Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - alyna

 Str: [1]
1
Teme i rasprave povezane s kralježnicom / Nordic walking sprava
«  : Svibanj 29, 2011, 14:47:17 poslijepodne »
Evo našla jučer ovu spravicu u Neckermanovom katalogu:http://www.neckermann.hr/hr/nm2/slobodno-vrijeme-sport/oprema-za-fitnes.Dal je dobro to za nas koji smo operirani(lumbalni dio) i dal je bolje nju uzet ili običnu spravu za hodanje?Razmišljam unaprijed kad bude vani opet minus,snijeg i led  ;)

2
Slabinska (lumbalna) kralježnica / desna noga se opet buni
«  : Svibanj 10, 2011, 15:48:10 poslijepodne »
Pozdrav svim mojim dragim križoboljcima.Evo prošlo skoro 8 mjeseci,da vas ukratko podsjetim,14.09.2010.interlaminectomia L5-S1 desno i ablacija diska.Osim nekih manjih problema nije se ništa posebno događalo do sad.U siječnju sam napravila kontrolnu MR koja je pokazala ožiljne promjene.Imam još i bulging L4/L5.Da prijeđem na stvar,desna noga mi je još uvijek u području tibialisa ukočena i na dodir točno mogu naći mjesto gdje me najviše boljelo.Unazad jedno 5 dana mi je počela noga opet trnuti,najviše u stopalu i ukočio mi se gležanj,a osjećam i povremeno bockanje na desnoj strani leđa.Lijepo vas molim ako je netko od vas imao sličnih iskustava da podijeli sa mnom jer me ponovo lagano lovi panika da se sve opet ne ponovi.Ne boli me zasad ništa,inače vježbam,hodam i jednom tjedno odem na plivanje.E sad,dal sam nešto istegnula,dal je ostao kakav edem od prije,dal je cirkulacija u pitanju,nedostatak vitamina il nešto drugo nemam pojma,pa molim za vašu pomoć.

3
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Pranamat Eco
«  : Veljača 21, 2011, 14:33:48 poslijepodne »
Evo naletjela na ovo na netu:http://www.fitshop.hr/component/content/article/1-dodaci-prehrani/139-pranamat-eco.html.Da li itko zna nešto o ovoj prostirci?  ???

4
Linkovi na druge stranice o kralježnici / Dijagnostika i lijecenje kraljeznice
«  : Veljača 01, 2011, 17:25:45 poslijepodne »
Nadam se da se Ziki neće ljutit što joj spamam,ali kako sam skužila da pojma nemam što neki pojmovi vezani uz kralježnicu znače,našla sam jedan članak,pa evo ako koga zanima: Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

5
Slabinska (lumbalna) kralježnica / molim savjet...
«  : Studeni 18, 2010, 13:28:43 poslijepodne »
Pozdrav svima!

Evo ja sam prije dva mjeseca operirala L5-S1.Radilo se o ekstruziji diska.Normalno obavila rehabilitaciju i bilo sve u redu.Zahvatilo mi je bilo desnu nogu,al sad negdje unatrag 5 dana počela me i lijeva noga zafrkavat.Nije da su to bolovi,neko neko dosadno "žiganje" a povremeno i bol u stopalu.E sad ne znam,dal se sad odjedamput moglo nešt pomaknuti,dal je to od vježbanja ili šta.Ako ima netko neki pametni savjet molila bih lijepo da mi ga da.Inače idem 30.11. kod fizijatra zbog još jedne runde fizikalnih.
Imam još jedno pitanje.Trebala bi u ponedeljak na testiranje za posao u Zagreb koje traje dva sata tj.to znači oko 2 sata sjedenja.Da li je pametno da idem ili ne?Operirana sam 14.09.
Puno hvala!

 Str: [1]
Nagradne igre