Kraljeznica.com forum

Predstavljanje novih članova => Predstavljanje novih članova => Autor teme: backpain - Studeni 05, 2010, 15:50:57 poslijepodne

Naslov: preskočio predstavljanje, ali evo i mene...
Autor: backpain - Studeni 05, 2010, 15:50:57 poslijepodne
Sudjelovao sam već u nekim temama pa čak i tražio pomoć, a nisam se propisno ni predstavio. Evo isprike i nešto o meni...
Dugi niz godina imam probleme sa lumbalnim dijelom kralježnice, ali velike bolove samo prilikom napadaja koji me uhvate 2 do 4 puta godišnje i traju nekakvih tjedan do tri tjedna prije nego postanem ponovno "normalno" funkcionalan.
2010. me zadnji put uhvatilo u 9 mjesecu, ali najgore do sada i napravio sam MR. Osim podataka iz potpisa tu je još i klinasto formiran kralježak L1. Počeo sam sa vježbama, plivanjem, dužim šetnjama i stanje ide nabolje. Operaciju mi ne preporučuju, ali bojim se da je to zbog toga što ne znaju odakle krenuti sa servisom.
"Otežavajući" faktor mi je malo dijete (godinu i tri mjeseca) koje je tek prohodalo tako da moram misliti na svaki svoj pokret. Drugi otežavajući faktor je prevelika težina tj. 105 kg, na 185 cm visine. Znači 20 kg viška.
Postepeno ću povećati količinu fizičkih aktivnosti pa dok budem funkcionirao super, a poslije ajme si ga meni...