Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - sashan

 Str: [1]
1
Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama / preporuku molim
«  : Kolovoz 03, 2011, 21:08:27 poslijepodne »
lp , nakon 3 godine posjeta svakakvih terapeuta, kiroprakticara itd nisam nista postigao osim da mi je držćanje katastrofa a bol u leđima veča u groznija imam slike i dijagnozu ali gdje i kako dalje to neznam i ne očekujem čuda samo nekog da mi kaže što da radim da mi bude lakše ja vas molim za preporuku gdje da odem više ni lova ne igra ulogu samo da nije neki šarlatn koji lupa praznu slamu ,,

2
Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama / Odg: Preporuku molim
«  : Svibanj 17, 2010, 22:42:06 poslijepodne »
ok hvala na preporuci i prpipazit cu , jos jedno pitanje dali se može viježbom poboljšat držanje i gdje bi se mogao naučit pravilno držat ili neka pomagala ako postoje :) thnx

3
Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama / Odg: Preporuku molim
«  : Svibanj 17, 2010, 18:01:10 poslijepodne »
e vis nii mi to trebo rec :) ali hvala ti svejedno,Nego znas li mozda neku dr polikliniku ili kliniku da probam nazvat

4
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Sashan,

Poanta je da MOŽE BITI RADI PSIHE, kužiš....?

Znači....vedar i veseo čovjek vjerovatno nema problema sa kralježnicom radi psihe....
da krivo sam te skužio mislio sam da se možda može psihom utjecat na kralježnicu , znači ako je problem psiha onda je realni problem do živaca ?
isto tako čuo sam neke teorije da i gljivice mogu uzrokovat bol u leđima to sam negdje čito pod alternativom ili sl.

ps . ako će vedar čovjek imat ikad problema sa kralježnicom više neće biti toliko vedar :)

5
Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama / Odg: Preporuku molim
«  : Svibanj 17, 2010, 17:38:56 poslijepodne »
Evo ovako zvao sam medikol za mr ali oni preko hzzo imaju tek za 8 mjesec pošto radim 8 i 9 nemrem bez uputnice je 1800 kn to mi je malo puno jer sam svorc !
zanima me ako znate mozda neku drugu polikliniku koja prima na hzzo ili kliniku a gdje se čeka max 2 mj. ako to postoji uopče . :)
čekiro sam polikliniku gdje radi dr. Saftić , kažu da je pregled 500 kn ( aj nema veza ako je doktor na mjestu platio bi ) ali ako se odlučite na operaciju onda je pregled free :) scary .
ugl pošto su me danas razbijala leđa odlučio sam krenut malo u teretanu radit na leđnim mišićima i pošto ima puno ogledala shvatio sam dok se negledam direktno da je moje držanje katastrofa ! užasno tak da nije ni čudo da me toliko boli i shvatio sam da se neznam držat ili nemogu uspravno ! zato vas molim da mi date savjet + gdje i kako i pomoću čega popravitit držanje ako je to moguče ..

eto sry na davljenju i hvala vam na odgovorima  !

6
mislim to je interesantno ako je istina ali mi nije jasno na koji način psiha utiječe na fizonomiju tijela ? jr ako je istina onda po tom principu bi čovijek i mogao ozdravit putem psihe .NEki put u nekim slučajevima se opasno igrat sa tim pojmoj jer zamisli negog vedrog i optimistu koji ima problem sa kralježnicom i onda mu netko kaže da je to radi psihe , lako moguče da če takav čovijek past u depru :)                                                             

7
Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama / Odg: Preporuku molim
«  : Svibanj 16, 2010, 16:44:24 poslijepodne »
Hvala vam na iskrenom ikonkretnom odgvoru eto drago mi je jedini je problem kaj cu morat platiti mr slike jerbo mi doltorica nebu dala uputnicu .. jbga,

hvala jos jednom do tada cu raditit vijezbe ali koliko sam potrosio na kiropraktike, osteopate , hiropraktike sva sreca zaobiso sam bioenergicare da sam se prije javio za 5000 kn mogo sam sve to obavit :( sve jedno puno hvala ! na preporuci

