Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Jopa

 Str: [1]
1
Operacija kraljeznice / 5 mjeseci nakon operacije l4 l5.PODRŠKA
«  : Travanj 10, 2018, 19:59:25 poslijepodne »
Dobio sam pitanje ako mogu da napisem kako je protekao moj oporavak i sto mi je najvise pomoglo,pa idemooo☺☺ proslo je pet mjeseci od operacije osjecam se super malo  imam boli u kuku ponekad ali to je normalno jer mi je zivac bio prikljesten 3 godine,svakim danom je sve bolje.svaki dan vjezbam  tri puta i nema predaje.nakon operacije mjesec i pol nisam sjedio nikako niti hodao duze od petnaest minuta svaki dan znaci maximalno sam se pazio onda sam otisao u toplice petnaest dana i poceo radit vjezbe koje sam naucio u toplicama,znaci vjezbam tri puta dnevno.sad je sve stvarno super nadam se da ce tako i ostati :) :) :).
moja poruka je da nikad ne klonete uvjek ima izlaza samo trebamo biti uporni i pridrzavati se par mjeseci sto doktor kaze,a vjezbanje to nemojte nikad izostaviti,znaci upornost....vjezbanje je kljuc svega da misici ojacaju da podupru kraljeznicu.i nikad u zivotu ne odustajte i idemo naprijed u pomoc dragog  Boga.ZAPAMTITE NEMA ODUSTAJANJA.pozdrav :) :) :) :) :)

2
Predstavljanje novih članova / Odg: Operacija sa 20 godina
«  : Veljača 20, 2018, 23:53:11 poslijepodne »
Hvala ☺☺

3
Predstavljanje novih članova / Operacija sa 20 godina
«  : Veljača 19, 2018, 17:37:04 poslijepodne »
Pozdrav.Prve probleme sa kralježnicom imao sam sa 16 godina,mislio sam sve će proći s vremenom ali bilo je sve gore, zatim sam otišao na magnetsku rezonancu i ustanovljena je protuzije diskova l4 l5 i l5 s1.Doktor je rekao da je stanje za operaciju ali pošto sam mlad da probam sa fizikalnom terapijom. I jedno vrijeme mi je bilo bolje, ali nakon godinu i pol sve po starom. Skroz sam se bio nakrivio, tri mjeseca nisam mogao ništa,nisam mogao hodati 10 minuta u danu.poslije toga bilo mi je mrvicu bolje ali opet sam imao bolove. Odlučio sam po drugi put uslikati na magnetskoj rezonanci i stanje nije bilo dobro značajnija ekstruzija l4 l5 i značajnija protuzija l5 s1.Nalaze sam slao na 5 mjesta i svatko je isto rekao što prije operirati to bolje jer u protivnom bi mogao završiti u kolicima. 26.10.2017 bila mi je operacija trajala je sat i pol l4 l5,a l5 s1 nije diran.Evo sad ce ubrzo 4 mjeseca od operacije i osjećam se odlično bolova u nozi nema, malo ima u lijevom kuku al nije jaka bol.Doktor kaže da je to normalno jer treba vremena da se živac oporavi. Uglavnom nema predaje,sve ovo ce biti samo loše uspomene. Trebamo misliti pozitivno. Držte se.☺☺☺

 Str: [1]
Nagradne igre                   Shoppingiranje.com