Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Lela

 Str: [1]
1
Vratna (cervikalna) kralježnica / Odg: Pozzz svima :)
«  : Ožujak 27, 2017, 21:35:50 poslijepodne »
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Pozdrav Lela! U vratnu se baš ne kužim,ali bol ide u glavu i ruke. To je sigurno. Traži LOM da se to poslika,a i Emng bi bilo dobro napraviti. Drugo ne znam šta za preporučiti. Onda dalje fizijatar i ostalo.
Hvala ti puno na odgovoru. Ja sam krajnje vise zbunjena. Moji simptomi su poceli tako sto mi se nakon tog velikog stresa poceko kafic ljuljati i kasnije sam to vece hodala kao da sam se napila. S orl strane je sve u redu, ali danas sam isla raditi test ravnoteze na orl i zapravo ni sama ne znam kako objasniti sto je. U petak bi mi trebali ocitati nalaz pa da zovem kako bih saznala. Ali nesto nije kako bi se ocekivalo ako sam danas dobro shvatila. A pri tome, mene unazad thedan dana stalno zanosi u lijevo. Vec sam zaista u velikom strahu :(

2
Vratna (cervikalna) kralježnica / Odg: Pozzz svima :)
«  : Ožujak 27, 2017, 10:06:10 prijepodne »
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
E ovako postoa sam nova ovdje,posto sam pred spavanje...pa cu ukratko,a nadati se sto vise odgovora...
Da li imate ovakvih simptoma?
Zategnutost u vratu,mravinjanje po tijelu,nestabilnost(nesto kao vrtoglavice) trnjenje prstiju, bolove u potiljku ne na sredini vec sa strana iza uha pa malo nize,i najnovije osjecaj kao da mi glava gori,nekakvo zarenje po glavi,a temp nemam.... Bilo tko,hvala
I kakvih uopce simptoma imate zbog vratne,i kako si pomazete?
Ja sam unazad 3.mjeseca pod stresom. I prije dva tjedna mi se kafic zavrtio i hodala sam kao da sam se napila. Kasnije nisam imala takvih simptoma. Ali me je znalo malo zanositi u lijevu stranu. Nadalje, lijevi dio glave usi i vrat kao da mi gori, uzareno i pecka me. Nalaz krvi je u redu, nalaz stitnjace takodjer. S tim mi lijevi dio vrata i ramena kao da me pecka u smislu da mi neko alkoholom maze po ranici. Molim Vas pomozite. Unaprijed hvala :)

 Str: [1]
Nagradne igre                   Shoppingiranje.com