Kraljeznica.com forum

Predstavljanje novih članova => Predstavljanje novih članova => Autor teme: topalo - Svibanj 19, 2017, 15:59:55 poslijepodne

Naslov: Predstavljanje novih članova:topalo
Autor: topalo - Svibanj 19, 2017, 15:59:55 poslijepodne
Lijep pozdrav svima na forumu,
Imam 46 godina i od kad znam za sebe imam bolove u kralježnici. Sve je to bilo izdržljivo do 12 mjeseca 2015 godine kad sam se gadno ukočila. Magnetska je pokazala protruziju na L1/L2 prema trbušnoj šupljini što su rekli Nije gadno. Krenula sam sa istezanjima (trakcijom) kod jednog fizijatra, pa nakon toga ručne manipulacije i tad je ponovo gadno stislo(4mj. 2016) Sljedi nova magnetska u talasoterapiji Opatija. Zovu me iz bolnice dva dana nakon MR da mi šalju nalaz na mail i MRpoštanski i NEK hitno odem neurokirurga. Za par dana dođemo na Sušak sa mojim nalazima. Neurokirurg u šoku i kaže da me neko gadno sredio( misli na ručne manipulacije). Uglavnom čudi se da još nije nastupila paraliza, hitna operacija laminektomija na L1/L2. Početni oporavak tekao uredu. Nakon mjesec dana ja sam bila super i onda ponovo pogoršanje. Terapije lijekovima, pa fizikalna i dalje sve lošije. Novi MR ekstruzija na L2L3 . Operacija 18.04.2017 interlaminektomija L2/L3. Drugi dan dižu me na noge,jaki bolovi. Nakon tri dana otpuštaju me doma,doma se stanje pogoršava. Vraćam se u bolnicu. Novi MR KAŽE reekstruzija. 2.05 nova operacija interlaminektomija L2/l3,microdiscektomia L2/L3,foraminotomia radicis L3. Sada sam kući prošlo je dva tjedna od operacije. Oni gadni bolovi su nestali ali bolovi u živcima niz bedro sa strane i iza su još jači nego prije operacije.
Evo ja sam se raspisala ali toliko mi se toga nakupilo i toliko sam sad u strahu kako dalje pa se nadam da ću možda na ovom forumu naći slična iskustva
Lp
Naslov: Odg: Predstavljanje novih članova:topalo
Autor: Natali34 - Svibanj 20, 2017, 13:21:33 poslijepodne
Nazalost dobrodosla.....
Nemoj se cuditi bolovima u zivcima ipak su to bile 2 operacije I treba vremena da to sve sjedne na svoje mjesto...
Samo polako I strpljivo I treba vjerovati da ce sve biti ok.
Drzi se...
Naslov: Odg: Predstavljanje novih članova:topalo
Autor: Henrik VIII - Svibanj 21, 2017, 12:57:52 poslijepodne
Teško je reći dobrodošla, ali svejedno! Nije neobično da Vam se to dogodilo jer je jako puno šarlatanstva vezano uz liječenje bolesti kralježnice i ljudi često padnu u ruke raznih nadriliječnika i budaletina. Ne znam sam tko se sjeti "manipulirati" sa nečim tako ozbiljnim! U svakom slučaju, sada malo po malo i ništa bez uputa neurokirurga.
Naslov: Odg: Predstavljanje novih članova:topalo
Autor: ladyanita - Svibanj 22, 2017, 01:20:53 prijepodne
Da,nažalost......ali svejedno dobro došla.
Čim mi netko spomene nekakve kiropraktičare i slična natezanja,rastezanja jednostavno poludim.
Ali dobro,šta je tu je. To je očito bila lančana reakcija...kičma dobro izmalipulirana,jedan disk saniran,kralješci se očito malo spustili nakon prve operacije i susjedni izletio.
Kako ste i napisali dugo se borite sa bolovimabu kralježnici,pa su i živci dugo trpjeli i sad treba vremena da se oporavi. I iskreno da velim,ako se oporavi.
Moj je isto užasno osjetljiv i vjerovatno će i tako ostati,više se ni ne nadam da bude bolje. Sad idem u srijedu za Osijek kod dr.Radoša pa će on možda nekako pomoći da se smanji bol.
Na vama je sada tj.za sada samo mirovanje i mirovanje. Sve je još jako svježe.
Želim Vam sretan i uspješan oporavak  :-* i javljajte novosti,tu smo svi za dati pokoji savjet jer smo prošli sve i svašta,kao i vi.
Naslov: Odg: Predstavljanje novih članova:topalo
Autor: topalo - Svibanj 22, 2017, 16:53:32 poslijepodne
Manipulacije mi je radio diplomirani fizioterapeut pa sam nekako očekivala da čovjek zna ßta radi, kiropraktičaru se nisam dala u ruke ali eto ni ovo nije dobro završilo.
Naslov: Odg: Predstavljanje novih članova:topalo
Autor: Henrik VIII - Svibanj 22, 2017, 17:16:30 poslijepodne
Ma fizioterapija u Hrvatskoj je isto što i vračanje!  :'(
Naslov: Odg: Predstavljanje novih članova:topalo
Autor: topalo - Svibanj 22, 2017, 17:40:36 poslijepodne
Da nažalost naučila sam to na svoj koži