Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - goga

 Str: 1 ... 9 10 11 [12] 13 14
199
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: DIJAGNOZA??????
«  : Svibanj 11, 2009, 23:07:44 poslijepodne »
Neznam baš ništa o toj bolesti. Kakva je to bolest?

200
Vjezbanje i odrzavanje dobre kondicije / Odg: Višak kilograma i vježbe
«  : Svibanj 11, 2009, 23:03:44 poslijepodne »
Ja sam visoka 172 cm a imam 90 kg. Za moju bolesnu kralježnicu i bolne zglobove je to previše. Hranu uzimam umjereno a kruh samo ujutro ali zato jedem neumjereno kolače i čokoladu i to kao ovisnik. Nemam karaktera i nemogu se toga odreći. Ima li netko recept da se riješim moje ovisnosti.

201
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: DIJAGNOZA??????
«  : Svibanj 11, 2009, 22:45:08 poslijepodne »
Evo konačno da sam počela riješavati ovu moju upitnu dijagnozu. Obavila sam onu stravičnu gastroskopiju. Mogu vam reći da sam bila najgora od sviju. Doktorica je kasnila oko jedan sat pa sam sve pacijente izludila svojom nervozom i strahom. Hodala sam gore dolje kao Baltazar i nisam mogla sjesti ni sekunde. Kada me je doktorica prozvala umalo da nisam pobjegla. Nekako sam legla i sve su mi objasnili i uvjeravali me da to nije strašno ali me nisu uvjerili. Našpricali su mi anestetik u grlo i kad su uzeli ono crijevo tresla sam se kao šiba na vodi. Sestra mi je cijelo vrijeme nešto pričala nebi li mi odvratila pažnju da zaboravim na crijevo ali mislim da nije upalilo. Čak je zvala drugu sestru da uzme uzorak da me ne napušta. Biopsija je uzeta sa dva mjesta i PHD nalaz će biti za tri tjedna. Uglavnom problemi sa gutanjem je rekla da nisu vezani sa želudcem i jednjakom nego najvjerojatnije od kralježnice.
Moji bolovi se sve više pogoršavaju. Prsti na rukama su se počeli kočiti a zglobovi jako boliti. Na rukama sam primjetila kao da na zglobovima iskaču neke kvrge ili zadebljanja. Vratna i lumbalna kralježnica sve više boli kao i kukovi ... ma sve. Dok se malo razgibam nekako idem a kad se ohladim ne mogu se pomaknuti. Sad moram fizijatru a neznam kome. Svi koji su bili malo stručniji su se razbolili. Dva fizijatra su imali moždani udar jedan čeka nalaz od biopsije vrata i strahuje da nije rak , jedna doktorica je i ravnatelj pa ju je teško uloviti a drugi su samo počeli raditi. Nemam ništa protiv njih al bi rađe nekog iskusnijeg. U međuvremenu bi molila mžda kokolino ili neurokirurga za stručan savjet i mišljenje ili nekog sa sličnim tegobama da se javi. :(

202
Lud Zbunjen Ukočen / Odg: Kako se osjecas......
«  : Svibanj 05, 2009, 23:18:19 poslijepodne »
Mile50 žao mi je zbog operacije i želim ti da sve prođe u najboljem redu. Što se tiče toplica mogla bi doći u Topusko pa da se upoznamo. :)
GSM hvala na preporuci, Mozilla Firefox je instaliran i za sada nema problema a čini mi se da je i puno brži. Bilo je jako lagano. Imaš smisla za tehniku svaka čast. :-*

203
Lud Zbunjen Ukočen / Odg: Kako se osjecas......
«  : Svibanj 04, 2009, 22:57:58 poslijepodne »
Hvala, probat ću.

204
Lud Zbunjen Ukočen / Odg: Kako se osjecas......
«  : Svibanj 04, 2009, 22:50:05 poslijepodne »
Vidim da Jasna i Katarina imaju iste probleme kao ja sa grčevima. Grčevi u desnom listu noge me često probude. Pokušajte sa vježbama tako da stanete pola metra od zida  a ruke stavite ispred sebe u visini ramena na zid i radite vježbe poput sklekova na zidu. Može prije spavanja ili kad god počnu hvatati grčevi.

GSM stalno mi se izbacuje prozor na kojem piše problem Int. Expl. na koji moram dvaput kliknuti na OK da bi se zatvorio da mogu dalje surfati a nekad blokira da moram ugasiti kompjuter i ponovo upaliti. Piše još puno toga al ne razumijem baš puno engleski. Raspitivala sam se i kažu mi da bi ga trebalo ponovo instalirati.

205
Lud Zbunjen Ukočen / Odg: Kako se osjecas......
«  : Svibanj 04, 2009, 21:52:23 poslijepodne »
Brinetka jako mi je žao što nisam češće sa svima vama. U zadnje vrijeme imam nekakav problem sa Internet Exsplorerom. Ali to nije jedini problem, već sam pisala da radim u toplicama u Topuskom i jako puno sam na nogama i najčešće radim popodnevne smjene. Kad dođem kući mrtva sam umorna i jedva čekam da se istuširam i legnem tako da mi nepada napamet da sjednem za kompjuter. Kad se ohladim više se od bolova ne mogu ni pomaknuti. Danas mi je doktorica odredila termin za gastroskopiju a to je 09. 05. u petak. Mislim da ću umrijeti od straha do tad. Dlanovi su mi stalno znojni od nervoze. Držite mi fige da izdržim. ::) :o >:(

