Kraljeznica.com forum
Svibanj 23, 2012, 05:12:01 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Za pisanje poruka na forumu potrebna je registracija. Svi savjeti i informacije na forumu i stranicama su informativnog karaktera. Za primjenu bilo kojeg tretmana ili vježbi konzultirajte se sa stručnom osobom.
Posjetite i stranice s tekstovima o kralježnici na adresi www.kraljeznica.com

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
Del.icio.us Digg FURL FaceBook Stumble Upon Reddit SlashDot

Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Molim savjet: operacija diska  (Posjeta: 3023 )
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Denis P.
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #18 : Rujan 02, 2009, 10:31:14 »

Ej ljudi,
Ne znam šta da radim!

Dobio sam jedno mišljenje s Rebra, da li da tražim i drugo iz Vinogradske?
Da li bi me na Rebru uputili na lasersku u Vinogradsku ako sam kandidat ili oni nemaju ništa s tim pošto sami ne rade laserski?

LP Denis P.
Evidentirano
GSM
Gost
« Odgovor #19 : Rujan 02, 2009, 10:44:17 »

Na Rebru se koliko znam ne rade minimalno-invazivne operacije lumbalne kraljesnice, i osobno na tvom mjestu bih tu opciju odmah otpisao (svakako imas njihovo misljenje, i to je nesto).

Stoga, uzmi ti telefon u 12h u ruke (narudzbe se primaju od 12-14h), nazovi broj 01 3787 482 i naruci se na pregled kod Dr. Saftica ili Prof. Rotima, neces pogrijesiti.

I da, budi uvjeren da ti na Rebru sigurno nece reci "Idite u Vinogradsku, oni ce Vas operirati endoskopski ili laserski".
Evidentirano
zvjezdica
Newbie
*

« Odgovor #20 : Rujan 02, 2009, 13:52:30 »

Denis pozdrav,

poslušaj GSMa, nazovi broj i naruči se na pregled jer nećeš pogriješiti. Konačnu odluku nažalost moraš donijeti sam.

Sretno!

Evidentirano

08.2008. protruzija L5/S1
11.2008. Microdiscetomia, flavectomia
Kraljeznica.com forum
« Odgovor #20 : Rujan 02, 2009, 13:52:30 »

Evidentirano
davor
Hero Member

« Odgovor #21 : Rujan 02, 2009, 14:57:23 »

Denis, za ime Boga napravi ovo što ti je GSM napisao jer ipak mi svi ovdje imamo iskustva malo više i znamo što pišemo. Ni u ludilo na rebro osim ako se ne misliš oporavljati jedno 2 godine. ...i još jedanput pročitaj moje postove....i nemoj pristupati kao da kupuješ auto pa se odlučuješ...
Evidentirano

2 godine tegoba L5/S1
Operiran 01/2009 u Vinogradskoj, Zagreb
Do dan danas se osjećam kao da nikad ništa nije bilo!!!

SMRT PEDOFILIMA ! ! !
herni
Full Member

« Odgovor #22 : Rujan 02, 2009, 16:34:00 »

I da, budi uvjeren da ti na Rebru sigurno nece reci "Idite u Vinogradsku, oni ce Vas operirati endoskopski ili laserski".

štoviše, znam osobno slučaj u kojem je jedan dr. iz jedne klinike odbio raditi klasičnu operaciju nakon neuspješnog lasera koji je napravljen u vinogradskoj. drugi doktor iz treće klinike je prihvatio i odradio klasičnu.
Evidentirano
GSM
Gost
« Odgovor #23 : Rujan 02, 2009, 16:36:18 »

Bas me zanima o kome se radi, ako ne zelis javno napisati svakako mi posalji PM...

Uglavnom, laser NE SPRIJECAVA daljnju mogucnost otvorene operacije. Takodjer, druga opcija opet u ovom slucaju ne bi bila otvorena operacija vec endoskopska.
Otvorena operacija bi u svakom trebala biti zadnja opcija.
Evidentirano
Joško
Forumas

Profil Email
« Odgovor #24 : Rujan 02, 2009, 18:43:03 »

štoviše, znam osobno slučaj u kojem je jedan dr. iz jedne klinike odbio raditi klasičnu operaciju nakon neuspješnog lasera koji je napravljen u vinogradskoj. drugi doktor iz treće klinike je prihvatio i odradio klasičnu.
Ne vidim ništa loše u tome što je ovaj drugi odbio raditi klasičnu operaciju, posebno kad je pacijent klasičnu mogao napraviti i kod neurokirurga koji mu je radio lasersku. Vjerujem da bi imao i dodatnu pažnju u tom slučaju. Čini mi se  nelogičnim postupak pacijenta.  Ne znam kojim se razlozima rukovodio da promjeni kliniku!?
Evidentirano

2007. povremena bol u desnom boku
01/2008. dijagnoza: protruzija L5/S1   01-07/2008. širenje boli u desnu nogu
07/2008. mikrodiscektomija u Vinogradskoj   Zadovoljan oporavkom. Bez bolovova.
Atleticar
Forumas

« Odgovor #25 : Rujan 02, 2009, 22:06:56 »

kad se operira laserom,jel ima krvi,kolko traje i jel isto postoji mogucnost da se nesto gadnije iskomplicira,tj jel takav rizik kao kad ides pod noz ?
Evidentirano
Kraljeznica.com forum
« Odgovor #25 : Rujan 02, 2009, 22:06:56 »

Evidentirano
GSM
Gost
« Odgovor #26 : Rujan 02, 2009, 23:11:18 »

Pretrazi forum i strucne clanke koje sam poslao.
Evidentirano
Denis P.
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #27 : Rujan 03, 2009, 09:05:34 »

Pozdrav još jednom,

Imam jo pitanjce jedno...
Zadnjih nekoliko dana mi se pojavila čudna bol u prsima koja je jača kako udišem i pri pokretima. Čini mi se kao da mi je cigla (i to oveća na prsima i stišće).
Može li to imati veze sa ovim što mi je disk vani i pritišće živac ili je to pak nešto sasvim novo??

Hvala!
Lp Denis P.
Evidentirano
madagaskar
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #28 : Rujan 03, 2009, 10:32:56 »

Denis moja mama ima slične tegobe kao ti i njih joj uzrokuje vratna kralježnica,iako joj je prvo ustanovljena artroza kukova.Zato ti snimi i vratnu kralježnicu CT-om ili MR-om da vidiš u  kakvom ti je ona stanju
Evidentirano

-Koblacija u Dubrovniku C4-C5 (3.3.2009)

-Microdiscectomia i Arthroplastica C4-C6 na Rebru (12.4.2010)
Kraljeznica.com forum

Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Kraljeznica.com forum | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!