Kraljeznica.com forum
Svibanj 23, 2012, 12:50:31 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Za pisanje poruka na forumu potrebna je registracija. Svi savjeti i informacije na forumu i stranicama su informativnog karaktera. Za primjenu bilo kojeg tretmana ili vježbi konzultirajte se sa stručnom osobom.
Posjetite i stranice s tekstovima o kralježnici na adresi www.kraljeznica.com

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
Del.icio.us Digg FURL FaceBook Stumble Upon Reddit SlashDot

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: pozdrav iz Vž-a  (Posjeta: 431 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
dadana22
Newbie
*

Profil Email
« : Veljača 06, 2010, 21:03:32 »

pozdrav

Zovem se Dragana, iz Varaždina sam i uključila sam se čisto iz znatiželje zbog svoje svekrve koja ima itekako problema sa kralježnicom, a i ostalim dijelovima tijela..
Moram priznati da sam slabo upućena, a zanima me, jer kao prvo njoj nije lako..kao drugo relativno mlada je, a kao treće..ni meni nije lako jer sam najviše u tome i ako sam već oko nje, da bar znam o čemu se radi ..

Čekamo još neke nalaze, pa se nadam naći ovjde neke odgovore
Zasad ona svaki drugi dan ide na injekcije koje joj ublažavaju bol u lijevoj nozi, pa može donekle hodati i funkcionirati, ali sve je to li la, a i dr joj je rekao da će najvjerojatnije na operaciju jer predugo sve već traje da bi bilo uklještenje živaca
Operacija me iskreno rečeno plaši, a i ona je dosta teška i slabo se inače kreće.....s tim da napominjem,ima problema sa štitnjačom, noge joj stalno naotiču, ruke joj trnu i sl..
Nadam se nekim odgvorima ovdje
Sve vas srdačno pozdravljam i unaprijed isprike na "mudrim" pitanjima .....
Evidentirano
davor
Hero Member

« Odgovor #1 : Veljača 06, 2010, 21:21:11 »

Pozdrav i dobrodošla!!!

Da presječem odmah, operacije te može plašiti u jednakoj mjeri kao i operacija slijepog crijeva ili korekcija nosa....ne može joj biti gore nego što je...
Naravno ima svega i svakakvih primjera, vidjet ćeš to na forumu....ali generalno je to tako....
Evidentirano

2 godine tegoba L5/S1
Operiran 01/2009 u Vinogradskoj, Zagreb
Do dan danas se osjećam kao da nikad ništa nije bilo!!!

SMRT PEDOFILIMA ! ! !
Denis
Hero Member

« Odgovor #2 : Veljača 06, 2010, 21:26:51 »

Također dobrodošlicu želim!! Kao što je Davor reko, također mislim isto ,nemam što za dodati osim da vjerujem da ti nije lako, a svekrvi je najgore jer ona će morat odlučit ,samo neka puno ne odugovlači.
Koliko vremenski to traje ,ujedno da li možeš staviti njen nalaz MR na forum Smješko
Evidentirano
Kraljeznica.com forum
« Odgovor #2 : Veljača 06, 2010, 21:26:51 »

Evidentirano
madagaskar
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #3 : Veljača 06, 2010, 23:05:29 »

Slažem se sa Davorom. I samo da nadodam da štitnjača može uzrokovati bolove u leđima i prsima, proguglaj malo o tome pa češ se i sama uvjeriti. O tome je pisao dr. Simeon Grazio, reumatolog iz Vinogradske
Evidentirano

-Koblacija u Dubrovniku C4-C5 (3.3.2009)

-Microdiscectomia i Arthroplastica C4-C6 na Rebru (12.4.2010)
dadana22
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #4 : Veljača 06, 2010, 23:35:46 »

stavit ću nalaze

vidiš, nisam mislila da štitnjača može i na kičmu utjecati...

pogledat ću,tnx
Evidentirano
madagaskar
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #5 : Veljača 07, 2010, 11:32:10 »

Štitnjača može utjecati na srce, oči i leđa, ta mala žljezda je pravi vrag. Neka svekrva izvadi hormone štitnjače i napravi ultrazvuk, ako već nije. Iako naravno problem s leđim može biti i sam za sebe, bez nalaza se to ne može znati.
Evidentirano

-Koblacija u Dubrovniku C4-C5 (3.3.2009)

-Microdiscectomia i Arthroplastica C4-C6 na Rebru (12.4.2010)
Kraljeznica.com forum

Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Kraljeznica.com forum | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!