Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - ante1101

 Str: [1]
1
Operacija kraljeznice / gel protiv priraslica
«  : Svibanj 03, 2017, 23:02:44 poslijepodne »
spremam se na treću operaciju kraljeznice. dijagnoza su priraslice. e sad,zanima me gdje bih mogao nabaviti taj famozni gel protiv nastajanja priraslica? citao sam da ima gel,ali zadnji post je iz 2011god i to u BIH. ako itko zna slobodno neka podijeli info.
hvala

2
Oporavak nakon operacije / križobolja i grčenje potkoljenice nakon operacije
«  : Veljača 12, 2017, 02:18:45 prijepodne »
Pozdrav, prošlo je 3 i pol mjeseca od operacije kralježnice. radi se o fuziji diskova L4L5 L5S1 TLIF...uglavnom,imam 6 šerafa,2 pločice i 2 umjetna diska. Još su mi sa zdjelice trgali kost i samljeli izmedu kralježaka radi okoštavanja za jacu stabilizaciju.E sada,pošto nema više pritiska na živac, zanima me jel normalno da me i dalje križa ubijaju od bolova i grči mi se potkoljenica kao i prije operacije? sad sam trenutno u toplicama pa shvacam da se naprezem na vjezbama pa mi se vjerojatno upalilo...ali opet,jako me to zabrinjava
Operacija je napravljena privatno u sv. Katarini kod vrhunskih doktora ,ne sumnjam u njihovo znanje i profesionalnost, čisto pitam da li je itko imao ovakvih postoperativnih problema?

 Str: [1]
Nagradne igre                   Shoppingiranje.com