Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - ladyanita

 Str: 1 [2]
19
Oporavak nakon operacije / Oporavak nakon operacije
«  : Srpanj 25, 2015, 20:52:56 poslijepodne »
 ;D Evo dva tjedna je prošlo od moje operacije.Dane provodim ležeći u krevetu s time da se bar 20 puta dignem,odem do frižideri,do WCa...odem van si srušiti si cigaretu i to je ukratko to. Rana mi se malo upalila od ovih vručina,ali i to je već sanirano. :P Najvažnije je da mene ništa ne boli,ponekad osjetom neke slabe grčeve u nozi,ali ništa strašno. Uglavnom dosadno,dosadno i dosadno.....jedino su me sad počele brinuti toplice....Varaždinske....smještaj i kako taj izdržati 3 tjedna?? :P Čitaj dosta o tim priraslicama,pa se malo i toga bojim :-\ da li  ih je moguće kako spriječiti ???

20
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / pozdrav svima !!!
«  : Lipanj 02, 2015, 18:42:23 poslijepodne »
 Ja sam nova na forumu i baš sam u teškoj panici :'( :'( sutra se ujutro u 7h moram pojaviti kod neurokirurga na odjelu u varaždinskoj bolnici.To sam si sredila prek veze .Nisam još napravila ni CT ni MR. Uglavnom sam na bolovanju već mjesec dana,sa teškim bolovima u lumbalnom dijelu kralježnice i naravno bol se širi u nogu.Emng nalaz upućuje na kroničnu nekompenziranu radikularnu leziju umjerenog stupnja L5 desno i blažu S1 obostrano.Lasaque deno terminalno pozitivan,hipoetezija L5/S1dermatoma desno,desni Rat oslabljen.
RTG nalaz  :( :( tu pa ima nešto svašta. Hiperlordoza sa desnim pomakom L5 u odnosu na S1 za 3 mm dorzalno,skolioza,početna osteohondroza,znakovi početne artroze,pa smanjena pokretljivost svih segmenata lumbalne kralježnice.
Imam 43 god,posao u stoječem položaju i ne baš naporan.
uspjela sam dva dana hodati na fizikalne,međutim opet su mi križa upaljena i takoreči zacementirana...jučer sam u paketu dobila injekciju i infuziju,danas isto (ketonal,normabel,lumidol ostalo ne znam ). I tako to traje još osd Uskrsa prvo injekcije...pa se na dan dva smiri...nakon 12 injekcija počela sam dobivati infuziju....međutim stanje se ne popravlja već se pogoršava.Na ct me naručili tek 16.7.Inače mi je prijateljica bila prije tri mjeseca operirana,sa istim dijagnozama kakve imam i ja.Sva sam sad spreplašena i živci su mi na rezervi !!! :'( :'( :'( HELP !!!

 Str: 1 [2]
Nagradne igre                   Shoppingiranje.com