Kraljeznica.com forum
Svibanj 23, 2012, 04:33:02 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Za pisanje poruka na forumu potrebna je registracija. Svi savjeti i informacije na forumu i stranicama su informativnog karaktera. Za primjenu bilo kojeg tretmana ili vježbi konzultirajte se sa stručnom osobom.
Posjetite i stranice s tekstovima o kralježnici na adresi www.kraljeznica.com

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
Del.icio.us Digg FURL FaceBook Stumble Upon Reddit SlashDot

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Zdravstveni sustav  (Posjeta: 335 )
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
bojan
Hero Member

Profil WWW
« : Studeni 07, 2011, 02:24:43 »

Netko iz obitelji mi je zavrsio u bolnici. Relativno neopasna stvar ali bilo je vazno sto su na hitnoj odmah uocili sto je problem. Od tog trenutka do manjeg operativnog zahvata i sada oporavka za sada sve 5. Zasto to pisem. Zato jer sustav funkcionira tako  kako funkcionira. U zadanim okvirima. Niti su doktori krivi, a niti medicinske sestre. Svi rade u okviru svojih mogucnosti. Krivi su oni koji organiziraju sustav, a zna se tko to radi. Kad se sjetim koliko je milijuna otislo u privatnu polikliniku za MR nije mi dobro. Sto je na kraju s tim. Pricalo se tjedan-dva i na kraju nista. Nista se nece promjeniti preko noci. Krade se i mulja 20 godina i svi su naucili zivjeti tako. Prilcno sam apolitican ali dobro razmislite za izbore i ako zelite da vam bude bolje glasujte jer samo tako utjecete na buducnost. Za bilo koga. Pun mi je kufer kada ljudi cekaju da se nesto dogodi.
Evidentirano

Operacija protruzije L5-S1 1992 u Vinogradskoj
worf
Hero Member

« Odgovor #1 : Siječanj 26, 2012, 14:29:47 »

Bojane,eto,prošli izbori,promjenila se vlast,obečavali brda i doline,na sav glas trubili "NISMO MI ISTI"!
Ali uzalud nam trud birači   Cerim se ,promjene su samo demagoške i kozmetičke naravi,a ono šta će se uskoro zaista promjenit,bit će samo na našu štetu,jer i ova,kao i prošla vlast stvara nam " porezni pakao ",a mi prekasno dolazimo do zaključka "IPAK SU SVI ISTI",uostalom i jedni i drugi su potekli iz KP Cerim se Neki novopečeni ministri se hvale svojom štedljivošću,kako su od plače uspjeli uštedit milijune Š?  Ali matematika im nije jača strana,jer po niti jednoj formuli se ne može toliko ušparat u 4 godine Cerim se
Prošao i referendum,ulazimo u EU,do onda ćemo bit već duboko u "poreznom paklu" i bez nekretnina (pojest će ih ovrhe),a kad uđemo,e tek onda će nam pokušat kontrolirat živote u punom smislu te riječi,"od kolijevke,pa do groba"! Jedinu prednost ulaska u EU vidim u tome da će mlađa populacija i naše potomstvo lakše emigrirat,tj. otić negdje daleko i da se nikad više ne vrate,a Hrvati će većinski postat tamnoputi i žuti Cerim se
Evidentirano

Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS
Kraljeznica.com forum

Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Kraljeznica.com forum | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!