8
Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama / Odg: Preporuku molim
«  : Svibanj 16, 2010, 15:16:28 poslijepodne »
napravio sa  mr vrata i sve je uredu na nalazima i kad se pokazuju slike ljecnicima drugima oni pogledaju samo kaj ej napisano za mr brata sam isto tako platio 1800 kn i sad kad sam pitao dokroricu da mi da uputnicu za mr donjih leđa ona kaže da sam si to zabrijo i da bu sve ok iz tog razloga pitam za savjet nekog doktora koji ce mi pogledat detaljno te slike isto tako po mogučnosti savjetoivat moju doktoricu da mi da uptnicu za mr leđa ili neznam kaj ..

ugl nisam stavio ovdje temu šta mi je ? nego tražim preporuku ,.
kaj se tiče mr moraš priznat da svaki doktor će to malo drugačije pogledat npr kiropraktičar mi je rekao da mi nije uredu donji dio na slici s druge strane doktor nije ni gledao sliku neg samo pismeni nalaz .

zato još jednom ..

molim vas da mi preporučite nekog doktora koji nije šarlatan i koji če me normalno pregledat uputit isto tako dijagnosticirat kaj mi je ,  platio bi za to naravno jer mi je više pun kufer ljudi u ovoj zemlji koji neznaju radit svoj posao :)

9
Renata meini ova vaša priča ( neznam zajes smo si svi na vi malo mi je to distancirano, pogotovo na netu ali ok.) zvuči ko iz nekog groznog filma urote ili sli. svi vas da oprostite j.. a izlaza nema
nešto slično ko i kod mene ali zanimljivo je bilo kad sam rekao fizijatrici da mi napiše pismeno da patim od psihičkih problema i da ja idem u vrapče ako mi garantira da će bol prestat ako neće onda idem slikat kralježnicu i ako mi nekaj je onda ću je tužit da bi ona nakon toga rekla da ipak nije to na psihičkoj bazi jer nei joj onda tak nikad rekao . ugl ja sam dobio dojam da večina doktora , kiropraktika vezano u z leđa + fizijatra nemaju pojma kaj govore i samo se prave da enki k.. rade a ne rade niš živo .
Volio bi da vam bude bolje bilo kak ali nemogu vjerovat da utjecajem pshihe vi možete utjecat na vaše kralješke pa ako je to i istina onda ste fenomen ja bi vam savjetovao da probate mislima savijat žlice :)

10
Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama / Preporuku molim
«  : Svibanj 16, 2010, 14:31:57 poslijepodne »
Veliki vam pozdrav !
Ugl ko i svi i ja imam problem sa kralježnicom :) a taj je da me rastura i to donji dio i sve mi kvrcka i ukoceno mi je ?wtf?
ugl isao sam kod fizijatrice u medicol i ona pojma nije imala ni kaj mi je ni nis neg ko iz topa mi je dala terapiju ultrazvuk i ostale đinđe minđe , nije mi bilo niš bolje.
nakon nje sam išo kod kiroprkatičara bolkovca koji mi je uspio sj. vrat i zda me boli več godinu dana i vrat : (
Onda sam išao u dr polikliniku isto tako mi je preporučila ultrazvuk i đinđe minđe pa bu mo vidli tj. plati ti bnama 2000 kn oa će mo vidid kako napredujemo . lol
Oćajan i jadan od svih prevaranata koji pojma nemaju o poslu otišao sam i kod osteopate u medicol 350 kn pregled da bi mi rekao da je sve u redu i da ujutro radim viježbu "mačka"
i tako pomalo ali sigurno odem ja još kod fizijatra u makarsku Bikovka tamo su navodno jako dobri , doktor me nije ni pogledo sam je cekiro slike stare 4 godine i rekoa je kak je  sve to ok i pričao mi je o nogometu 34 min.
nadalje kad sam zamolio svoju doktoricu da si slikam leđa ona je rekla da je to nepotreno jer to kaj krcka su tetive koje su kao zice na gitari + previse stresa i godine i tako vam je to trpite i bit ce sve ok ..

