Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Denis

 Str: 1 ... 41 42 43 [44]
775
Glazba / Odg: Koju vrstu muzike rado slušate
«  : Studeni 11, 2009, 20:31:02 poslijepodne »
Naravno prezadnji je hit ;) ;)

Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

776
Glazba / Odg: Koju vrstu muzike rado slušate
«  : Studeni 11, 2009, 20:25:58 poslijepodne »
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Evo jedna od mojih zadnjih hitova!!

777
Lud Zbunjen Ukočen / Odg: Koktel bar tri brufena i myoflex
«  : Studeni 11, 2009, 20:20:25 poslijepodne »
 :D Što vas dvi pegulice i pantaganice imate protiv druga bandića i ja ču glasati za njega  :o :D :D

778
katarina baš mi je drago da si našla bilo kakvo riješenje,al moja preporuka kao što kažu svi drugi članovi pazi,nemoj zaboraviti na to jer za pogoršanje je potrebna sekunda,vjerujem da to neće doći kod tebe al isto oprezu nikad dosta.Kralješnica je čudna stvarćica kojoj se nikad ne zna.
Pozdrav i čuvaj se!!

779
Ostalo / Odg: bol i psiha
«  : Studeni 10, 2009, 19:45:29 poslijepodne »
Citat:
Denis 68 tebi malo zaprijete bananjem, piknu jednu injekciju kortića (kupe te) i ti ko beba a ovdje si se predstavljao kao neki ratnik.

Dragi Jpane ne znam gdje ti vidiš Denisa68, :D :D mislim da je on banan odavno  :D :D ,a ja kao Colt-1 :o ti kažem da pravom ratniku kao što je bio Denis 68 nije trebala podrška drugih već se borio sam za svoja prava i mišljenja.
Ujedno šapnio mi je Denis 68 na PP da ne želi trošiti tipkovnicu na prepucavanja i besprazne razgovore već da počme vjerovati doktorima, jer sa našim ponašanjem svih nas i našim pametovanjima izgubili smo Kokolinu,a mislim da bi mogli i Neura ma kavo mi mišljenje pojedinačno imali o njemu,kao i još neke članove foruma.Evo baš mi kaže Denis 68 da se možda uključi u temu povremeno ako mu se vrati njegov stari nick ;)Ujedno to što kažeš da su me kupili injekcijom da istina je doktoru puno HVALA na njegovom strpljenju i njegovim radnjama  injekcija, sa kojom mi je olakšao bolove ujedno,ajmo se malo svi zapitati da li je isti Neuro dužan primati nas prije radnog vremena,kao i poduzimati mjere i radnje za nas,da li se iko zapitao da taj Neuro možda radi protuzakonite radnje zbog kojih može odgovarati,a on to sve nezaboravimo radi poboljšanja naših zdravsvenih tegoba ,zato Jopane i svi ostali članovi budimo Zahvalni onima koji to zaslužuju.
Eto Jopane puno ti pozdrava šaljeColt-1 :o :o a Denisa ću pitati i zamoliti da li bi se ukljućio u rasprave al čisto sumljam poznavajući ga

780
Lud Zbunjen Ukočen / Odg: Kako znaš da živiš u 21. stoljeću?
«  : Studeni 08, 2009, 21:43:33 poslijepodne »
Trucker volim kad mi je ruka na mišu :D sexs je ovako zastarjela metoda;))

781
Postovi sigurno nisu mjerilo jer bih ja tebao bit od Dr Saftića dolovce protjeran iz bolnice,a naprotiv nisam već sam primljen super.Ako će mo suditi onda bih mene naš Neuro na moje postove trebao baciti kroz prozor odjela bolnice,ja to nisam osjetio.

 Str: 1 ... 41 42 43 [44]
Nagradne igre