Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - DadoZg

 Str: [1]
1
Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama / izbor fizijatra u sustavu HZZO-a
«  : Rujan 21, 2011, 14:49:43 poslijepodne »
Pozdrav,

Imam početne degenerativne promjene vratnog djela kralježnice i hiperlordozu (bio sam na magnetskoj koja je više manje uredna) koji se (u kombinaciji sa stresom) manifestiraju u ukočenosti i bolovima mišića leđa i vrata (uz to ide i smanjeni osjet u dlanovima).

Do sad sam bio kod tri doktora (privatnika) i svi su me samo "odradili" i poslali me na fizikalnu terapiju. Ove godine me žele poslati već treći put, a meni fizikalna uopće ne pomaže. Struja, magnet, laser su potpuno beskorisni u mom slučaju.
Lagano gubim vjeru u lječnike (u ovom slučaju) i imam dojam da mi se nitko od navedenih doktora nije stvarno posvetio svom poslu.

Kako god bilo htio bi savjet ili informaciju ako netko od vas ima iskustva s temeljitim i predanim doktorom (fizjatrom) u sustavu HZZO-a koji bi me pratio (na duži rok).

Ako nikome ne pada na pamet netko od doktora iz HZZO dajte mi preporuku za fizijatra iz privatne prakse s kojim imate pozitivnih iskustava.     

Hvala.

 Str: [1]
Nagradne igre