Ugl potrošio sam cca 5000 na razno razne šarlatane i nesposobne doktore ja bi vas molio za preporuku nekog doktora normalnog da mi objasni koji mi se k.. dešava sa leđima i da si to nekako riješim

i molim vas da nije neki šarlatan jer nemam više ni para ni živaca za ljude koji lažu u facu a u nama vide samo kasicu prasicu ! Hvala vam puno 

11
Mr je urađen prije 6 mjeseci tako da mugu ovdje napisat dijagnozu koliko sam skužio oni kažu da je ok ali postat ću kaj točno piše ili skenirat pa stavit sliku ? .
Kaj se tiće slabinskog dijela tu mi je nastao problem jer mi doktorica ne da da si to slikam kaže da je to normalno .(

e i zato tražim nekog kom bi mogao otić tko bi me pregledao i  dao mi pismeno uputu ili što već da trebam slikat tako da dam svojoj doktorici jer inače ču i dalje slušat spike o tekmi, nogometu i kak je to normalno da sve kvrcka kad imaš 30 godina

12
Prije svega želim vam svima sve najbolje ja sam novi član ovog odličnog foruma i pored svih doktora i med portala vidim da mi je najbolje obratit se članovima ovog foruma no da ne duljim imam par pitanja za vas :

Što mi je  ? ( naravno da je teško odgovorit na ovo pitanje zato ću prihvatiti pretpostavke )
I kojeg doktora mi preporučate da utvrdi što mi je ? ( bio sam kod svakakvih fizijatra niti jedan me nije pregledao kako spada, jedan mi je držao predavanja o nogometu drugi privatnik me nije ni pogledao negoje ko iz topa ispalio - ultra zvuk. masaže i ajmo uzet pare hzzo-u , treči kaže stres , stres, stres itd .. )

Ugl moji problemi počinju prije 3 godine od kad sam osjetio da me boli donja desna strana trbuha išap sam na ultrazvuk i sve je bilo iredu pa je rekla doktorica da odem slikat i leđa na tim nalazima pisalo je početak degenerativnih promijena taj nalaz kad danas nekom pokažem svi kažu odlično ti izgleda kralježnica Ali kiropraktičar mi je reko da lagano ide prema unutra jer kako se ja grbavo držim cijeli život radi se pritisam na donji dio .

Početak problema je bio takav da sa, osječao senzacije u donjem dijelu i to takve ko kad vas netko udari po leđima pa ostajete bez zraka e takva bol full čudna baš ko da je na nervnoj bazi jer iskreno kad sam bio pod stresom bilo je i još gore .Onda mi je moj dragi prijatelj preporučio da odem kod bolkovca kiropraktičara koj me je isfrko i onda mi je sj... i vrat tako da osim donjeg dijela kralježnice sam me boli i vratna i imam neku kvrgu ( slikao sam je nalazi su ok ) a ta kvrka pretpostavljam da je tetiva .

u zadnje  vrijeme cijela kralježnica mi kvrcka osobito kad se probudim i sav sam ukočen prisutna je i lagana vrtoglavica i pritisak sve to prestane nakon razgibavanja i tijeloviježbe.
prisutna je i bol u zdjelici i neki put u koljenima .Moram priznat da mi je držanje isto tako grozno i stvarno više neznam kaj da radim počeo sam viježbat ali nema poboljšanja sve ej gore i gore eto htio bi samo znat kaj mi je pa da sam miran a ne kad dođem kod doktora da mi filozofiraju io nogometu, politici i ostalim sranjima ..

puno hvala na odgovorima !

 Str: [1]
Nagradne igre                   Shoppingiranje.com