Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Mimoza c4-c7

 Str: [1]
1
Lijekovi / Celixib, Medrol i Duloksetin, terapija, iskustva
«  : Travanj 25, 2019, 11:19:34 prijepodne »
Dragi forumasi molila bih Vasa iskustva s ovom mix terapijom moje imunologinje protiv neuropatskih bolova i problema vezanih za mijelopatiju vratne nakon operacije i fibromijalgiju. Bolovi jos ne prestaju a nuspojava milion. Ne odustajem ovaj put bez obzira na sve jer mi uvijek dodatno napisu da odbijam terapiju a zbog nuspojava do sad Duloksetin, Neurontin, Arcoxia te Palexia su me unistili.
 Vasa iskustva i osobne price vezano za pojedine lijekove i terapije.

2
Nadam se da ce se javiti ljudi koji su pomoc u otklanjanju boli potrazili u prirodnim alternativnim metodama . Za razliku od ljekova, analgetika i opioida nemaju nuspojave i ne stete organizmu. Uzimam kapi evo bocica pri kraju no samo djelovanje se po iskustvima moze ocekivati tek kroz neki period od 4 tjedna primjene pa na dalje.
Naravno i dalje uzimam terapiju imunologa i neurologa koja do sad mi nije bas pomogla...

3
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Odg: Dr. Štimac
«  : Travanj 24, 2019, 11:59:10 prijepodne »
Nije nazalost jedini vrsni neurokirurg koji ima neuspjele operacije nakon kojih nitko u hr ne zeli dirati niti sumnjati jer nazalost sve se svodi na ego i razvikanost a problemi i posljedice se objasnjavaju pod subjektivni dozivljaj pacijenta. Kad sam rekla kako mi kvaliteta zivota je nula i ne mogu nista s rukama niti vise voziti auto od nesposobnosti i straha da ne ubijem nekog ne sebe jer mi spadnu ruke s volana big ego mi se nasmijao i rekao da ja mogu sve sto hocu...
Toliko o struci svi odrade “svoj” dio posla a posljedice kad ih ima snose sami pacijenti...

4
Ima li jos netko na forumu da mu operacija nije donjela poboljsanje no agoniju?!

5
Druge dijagnoze / Odg: FIBROMIALGIJA
«  : Travanj 24, 2019, 11:45:30 prijepodne »
Molila bih info o toj operaciji jer od kad sam se operirala dobila sam i ovaj sindrom i zivim zatvorena doma u agoniji skoro dvije godine... Osim analgetika opijata nista ne sakrije bol ali na opijatima ne mogu vise biti zombi. Uzimam canabis kapi jer su manji otrov od svih lijekova do sad.

6
Pozz svima, nova na forumu. Nazalost operirala vratnu 12/2017. Stanje  sve samo ne kako sam se nadala. Prozivljavam agoniju boli probali sve terapije bez uspjeha. Stotinu nuspojava agonije. Sad se opet bracam na mix duloksetina plus antiepileptik plus novost kortiko pa cu vidjeti. Polako uvodim jedan po jedan jer mi svo smetaju do sad pa da znam koji radi nispojave. Nazalost depra i anksioznost i mijelopatija plus fibromijalgija mi znatno otezavaju oporavak. Lijecnici takoder jer se sve svelo na tjesenje mene da ima puno gorih slucajeva zermalnih bolesti koje obradjuju. Ugl uzimam i canabis kapi jer sam se skinula s palaksije koja me napravila zombijem...
Da sam znala i mogla suocena s rizikom oduzimanja ekstremiteta mislim da ne bih pristupila operaciji...

 Str: [1]
Nagradne igre                   Shoppingiranje.com