne riješi, operirat će se i on.
Tako da me čeka još 2-3 operacije i na kraju ću biti kao Limeni iz OZ-a.
Sad mi je dosta loše, uopće više ne mogu sjediti, koristim štap jer se začas ukočim i pretvorim u Quasimoda, ali će na kraju to biti ipak OK. Liječnici ulijevaju nadu!
Naslov: Odg: Operacija jednom i još malo
Autor: timesurfer - Siječanj 12, 2018, 19:54:06 poslijepodne
Ne brini se Henrik VIII oko pokretljivosti iza operacije,nećeš postati limeni dok imaš mene na ovom forumu t.j.kaza češ mi di škripi i ja tu probijem rupu bormašinom i ugrađivam glavu za štaufer mazalicu,eto jedino šta češ iza operacije doći kod mene u garažu i stvar riješena na moj mehaničarski način  ;D ;D ;D za anasteziju koristim macu od 12 kg  ;) a za buđenje šmrk pod visokim tlakom tako da nečeš ni osjetit zahvat...moramo ubacit malo šale jer prićat cili život samo o bolesti nečemo daleko stići iako i mene ćeka nekakav zahvat na kićmi dabi se bar na neko vrime riješia bolova.
L.P.
Naslov: Odg: Operacija jednom i još malo
Autor: Henrik VIII - Siječanj 14, 2018, 12:54:21 poslijepodne
Svakako se uvijek treba šaliti, jer inače dođe i grozna depresija na sve. Treba mi jedna dobra pneumatska bušilica, zapravo! :)
Naslov: Odg: Operacija jednom i još malo
Autor: timesurfer - Siječanj 14, 2018, 13:55:42 poslijepodne
Ušto sumnjaš da ja kao strojar mogu radit bez alata...cilog života samga pomalo kupovao jer ako ćovik voli ono šta radi alata može biti viška a nikako manjka tako ako bude trebala pneumatika samo naprid do moje garaže  :)