Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - topalo

 Str: [1]
1
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Fuzija
«  : Svibanj 06, 2018, 19:59:08 poslijepodne »
Eto nakon jedne laminektomije i dvije interlaminektomije na istom nivou preporučena je fuzija na segmentu L1/L2 . Molim one koji imaju iskustva sa takvom operacijom neka napišu svoja iskustva i ako tko ima preporuke operatera ( u obzir dolaze i privatne klinike i inozemstvo) . Dosta mi je ove boli i želim ovo napokon riješit.

2
Operacija kraljeznice / Stanje nakon 3 mjeseca lošije - da li raditi MR?
«  : Srpanj 28, 2017, 14:40:57 poslijepodne »
Meni je stanje iz dana u dan sve lošije. Mislim da je vrijeme da potražim novo mišljenje. Svaki prijedlog je dobrodošao. Zna li tko dali je 3 mjeseca nakon operacije rano radit MR tj dali se na njemu tada sve dobro vidi? Ima li tko iskustva sa poliklinikom Akromion kod operacije kralježnice?

3
Operacija kraljeznice / Epiduroliza-ambulanta za bol Osijek
«  : Lipanj 06, 2017, 17:06:08 poslijepodne »
Otvorila sam novu temu jer vidim da nas ovo dosta interesira. Po svemu sudeći Anita će nam bit pokusni kunić. Hvala Anita na tome

4
Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama / Lječenje kralježnice ozonom
«  : Svibanj 30, 2017, 11:50:23 prijepodne »
Ima li tko kakva novija iskustva?

5
Fizikalna terapija / TENS za kućnu upotrebu
«  : Svibanj 26, 2017, 17:07:47 poslijepodne »
Nisam uspjela nači neku temu u kojoj se piše o ovom. Koristi li tko od vas TENS aparat kod kuče i ima li kakvog efekta na upaljene živce. Preporuke za aparat Netko?

6
Predstavljanje novih članova / Predstavljanje novih članova:topalo
«  : Svibanj 19, 2017, 15:59:55 poslijepodne »
Lijep pozdrav svima na forumu,
Imam 46 godina i od kad znam za sebe imam bolove u kralježnici. Sve je to bilo izdržljivo do 12 mjeseca 2015 godine kad sam se gadno ukočila. Magnetska je pokazala protruziju na L1/L2 prema trbušnoj šupljini što su rekli Nije gadno. Krenula sam sa istezanjima (trakcijom) kod jednog fizijatra, pa nakon toga ručne manipulacije i tad je ponovo gadno stislo(4mj. 2016) Sljedi nova magnetska u talasoterapiji Opatija. Zovu me iz bolnice dva dana nakon MR da mi šalju nalaz na mail i MRpoštanski i NEK hitno odem neurokirurga. Za par dana dođemo na Sušak sa mojim nalazima. Neurokirurg u šoku i kaže da me neko gadno sredio( misli na ručne manipulacije). Uglavnom čudi se da još nije nastupila paraliza, hitna operacija laminektomija na L1/L2. Početni oporavak tekao uredu. Nakon mjesec dana ja sam bila super i onda ponovo pogoršanje. Terapije lijekovima, pa fizikalna i dalje sve lošije. Novi MR ekstruzija na L2L3 . Operacija 18.04.2017 interlaminektomija L2/L3. Drugi dan dižu me na noge,jaki bolovi. Nakon tri dana otpuštaju me doma,doma se stanje pogoršava. Vraćam se u bolnicu. Novi MR KAŽE reekstruzija. 2.05 nova operacija interlaminektomija L2/l3,microdiscektomia L2/L3,foraminotomia radicis L3. Sada sam kući prošlo je dva tjedna od operacije. Oni gadni bolovi su nestali ali bolovi u živcima niz bedro sa strane i iza su još jači nego prije operacije.
Evo ja sam se raspisala ali toliko mi se toga nakupilo i toliko sam sad u strahu kako dalje pa se nadam da ću možda na ovom forumu naći slična iskustva
Lp

 Str: [1]
Nagradne igre                   Shoppingiranje.com