A kod mene je sve donekle OK. Nadam se da će tako i ostat. Jedan dan mogu više, drugi manje, ali nekako sam se naučila živjeti s tim i prilagodim se tome. Ono što je važno pokušavam bit iznad bolesti. Gledam na nju kao na izazov. To sam dobila i to me čini ono što jesam. Zbog bolesti sam počela više cijenit neke stvari, potpuno drugačije gledat na sve oko sebe i znat cijenit vrijednosti koje su daleko iznad materijalnog. Mislim, bolje bi bilo da je nema i tad bi bila najsretnija, ali tu je i... Radim puno radno vrijeme, udana sam, imam dijete i borim se. A što se tiče bolova, to je priča za sebe. Boli me sve živo. Svaki dan nešto drugo. Nekad više, nekad manje. Imam degenerativne promjene na grudnoj i vratnoj kralježnici. imam bol i trnce zbog MS i zbog kralježnice i to mi sve malo stvara tjeskobu i nemir. Više ne znam što boli od čega. Najgora mi je bol i pritisak u prsima. To mi definitivno izazove strah. Ali kad mi je najgore, uzmem dijete i idem se s njim igrat i šetat. Pred neki me dan boljelo u prsima i imala sam trnce u glavi. Uzela sam dijete i rekla mu kako će mama i on igrat nogomet. Išli smo mi van i sve je bilo super, ali kad je trebalo potrčat to je bio smijeh. Mama ima volje, ali zeza