Denis P.
|
 |
« Odgovor #18 : Rujan 02, 2009, 10:31:14 » |
|
Ej ljudi, Ne znam šta da radim!
Dobio sam jedno mišljenje s Rebra, da li da tražim i drugo iz Vinogradske? Da li bi me na Rebru uputili na lasersku u Vinogradsku ako sam kandidat ili oni nemaju ništa s tim pošto sami ne rade laserski?
LP Denis P.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GSM
Gost
|
 |
« Odgovor #19 : Rujan 02, 2009, 10:44:17 » |
|
Na Rebru se koliko znam ne rade minimalno-invazivne operacije lumbalne kraljesnice, i osobno na tvom mjestu bih tu opciju odmah otpisao (svakako imas njihovo misljenje, i to je nesto).
Stoga, uzmi ti telefon u 12h u ruke (narudzbe se primaju od 12-14h), nazovi broj 01 3787 482 i naruci se na pregled kod Dr. Saftica ili Prof. Rotima, neces pogrijesiti.
I da, budi uvjeren da ti na Rebru sigurno nece reci "Idite u Vinogradsku, oni ce Vas operirati endoskopski ili laserski".
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zvjezdica
Newbie

|
 |
« Odgovor #20 : Rujan 02, 2009, 13:52:30 » |
|
Denis pozdrav,
poslušaj GSMa, nazovi broj i naruči se na pregled jer nećeš pogriješiti. Konačnu odluku nažalost moraš donijeti sam.
Sretno!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
08.2008. protruzija L5/S1 11.2008. Microdiscetomia, flavectomia
|
|
|
|
Kraljeznica.com forum
|
 |
« Odgovor #20 : Rujan 02, 2009, 13:52:30 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
davor
|
 |
« Odgovor #21 : Rujan 02, 2009, 14:57:23 » |
|
Denis, za ime Boga napravi ovo što ti je GSM napisao jer ipak mi svi ovdje imamo iskustva malo više i znamo što pišemo. Ni u ludilo na rebro osim ako se ne misliš oporavljati jedno 2 godine. ...i još jedanput pročitaj moje postove....i nemoj pristupati kao da kupuješ auto pa se odlučuješ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
2 godine tegoba L5/S1 Operiran 01/2009 u Vinogradskoj, Zagreb Do dan danas se osjećam kao da nikad ništa nije bilo!!!
SMRT PEDOFILIMA ! ! !
|
|
|
|
herni
|
 |
« Odgovor #22 : Rujan 02, 2009, 16:34:00 » |
|
I da, budi uvjeren da ti na Rebru sigurno nece reci "Idite u Vinogradsku, oni ce Vas operirati endoskopski ili laserski".
štoviše, znam osobno slučaj u kojem je jedan dr. iz jedne klinike odbio raditi klasičnu operaciju nakon neuspješnog lasera koji je napravljen u vinogradskoj. drugi doktor iz treće klinike je prihvatio i odradio klasičnu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GSM
Gost
|
 |
« Odgovor #23 : Rujan 02, 2009, 16:36:18 » |
|
Bas me zanima o kome se radi, ako ne zelis javno napisati svakako mi posalji PM...
Uglavnom, laser NE SPRIJECAVA daljnju mogucnost otvorene operacije. Takodjer, druga opcija opet u ovom slucaju ne bi bila otvorena operacija vec endoskopska. Otvorena operacija bi u svakom trebala biti zadnja opcija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Joško
|
 |
« Odgovor #24 : Rujan 02, 2009, 18:43:03 » |
|
štoviše, znam osobno slučaj u kojem je jedan dr. iz jedne klinike odbio raditi klasičnu operaciju nakon neuspješnog lasera koji je napravljen u vinogradskoj. drugi doktor iz treće klinike je prihvatio i odradio klasičnu.
Ne vidim ništa loše u tome što je ovaj drugi odbio raditi klasičnu operaciju, posebno kad je pacijent klasičnu mogao napraviti i kod neurokirurga koji mu je radio lasersku. Vjerujem da bi imao i dodatnu pažnju u tom slučaju. Čini mi se nelogičnim postupak pacijenta. Ne znam kojim se razlozima rukovodio da promjeni kliniku!?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
2007. povremena bol u desnom boku 01/2008. dijagnoza: protruzija L5/S1 01-07/2008. širenje boli u desnu nogu 07/2008. mikrodiscektomija u Vinogradskoj Zadovoljan oporavkom. Bez bolovova.
|
|
|
|
Atleticar
|
 |
« Odgovor #25 : Rujan 02, 2009, 22:06:56 » |
|
kad se operira laserom,jel ima krvi,kolko traje i jel isto postoji mogucnost da se nesto gadnije iskomplicira,tj jel takav rizik kao kad ides pod noz ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kraljeznica.com forum
|
 |
« Odgovor #25 : Rujan 02, 2009, 22:06:56 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GSM
Gost
|
 |
« Odgovor #26 : Rujan 02, 2009, 23:11:18 » |
|
Pretrazi forum i strucne clanke koje sam poslao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Denis P.
|
 |
« Odgovor #27 : Rujan 03, 2009, 09:05:34 » |
|
Pozdrav još jednom,
Imam jo pitanjce jedno... Zadnjih nekoliko dana mi se pojavila čudna bol u prsima koja je jača kako udišem i pri pokretima. Čini mi se kao da mi je cigla (i to oveća na prsima i stišće). Može li to imati veze sa ovim što mi je disk vani i pritišće živac ili je to pak nešto sasvim novo??
Hvala! Lp Denis P.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
madagaskar
|
 |
« Odgovor #28 : Rujan 03, 2009, 10:32:56 » |
|
Denis moja mama ima slične tegobe kao ti i njih joj uzrokuje vratna kralježnica,iako joj je prvo ustanovljena artroza kukova.Zato ti snimi i vratnu kralježnicu CT-om ili MR-om da vidiš u kakvom ti je ona stanju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
-Koblacija u Dubrovniku C4-C5 (3.3.2009)
-Microdiscectomia i Arthroplastica C4-C6 na Rebru (12.4.2010)
|
|
|
|
Kraljeznica.com forum
|
|
|
|
|
|
Evidentirano