Kraljeznica.com forum
Svibanj 22, 2012, 08:29:02 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Za pisanje poruka na forumu potrebna je registracija. Svi savjeti i informacije na forumu i stranicama su informativnog karaktera. Za primjenu bilo kojeg tretmana ili vježbi konzultirajte se sa stručnom osobom.
Posjetite i stranice s tekstovima o kralježnici na adresi www.kraljeznica.com

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
Del.icio.us Digg FURL FaceBook Stumble Upon Reddit SlashDot

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: PLDD na nivou L5-S1  (Posjeta: 1298 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
dolores
Newbie
*

dolores
Profil Email
« : Lipanj 30, 2010, 21:24:39 »

Dragi forumasi, javljam vam da sam 28. 06. operirana PLDD metodom na nivou L5-S1. osjecam se odlicno, danas sam otpustena i sretno stigla u Zadar. Ovom prilikom se zahvaljujem svima vama ciji postovi su mi bili lektira zadnja 3 mjeseca, Posebna zahvala predivnom covjeku i lijecniku nasem NEUROKIRURGU (Assa slazem se s tvojom ocjenom glede fizickog izgleda imenovanog), kao i svim ostalim djelatnicima koji su jednostavno ljudi i sve su ucinili da se osjecam kao doma.
Pozdrav Firemanu koji sutra ima operaciju!!!
Evidentirano

28.06.2010.  Operacija PLDD na nivou  L5-S1
dugavski
Full Member

« Odgovor #1 : Lipanj 30, 2010, 22:46:40 »

Lijepo je čuti dobre vijesti  Smješko
Evidentirano

DDD L4/L5
Hernija diska L4/L5
kokolino
Guru
Hero Member

« Odgovor #2 : Srpanj 02, 2010, 15:26:48 »

Bravo!
Evidentirano
Kraljeznica.com forum
« Odgovor #2 : Srpanj 02, 2010, 15:26:48 »

Evidentirano
Assa
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #3 : Srpanj 02, 2010, 18:19:36 »

Dragi forumasi, javljam vam da sam 28. 06. operirana PLDD metodom na nivou L5-S1. osjecam se odlicno, danas sam otpustena i sretno stigla u Zadar. Ovom prilikom se zahvaljujem svima vama ciji postovi su mi bili lektira zadnja 3 mjeseca, Posebna zahvala predivnom covjeku i lijecniku nasem NEUROKIRURGU (Assa slazem se s tvojom ocjenom glede fizickog izgleda imenovanog), kao i svim ostalim djelatnicima koji su jednostavno ljudi i sve su ucinili da se osjecam kao doma.
Pozdrav Firemanu koji sutra ima operaciju!!!

Čestitam i ostani nam takva i ubuduće! Mahni i nama jadnicima koji čekamo na ishod koji put s onih vaših orgulja i šalji dobre vibracije. A što se tiče fizičkog izgleda, dobila bih već porciju od muža da vidi što sam napisala glede mistera neurokirurgije, ali sva sreća da nema vremena od marketinga baviti se i ovim forumom, hahaha. Pozdrav mužiću ako ipak virneš:)! 
Evidentirano
nada
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #4 : Kolovoz 23, 2010, 12:34:09 »

ajme..kako dobro tip izgleda.. kad je dolazio u vizite (a još u osijeku) bilo me je strah gledati u njega.. mislim da mi se odmah obrazi pofarbaju u crveno  Namigujem
Evidentirano

4.9.2007. -interlaminectomia LV/SI lat.dex.
              -microdiscectomia
16.10.2008.-interlaminectomia LV/SI bilat.
                -foraminotomiae SI bilat
                -adhesiolysis periradicularis
*nalaz emng iza toga:teška kronična radikularna lezija L5,S1 desno,S1lijevo,srednje teška i L5lijevo
*nalaz mg:,uznapredovale deg.promjene disca na L5/S1,na istom segmentu u oba lateralna recesusa,više lijevo ožiljne promjene,a lijevo se vidi unutar ožiljnih promjena i korijen živca
Veronika
Forumas

« Odgovor #5 : Kolovoz 23, 2010, 13:09:47 »

haha  Namigujem sad ce ispasti da idemo u bolnicu da ga gledamo, a ne zato jer nas boli :-) ne smijem vise komentirati izgled, jer ce mi biti neugodno dok slijedeci put dodjem tamo..
Evidentirano

19.10.2011. SED s RF anuloplastikom L5-S1, Vertebris
2009. PLDD L5-S1 Vinogradska
..........................................................................
MR: DDD L5-S1, annular tear, ekstruzija diska
diskogena bol
EMNG: kronična neuralna lezija radiksa S1 obostrano
skolioza
nada
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #6 : Kolovoz 23, 2010, 13:20:27 »

a što je..je.. ne mogu si pomoći kad je tako  Smješko 
Evidentirano

4.9.2007. -interlaminectomia LV/SI lat.dex.
              -microdiscectomia
16.10.2008.-interlaminectomia LV/SI bilat.
                -foraminotomiae SI bilat
                -adhesiolysis periradicularis
*nalaz emng iza toga:teška kronična radikularna lezija L5,S1 desno,S1lijevo,srednje teška i L5lijevo
*nalaz mg:,uznapredovale deg.promjene disca na L5/S1,na istom segmentu u oba lateralna recesusa,više lijevo ožiljne promjene,a lijevo se vidi unutar ožiljnih promjena i korijen živca
Kraljeznica.com forum

Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Kraljeznica.com forum | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!