Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - eufemi

 Str: [1]
1
Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama / Odg: Centar Samson
«  : Prosinac 05, 2011, 21:18:28 poslijepodne »
Bila sam kod neurokirurga u Puli. Ja se bas nerazumijem koliko mi je disk izašao van, ali u nalazu magnetske rezonance piše: u razini diska L5-S1 vidi se dorzocentralna hernia sa kompresiom duralne vreće sprijeda i neuralnih radiksa desno. Trenutno niti ne pomišljam na operaciju jer mi je sad odlično. U tom centru su mi rekli da jedino sa vježbama mogu postići da mi bude bolje i za sad sam jako zadovoljna.

2
Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama / Centar Samson
«  : Prosinac 05, 2011, 20:06:14 poslijepodne »
Evo jedno moje iskustvo. Imam problema sa diskus herniom L5-S1, i imala sam strašne bolove. Neurokirurg mi je predložio operaciju, ali ja sam htijela probati sve prije operacije. Bila sam na razlicitim terapijama u bolnici ali mi nije bas pomoglo. Probala sam i u privatnim ordinacijama razne stuje, magnete, ultrazvuk, vježbe od kojih mi je bilo malo bolje, međutim, bol se ponovno vratila. Cula sam od prijatelja da se u Rovinju otvorio jedan novi centar koji se bavi tim problemima. Otišla sam kod njih na konzultacije gdje su mi stručno objasnili moj problem i kako mi mogu pomoći. Pristala sam probati njihov program koji se bazira na posebnim vježbama jednog ruskog doktora koje se izvode na posebnim spravama i vec nakon par puta bilo mi je puno bolje. Nakon mjesec dana bolovi su skoro nestali. Odlučila sam nastaviti vježbati kod njih.

 Str: [1]
Nagradne igre