Kraljeznica.com forum
Svibanj 23, 2012, 06:11:53 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Za pisanje poruka na forumu potrebna je registracija. Svi savjeti i informacije na forumu i stranicama su informativnog karaktera. Za primjenu bilo kojeg tretmana ili vježbi konzultirajte se sa stručnom osobom.
Posjetite i stranice s tekstovima o kralježnici na adresi www.kraljeznica.com

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
Del.icio.us Digg FURL FaceBook Stumble Upon Reddit SlashDot

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Jos jedan novi clan sa starim problemima  (Posjeta: 413 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Hedera
Newbie
*

« : Svibanj 03, 2011, 09:53:23 »

Pozdrav,

moje ime je Ivan i na zalost, od nedavno mi je dijagnosticirana protruzija diska na dva mjesta i moje zivot se promjenio.
Sve cesce imam bolove, ukocenost, te znacajno mi se pogorsao drustveni i poslovni zivot.

Ali sto se moze. Zivot je borba! Nadam se da cu cuti kakav dobar savjet od Vas koji ste iskusniji u toj borbi. Smješko

Pozdrav,
Ivan
Evidentirano
Joško
Forumas

Profil Email
« Odgovor #1 : Svibanj 03, 2011, 20:18:00 »

To što još nisi kandidat za operaciju je znak da je krajnje vrijeme da promjeniš neke navike. A ne samo madrac za spavanje. Već i obuću za hodanje, uz redovito vježbanje, hodanje (ne šetnja) u udobnim tenisicama, i plivanje ako si u prilici. Izbjegavaj dugotrajno sjedenje, posebno sjedenje u autu.
Imaš na forumu u više tema opisane vježbe za kralježnicu. Preporučam LBS2 od Peharca a malo prolistaj i link http://www.chirogeek.com/003_Level-1-Exercise.htm   Uz redovitost i ustrajnost rezultat ne može izostati.
Evidentirano

2007. povremena bol u desnom boku
01/2008. dijagnoza: protruzija L5/S1   01-07/2008. širenje boli u desnu nogu
07/2008. mikrodiscektomija u Vinogradskoj   Zadovoljan oporavkom. Bez bolovova.
Kraljeznica.com forum

Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Kraljeznica.com forum | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!