Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - Denis

 Str: [1]
1
Lud Zbunjen Ukočen / Prvo posao, a onda ekskurzija...
«  : Veljača 02, 2010, 20:10:39 poslijepodne »
ADMIN: Ovo je nastavak iz teme i posta
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

ORGINALNA PORUKA OVOG POSTA

Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Evo da se javim kratko..U sedlu sam već 3 tjedna i ne izgleda loše,nema nekih bolova,ali već za nekih sat-dva počnem se meškoljiti ali mislim da će i to postupno proći.Vidim bilo je burno na forumu ovih nekoliko dana dok me nije bilo.Usput da kažem sljedeće,pošto je ona tema zaključana:Ja sam već nekoliko puta upozoravao na neke stvari kao što je bezvezno pisanje,trolanje itd,itd ali eto nije dugo potrajalo...recidiv je gadna stvar  ;)

Nisam još kompletirao svu opremu u kamion ali kad sve posložim,biti ću malo više na netu...trenutno se spajam iz internet caffe-a.Pozdrav svima iz snježnog Osijeka!!
Trucker hebeš trolanje.Reci ti meni da li dok voziš nosiš pojas,da li možda stavljaš što u udubljenje na sicu,i da li ti smeta udarci auta po rupama.Eto drago mi je da možeš odrađivati dalje svoj posao

2
Lud Zbunjen Ukočen / Kutak za svakodnevnu komunikaciju itd....
«  : Siječanj 27, 2010, 22:28:10 poslijepodne »
Mislim da bi u ovom kutku mogli komunicirati neobavezatno  što se tiće kralješnice o svemu i svaćemu, jer nema smisla druge teme zatrpavat s drugim postovima koji nisu primjereni u toj temi jer svi mi krenemo nekad drugom putem pa malo skrenemo s drugom temom  tamo gdje joj to nije mjesto.Eto za svakodnevnu komunikaciju bi dobro došlo pošto nemamo cheta,a PP se jako puno pišu manje od postova,pa nek ova stvar bude za slobodno pisanje.Nadam se da će te se složi sa tim a ujedno pitam Bojana da li misli da li je to ok ,ako nije ja brišem temu.

3
Rasprave o forumu i stranicama / Pridrzavanje tema i konciznost poruka
«  : Siječanj 26, 2010, 15:35:19 poslijepodne »

ADMIN:
OVA PORUKA I NEKOLIKO PORUKA ISPOD SU BILE U TEMI
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Ovdje se moze dalje raspravljati o tome sto i kako pisati na forumu.
Trenutno pomalo vlada rasulo.



Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Uf štomene ljutu ti inžinjeri i radiolozi,kao da slikaju za osobnu iskaznicu pa im nije bitno oće bit smješak veseliji ili mrkliji ??? anemaju pojma da je to kralješnica,i onda se ljute ako im kažeš da doktor ne želi ni gledat MR,pa naravno jer da po njihovom gleda i čita očitanje ,mislim da bi operirao totalno drugi disk ???

Ja mislim da -inžinjeri (radiolozi) znaju bolje očitati snimak od neurokirurga je jer je to njima struka, mislim nije mi jasno.  :D  Možeš li pojasniti?

GSM, sretno sa mamom.

GSM - sretno mami!

I ja se slažem da radiolozi ne znaju očitati nalaz MR. Već sam pisala o tome na forumu, ali zadnji puta su me slikali bez kontrasta iako je neurokirurg izričito napisao da treba sa kontrastom. Napisao mi je radiolog nalaz i poslao me neurokirurgu, a on ponovno na snimanje jer nisu obavili kako treba. Za čudo slikali su me opet na istu uputnicu ali mi nisu dali pisani nalaz jer je radiolog rekao da je nalaz isti. Neurokirurg se samo nasmijao na to! :) Pa ipak on operira na temelju tog nalaza. Već sam od više ljudi čula da su radiolog i kirurg - neurokirurg različito očitali nalaz.
Jopane vidim po očitanjima svojih MR svaki nalaz drukčije ,zar su oni u školi imali različita pravila hahahha ma nemaju oni pojma bio sam prisutan dokmi se očitavalo bolje da ti ne prićam kako ga  očitavaju dosta mi je bilo vidjeti kako okvirno kliknu na protruziju i  zaokružu,npr ako je disk izašao 1,5 oni će reč 2 naravno njima onih 5 neigra ulogu al Neurokirurgu igra,e zato svaki Neurokirurg gleda sliku a u dogledno vrijeme će njihove nalaze bacat u smeće :D :D

4
Eto mene zanima  kavo vi imate iskustvo sa ležanjem  i spvanjem na leđima ,boku,stomaku,skupljenom položaju  poslije operacije mislim ovo se odnosi na kućnu njegu kao i post operativni oporavak, ne za vrijeme boravka u bolnici.
Neznam ja primjećujem da poslije šetnje više mi odgovara položaj na boku kad je u pitanju duže ležanje ,dok mi na leđima pravi bol u predjelu lumbalnog dijela kao i djela g.... di prolazi živac išijaldikus.Inaće se preporučuje tvrd ležaj u rasteretnom položaju,pa me sad baš ovo buni kako je moguće da me boli u dužem periodu ležanja na leđima a na boku ne,naravno ni na stomaku nemogu dugo ležat,a skupljeni položaj mi odgovara al za sad ga još baš ne prakticiram radi krivljenja kralješnice.kakva su vaša iskustva i istim položajima

