Kraljeznica.com forum
Svibanj 23, 2012, 05:59:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Za pisanje poruka na forumu potrebna je registracija. Svi savjeti i informacije na forumu i stranicama su informativnog karaktera. Za primjenu bilo kojeg tretmana ili vježbi konzultirajte se sa stručnom osobom.
Posjetite i stranice s tekstovima o kralježnici na adresi www.kraljeznica.com

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
Del.icio.us Digg FURL FaceBook Stumble Upon Reddit SlashDot

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: dugogodisnji bolesnik  (Posjeta: 324 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
darks69
Newbie
*

Profil WWW
« : Srpanj 22, 2011, 10:35:36 »

evo da se predstavim
jucer sam navrsio 42 god
operiran 2003 hernija diska u razini L4/5 salata dr.Davor Dumancic
boravio u klinici od 17.02 do 3.03 oporavak bolan tezak i dug nakon varazdinski toplica uspio normalno hodati uz dugogodisnje bolove

nastavio raditi uz rijesenje IK neposredna opasnost n.i.
dugogodisnja bolovanja i fiz.terapije

EMNG nalaz od prije par dana
Antalogicko drzanje,hod na prstima desne noge odsutan.na peti otezan.MTR na nogama primjereni.RAT obostrano odsutni.lesegue poz kod 25st obostrano
parestezije dorzuma des. stopala
tezi gubitak motoneurona registriran u m.flexor hallucis brevis dex i m
umjeren gubitak u m. tibialis ant obostrano
nalaz upucuje na teza ostecenja spinalnih korjenova s1 des. znatnim l5 des. l4 obostrano l5 lijevo
preporuka uciniti hitni MR LS kraljeznice, te konz. nerokirurga

e sad moram traziti novog neurokirurga jer na salati vise nerade operacije kicme.... Vrtim očima
« Zadnja izmjena: Srpanj 22, 2011, 10:51:15 darks69 » Evidentirano
Istr
Sr. Member

« Odgovor #1 : Srpanj 22, 2011, 10:42:17 »

Pozdrav i dibrodosao.

Na Salati kraljesnicu operiraju dr Anticevic i Đapić.

Ako pricas o dr Davoru Dumancicu, on radi u privatnoj poliklinici Nemetova.
Evidentirano

Primum non nocere - razmotrite minimalno-invazivno liječnje kralješnice
darks69
Newbie
*

Profil WWW
« Odgovor #2 : Srpanj 22, 2011, 10:49:55 »

hvala ti na informacijama krivo sam napisao prezime operiro me je dr Davor Dumancic
on je odlicno izveo operaciju ali sam ja kasno dosao kod njega pa zivac vec jako bio ostecen bolovima Namigujem
Evidentirano
Kraljeznica.com forum
« Odgovor #2 : Srpanj 22, 2011, 10:49:55 »

Evidentirano
senainter
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #3 : Srpanj 22, 2011, 11:56:15 »

Da li vuces to bolno stanje od 2003? Ili kako mozes li malo detaljnije opisati ... Cini mi se da se dobro nosis sa bolovima. Sretno u svakom slucaju
Evidentirano

L4-L5, L5-S1-diskus hernija
Siringomijelija
Skolioza 43 stepena torakalna, 20 stepeni lumbalno
Operacija u Vertebrisu 2011
Stanje: neureklo se Smješko
darks69
Newbie
*

Profil WWW
« Odgovor #4 : Srpanj 22, 2011, 15:40:25 »

Evo upravo sam stigao iz vinogradske narucili su me za 2.8 kod neurokirurga dr Škoro ako sam dobro procitao prezime, nalaz od neurologa mi je od dr.Kovačiček
sad mi jos samo fali sestra severina i skupio sam citav orkestar Cerim se dok mene boli njima je do svirke, za sad me podnosljivo boli kicma ali mi je desna noga u komi,najace sam bolove imao poslje prve operacije.Sad se trenutno borim protiv bolova i nespavanja sa xanax-om i knavonom
Evidentirano
senainter
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #5 : Srpanj 22, 2011, 16:04:44 »

Jaci bolovi nakon operacije nego sto su to bili ranije nisu normalni koliko ja znam. Puno srece u svakom slucaju NEMOJ se zalijetati dobro prouci forum pitaj postavi nalze ovde. Nije svaki hirurg dobar a ni svaka metod primjerena. U svakom slucaju tebi sretno a vinogradska je nz dobrom glasu.
Evidentirano

L4-L5, L5-S1-diskus hernija
Siringomijelija
Skolioza 43 stepena torakalna, 20 stepeni lumbalno
Operacija u Vertebrisu 2011
Stanje: neureklo se Smješko
Bronx
Forumas

Profil Email
« Odgovor #6 : Srpanj 22, 2011, 21:24:17 »

Mog muza je operirao dr. Škoro, jako dobar i pristupacan doktor koji se posveti pacijentu. Sretno!
Evidentirano
darks69
Newbie
*

Profil WWW
« Odgovor #7 : Srpanj 22, 2011, 21:36:20 »

Hvala vam svima skupa na forumu jer ja sam prvo isao u kbc dubravu tamo bi morao cekati pregled do 9 mj.a onda sam slucajno jutros
naletio na ovaj forum i otisao u vinogradsku tako da sad mogu bez brige 26.7 na komisiju za produzenje bolovanja a 2.8 javim sta je odlucio dr.skoro
ipak mi je sad lakse kad cujem da je iskusniji neurokirurg nego da me pograbi nekakav pocetnik u hitnoj  Cerim se
Evidentirano
Kraljeznica.com forum
« Odgovor #7 : Srpanj 22, 2011, 21:36:20 »

Evidentirano
mat2be
Forumas

« Odgovor #8 : Srpanj 23, 2011, 00:55:08 »

Hvala vam svima skupa na forumu jer ja sam prvo isao u kbc dubravu tamo bi morao cekati pregled do 9 mj.a onda sam slucajno jutros
naletio na ovaj forum i otisao u vinogradsku tako da sad mogu bez brige 26.7 na komisiju za produzenje bolovanja a 2.8 javim sta je odlucio dr.skoro
ipak mi je sad lakse kad cujem da je iskusniji neurokirurg nego da me pograbi nekakav pocetnik u hitnoj  Cerim se

Dr. Škoro i mene operirao i za sad sve ok, nemoj se iznenadit čovijek ima cca 35god.
Evidentirano

interlaminectomia L4-L5 03/2011
Kraljeznica.com forum

Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Kraljeznica.com forum | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!