Autor Tema: veliki pozdrav ! i molim pomoć preporuke i sl.  (Posjeta: 9189 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

sashan

  • Newbie
  • *
  • Postova: 12
    • Profil
veliki pozdrav ! i molim pomoć preporuke i sl.
« : Svibanj 04, 2010, 07:43:15 prijepodne »
Prije svega želim vam svima sve najbolje ja sam novi član ovog odličnog foruma i pored svih doktora i med portala vidim da mi je najbolje obratit se članovima ovog foruma no da ne duljim imam par pitanja za vas :

Što mi je  ? ( naravno da je teško odgovorit na ovo pitanje zato ću prihvatiti pretpostavke )
I kojeg doktora mi preporučate da utvrdi što mi je ? ( bio sam kod svakakvih fizijatra niti jedan me nije pregledao kako spada, jedan mi je držao predavanja o nogometu drugi privatnik me nije ni pogledao negoje ko iz topa ispalio - ultra zvuk. masaže i ajmo uzet pare hzzo-u , treči kaže stres , stres, stres itd .. )

Ugl moji problemi počinju prije 3 godine od kad sam osjetio da me boli donja desna strana trbuha išap sam na ultrazvuk i sve je bilo iredu pa je rekla doktorica da odem slikat i leđa na tim nalazima pisalo je početak degenerativnih promijena taj nalaz kad danas nekom pokažem svi kažu odlično ti izgleda kralježnica Ali kiropraktičar mi je reko da lagano ide prema unutra jer kako se ja grbavo držim cijeli život radi se pritisam na donji dio .

Početak problema je bio takav da sa, osječao senzacije u donjem dijelu i to takve ko kad vas netko udari po leđima pa ostajete bez zraka e takva bol full čudna baš ko da je na nervnoj bazi jer iskreno kad sam bio pod stresom bilo je i još gore .Onda mi je moj dragi prijatelj preporučio da odem kod bolkovca kiropraktičara koj me je isfrko i onda mi je sj... i vrat tako da osim donjeg dijela kralježnice sam me boli i vratna i imam neku kvrgu ( slikao sam je nalazi su ok ) a ta kvrka pretpostavljam da je tetiva .

u zadnje  vrijeme cijela kralježnica mi kvrcka osobito kad se probudim i sav sam ukočen prisutna je i lagana vrtoglavica i pritisak sve to prestane nakon razgibavanja i tijeloviježbe.
prisutna je i bol u zdjelici i neki put u koljenima .Moram priznat da mi je držanje isto tako grozno i stvarno više neznam kaj da radim počeo sam viježbat ali nema poboljšanja sve ej gore i gore eto htio bi samo znat kaj mi je pa da sam miran a ne kad dođem kod doktora da mi filozofiraju io nogometu, politici i ostalim sranjima ..

puno hvala na odgovorima !

Neurokirurg

  • Sr. Member
  • ****
  • Postova: 330
    • Profil
Odg: veliki pozdrav ! i molim pomoć preporuke i sl.
« Odgovori #1 : Svibanj 04, 2010, 08:39:34 prijepodne »
Potrebno je uciniti MR vratne i slabinske kraljesnice a potom se moze govoriti o tome sta vam je. Bez ovih pretraga besmisleno je raspravljati o bilo kojem uzroku Vasih tegoba.

sashan

  • Newbie
  • *
  • Postova: 12
    • Profil
Odg: veliki pozdrav ! i molim pomoć preporuke i sl.
« Odgovori #2 : Svibanj 04, 2010, 18:02:13 poslijepodne »
Mr je urađen prije 6 mjeseci tako da mugu ovdje napisat dijagnozu koliko sam skužio oni kažu da je ok ali postat ću kaj točno piše ili skenirat pa stavit sliku ? .
Kaj se tiće slabinskog dijela tu mi je nastao problem jer mi doktorica ne da da si to slikam kaže da je to normalno .(

e i zato tražim nekog kom bi mogao otić tko bi me pregledao i  dao mi pismeno uputu ili što već da trebam slikat tako da dam svojoj doktorici jer inače ču i dalje slušat spike o tekmi, nogometu i kak je to normalno da sve kvrcka kad imaš 30 godina
« Zadnja izmjena: Svibanj 04, 2010, 18:06:56 poslijepodne sashan »

Kraljeznica.com forum

Odg: veliki pozdrav ! i molim pomoć preporuke i sl.
« Odgovori #2 : Svibanj 04, 2010, 18:02:13 poslijepodne »

davor

  • Hero Member
  • *****
  • Postova: 706
    • Profil
    • Email
Odg: veliki pozdrav ! i molim pomoć preporuke i sl.
« Odgovori #3 : Svibanj 29, 2010, 12:38:19 poslijepodne »
Da ne duljimo puno i filozofiramo....da bi tebi netko mogao reći šta ti je to znači da moraš posjetiti neurokirurga sa najviše 3 mjeseca starim nalazima MRI i EMNG (opcionalno ili ako neuro zatraži)....to ti je put prema rješenju, sve drugo je naklapanje.....
2 godine tegoba L5/S1. Ekstruzija od 7mm.
Operiran 01/2009 u Vinogradskoj, Zagreb
Do dan danas se osjećam kao da nikad ništa nije bilo.
Igram nogomet i košarku i sve ostale sportove.

Kraljeznica.com forum

Odg: veliki pozdrav ! i molim pomoć preporuke i sl.
« Odgovori #3 : Svibanj 29, 2010, 12:38:19 poslijepodne »

 

Nagradne igre                   Shoppingiranje.com