5
Lud Zbunjen Ukočen / SRETNA NOVA 2010;))
«  : Prosinac 31, 2009, 17:05:14 poslijepodne »
☆☆░░▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░♫░░☆☆ ☆☆░░░♫░░▓▓░░▓░░♥░░▓░▓▓▓░░░▓░░♥░░▓░░░♥░☆☆ ☆☆░♫░♥░░▓▓░░▓░♫░♫░▓░░░▓░░░▓░░♫░░▓░░░♫░☆☆ ☆☆░♫░░▓▓░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░♫░▓░♫░░░☆☆ ☆☆░░░▓▓░░░♥░▓░♫░♥░▓░░░▓░░░▓░♫░░░▓░░░♥░☆☆ ☆☆░░▓▓░♫░♫░░▓░░░♫░▓░░░▓░░░▓░░♫░░▓░░♫░░☆☆ ☆☆░░▓▓░░░░♥░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░░...░▓░░░░░☆☆
☆☆░░▓▓▓▓▓▓░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓▓░░░▓▓▓▓▓░░░♫░░☆☆

Od srca želim svim članovima foruma ,kao i posjetiteljima,da ih prati radost veselje zdravlje i još bolje finacije,a ujedno da nam ista ostane u pamčenju, na dobrim gestama svih članova,te da iste prenesemo u sljedeću,naravno uspješnu godinu želim i na još boljem radu ovog foruma kao i njihovom osnivaču i moderatoru ;) ;)


6
Lud Zbunjen Ukočen / Tekstovi pjesama :))
«  : Prosinac 22, 2009, 21:48:50 poslijepodne »
Zivot je zivot, rijetko nas pazi
Cesto nas muci, ponekad gazi
Zna bit i dobar ako ga shvatis
I ako srcem mozes da platis.

Sretno i lijepo zivjet se moze
Kad nam se srca zblize i sloze
Drugarstvo nase zalog je pravi
Melem zivota, ko rosa travi.

Svi smo mi jedno kad treba, kad mora
Prepuni zelja i toplih sanja
Svi smo mi djeca jednog zivota
U kojem ljubav srca nam spaja.

Svi smo mi djeca jednog zivota
Ljubavi jedne i jednog svijeta
Za mir i srecu dat cemo mladost
Ljubav i radost, i domovini zakletva sveta!

 ;) ;)

7
Ovim putem zahvaljujem se svim članovima foruma kao i lječnicima koji su me  preusmjerili na drugi put bez obzira na moje dogogodišnje negativno isikustvo sa lječnicima koji nisu znali prepoznati moje tegobe ili nisu želili poduzimati mjere i radnje u riješavanju mojih tegoba.Naravno ne mogu reći da nije bilo onih koji su stvarno dali sve od sebe,te im se ovim putem od srca zahavljujem.Igrom slučaja naletio sam na ovaj forum te postao član istog ,uz dugogodišnje praćenje iskustva članova i posjetitelja te uz razne rasprave kao i PP članova i lječnika ipak sam shvatio da treba ić dalje i ne odustajati,jer da se problem neće sam riješiti već treba tražiti lječnike koji če to znati prepoznati.Eto imao sam sreću pa sam od samog strata dobijao mišljenja našeg Neura,kao i Zidova i Kokoline,koji su mi uvjek govorili da je bitna kvaliteta življenja,naprotiv ja ih tog momenta nisam slušao to moram priznati, jer me život u sve te godine muke naučio suprotno tj gledao sam na sve to sumljičavo i  negativnim mišljenjem te velikim strahom.Uz pojedina neslaganja na forumu sa nekim od članova,eto to mi je možda još više dalo volju da ostanem član istog foruma, te da se možda počmem mjenjati u nekim stvarima,zato sam dragi moji forumaši polako u svim tim malim nesuglasicama odlučio  nešto poduzeti, a to je ipak poslušati stručne osobe,te sam isto i učinio.Naravno iste stručne osobe su me preusmjerile svojim pozitivnim stavovima i razmišljanjima na put prema operaciji,protiv koje sam i sam bio protivnik jer me sve to bunilo i sad me dosta stvari buni ,al iskreno koliko god mislio da znam o kralješnici toliko vidim da neznam.Da li je to pravo riješenje, ne želim više o tom razmišljat,te  se prepuštam stručnim osobama jer ipak mislim da bi oni trebali znati nešto više o tom.Zato dragi moji eto polako dolazi i moj dan koji jedva čekam i živim u nadi da će biti sve u redu i da ču bar koliko toliko moći poboljšati svoj život,te koliko toliko funkcionitrati u njemu.Ovim putem također se zahvaljujem svima na forumu u velikoj podršci,savjetima,mišljenjima komentarima,pozitivnim razmišljanjima, i svemu ostalom .Što će biti i kako če biti ,ne želim se više opterečivati već sve to prepuštam stručnim ljudima i vjerujem da sam možda ovaj put izabrao kao pravi put.
Još par dana i ode vama Denis, skorpion ,vidra morska zvizda ili colt  na operaciju ;) a dotle če vas vjerno čitati,te davati svakome od vas podršku ,nadu u bilo kom momentu vaše slabosti. :)

8
Štovani moji Forumaši eto tražio sam nešto što se tiče anastezija ,ali nisam ništa našao,možda mi je promaklo ,pa se evo dlučih vidjeti vaša mišljenja o vrstama Anastezija prilikom operativnog zahvata kralješnice.Zanimaju me vaša mišljena i iskustva sa istim anastezijama u svim vrstama operacija kralješnice.
Molim vaša mišljenja i iskustva pozitivna i negativna prije i poslije operativnog zahvata

 Str: [1]
Nagradne igre                   Shoppingiranje.com