Autor Tema: Hvala vam što postojite  (Posjeta: 3752 )

0 Članova i 88 Gostiju pregledava ovu temu.

Xena

  • Newbie
  • *
  • Postova: 3
    • Profil
Hvala vam što postojite
« : Studeni 21, 2010, 20:20:49 poslijepodne »
Član sam foruma godinu i po dana, otkada sam ga otkrila. Svo ovo vrijeme sam ga "iščitavala" kao da spremam ispit, obzirom da mi je tematika bila potpuno strana, a htjela sam znati samo toliko da razumijem o čemu liječnik govori. I naravno, da konačan odabir lječenja bude moj.
Sve je počelo kad kao klinka nisam htjela ići na korektivnu gimnastiku i naravno loša genetika.
Međutim, prije dvije godine, nakon dva mjeseca trnjenja ruku i povremeno nogu, dobivam dijagnozu:discopatia C4C5, C5C6, scoliosis vert. thoracalis, discopathia L5S1.   
Slušajući liječnike odtada svaki dan radim vježbe za vratnu i lumbalnu kralježnicu i bolje mi je. Do početka ovog ljeta. Tada ponovno počimaju bolovi u lumbalnom dijelu. MR pokaže proturziju od 6mm na L4L5. Neurolog preporučuje samo ono što mi čini dobro, a fizijatrica me pošalje na magnet i vježbe. Međutim, ništa mi ne pomaže. Nakon dva mjeseca svakodnevnih vježbi i nešto joge dođe do ekstruzije diska L4L5. Već upoznata sa minimalno invazivnim operacijama zatražim mišljenje od dr. Saftića, i nakon 5 dana sam operirana (17/11/2010).
Sve je je još svježe vezano za operaciju, ali ovo do sada je skoro nevjerojatno. Odnos prema pacijentu izvrstan, a opet bez boli. Javila sam svom zubaru da me više boli skidanje kamenca, nego operacija kralježnice. 
I zato hvala Forumu i svim članovima što su mi pomogli da dodjem do svih informacija.

zamila

  • Jr. Member
  • **
  • Postova: 27
    • Profil
Odg: Hvala vam što postojite
« Odgovori #1 : Studeni 21, 2010, 21:04:44 poslijepodne »
Pozdrav draga Xena,i ja potpisujem sve sto si rekla za operaciju,i ja sam operisana 28.10. i do sada sam prezadovoljna sa svim i doktorom,i sestrama i operacijom i mojim trenutnim stanjem koje se svakim danom popravljalo,tako da sada idem na posao,normalno sjedim,setam i pocinjem da se vracam u "normalu".

Pozdrav i sretno sa oporavkom.
28.10.2010.-PLDD operacija-Poliklinika Vertebralis

 

SMF spam blocked by CleanTalk
Nagradne igre