Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Siniša27

 Str: [1]
1
Operacija kraljeznice / Bolovi nakon operacije hernije diska
«  : Lipanj 06, 2017, 12:57:54 poslijepodne »
Prije mjesec dana sam operirao herniju diska l2l3. Bolove koje sam imao u lijevoj natkoljenici su postali nesnosni. Nakon svih mogućih terapija, pa čak i toplica bolovi se nisu smanjili, tako da sam se odlučio za operaciju. Sada mjesec dana poslije operacije, bolovi su još uvijek prisutni. Dok hodam ili malo duže stojim počinje bol u natkoljenici. Doktor mi je prije operacije rekao da bi bolovi u natkoljenici trebali nestati odmah nakon operacije, ali eto nisu. Znači li to da moram ponovo na operaciju ili što činiti?

2
Evo na žalost moram reći da nakon dužeg vremena koje mi je trebalo da se odlučim na operaciju hernije diska l2l3, napokon sam se nakon cca 10 mjeseci odlučio za operaciju. Operiran sam prije 14 dana. Operacija je prošla odlično i treći dan sam otpušten doma. Nakon 10 dana mirovanja doma, odnosno minimalnog kretanja ( samo po stanu ), odlučio sam malo probati prošetati da vidim kakva je situacija, jer je bol prije operacije bila najprisutnija dok hodam ili duže stojim u mjestu. Nakon hodanja od cca 100 metara bol je polako počinjala identično kao i prije operacije. Mislio sam da je to reakcija jer nisam hodao, međutim svakim metrom daljnjeg hodanja, bol se pojačavala. Ista situacija se ponavlja i sutradan i prekosutra.
Znači li to da moram ponovo na operaciju ili što? 
Molim vas pomoć!

3
Bio sam na rehabilitaciji prije godinu i nešto u Varaždinskim toplicama. Moram priznati da sam bar malo više očekivao od svega toga. Jedina razlika od nekakvih kazneno popravnih ustanova i Vž toplica je u tome što u Vž tpolicama nisi žatvoren u kavez. Za sve ostalo nisam baš vidio nekakvu razliku. Ukratko katastrofa. Sad trebam ići u Daruvarske i nadam se da će biti bar malo bolje...

 Str: [1]
Nagradne igre                   Shoppingiranje.com