206
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: molim savjet - provokacijska diskografija
«  : Travanj 23, 2009, 21:48:47 poslijepodne »
Denis jesi li ti uopće živo biće. Pa oni su te rezali kao krpenu lutku. Strašno da to čovijek mora sve proživjeti. A što se tiče moje noćne more izvjestit ću vas o mojem uspjehu ili neuspjehu. Inače sam već pokrenula vezu za inekciju da preživim.  ::)

207
Lud Zbunjen Ukočen / Odg: Kako se osjecas......
«  : Travanj 23, 2009, 21:16:50 poslijepodne »
Brinetka nije loša tema. Samo mislim da će ovdje najviše biti mama Kukumka. Ja sam trenutno grozno. Sve me boli a nesmijem popiti ni jednu tabletu zbog želudca. Doktor kaže "preduraj malo" kao da ja to neznam. Neka on dura te bolove. Već sam mislila mazati se nekim gelom a kad opet razmislim morala bi se namazati od glave do pete pa neću imati dosta tubu ni za mene pola. Dođe mi da plačem a onda se sjetim da ne vrijedi. A možda ću nešto već smisliti ili mi vi netko predložite.  :(

208
Ostalo / Odg: Može li neka anegdota ili vic?!
«  : Travanj 23, 2009, 20:41:10 poslijepodne »
Zaustavi murija tipa:
Dobar dan. Vi ste?
Ja sam "taj i taj", ovo kraj mene mi je zena a otraga punac.
Cestitam Vam. Vi ste danas 1000-ti na radaru, niste imali niti kilometar
prekoracenja i u mali znak paznje RH MUP-a evo Vama 1000 kn a za zenu
cvijece.
I nakon sveopceg veselja murjak pita:
I kaj ce te napraviti s novcem?
I tip odgovara:
Bas mi je dobro dosao, sad ne moram u autoskolu, kupi cu za soma gotovu
vozacku.
A zena ce na to:
Joj, pustite ga gospon policajac, uvijek prica gluposti kad se napije.
A punac sa zadnjeg sjedala:
E, djeco. Ljepo sam vam rekao da necemo mi daleko u ukradenom

209
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: molim savjet - provokacijska diskografija
«  : Travanj 22, 2009, 19:47:21 poslijepodne »
Hvala Brinetka. Mislim da će mi biti najbolje mislit na  ovaj forum i sve vas pa kad ste vi svi to izdržali pa valjda ću i ja. Uh! Da mi je zaspat i probudit se kad sve bude gotovo. Već imam noćne more od toga.  :-*

210
Ostalo / Odg: Ulazak HR u EU
«  : Travanj 21, 2009, 21:29:04 poslijepodne »
Mislim da će najprije biti da je poskok na vratima HR u EU. ;D ;D ;D

211
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: molim savjet - provokacijska diskografija
«  : Travanj 21, 2009, 21:24:32 poslijepodne »
A gdje je radio gastroskopiju?

212
Ostalo / Odg: Može li neka anegdota ili vic?!
«  : Travanj 14, 2009, 22:16:36 poslijepodne »
EMAIL PORUKA

Budući da je naglo zahladilo, imućni postariji supružnici odlučili su na neko vrijeme otputovati u trope. Budući da je žena jos morala obavitit neke pretrage kod liječnika, muž je otputovao jedan dan prije nje, sam. Kad je stigao, ušao je u hotelsku sobu, izvadio prijenosni kompjuter i odmah ženi poslao e-mail. Međutim, u adresi je izostavio jedno slovo, tako da je poruka zabunom stigla udovici koja je upravo pokopala muža. Nesretnica je upravo pregledavala poštu, kako bi pročitala izraze sućuti prijatelja i poznanika. Koji trenutak kasnije u sobu je ušao njezin sin i vidio majku kako onesviještena leži na podu. Pogled mu padne na monitor, gdje je pisalo:

ZA: Moju ženicu
OD: Njezinog prerano otišlog muža
NASLOV: Stigao sam!
Najdraža, upravo sam stigao. Već sam se snašao i vidim kako je sve spremno za tvoj sutrašnji dolazak! Želim ti sretan put i očekujem te.
S ljubavlju, tvoj muž!

P.S. Pakleno je vruće ovdje dolje!

213
Manuela poslušajte Kokolinu, mislim da je to najbolje riješenje za mamu. Neznam kakva je voda u drugim toplicama ali u Topuskom je puna raznih minerala i radioaktivna je tako da sve probuđuje u organizmu što je potrebno za oporavak. Isto tako bi i rak probudio i ponovo ga pokrenuo a to je Vašoj mami sad najmanje potrebno. Želim joj brz oporavak i uspješno liječenje.  :-*

214
Teme i rasprave povezane s kralježnicom / Odg: "Reforma" zdravstva
«  : Ožujak 26, 2009, 22:22:39 poslijepodne »
Neznam kako je kod vas ostalih ali kod nas je u čekaonici kod liječnika opće prakse KATASTROFA! Da bi dobio samo jedan recept treba čekati dva do tri dana. Sada uvode elektroničke kartone pa svaki pacijent bude bar jedan sat unutra dok liječnik cijeli karton prenese u kompjuter!   :o ::)

215
Novi komentari na stranicama / Odg: Dva nova komentara: operacija i vratna kralježnica
«  : Ožujak 26, 2009, 21:17:34 poslijepodne »
Denis nisam baš sigurna da si u pravu. Operirani uvijek imaju prioritet i čekaju najduže dva mjeseca. Ne slažem se za toplice odmah iz bolnice jer treba dati vremena rani od reza da zacijeli dobro jer bi se u bazenu gdje se vježba mogla inficirati.Inače je nakon operacije jako važno na vrijeme početi sa fizikalnim vježbama jer u protivnom operativni zahvat nema smisla. U tom slučaju je fizikalna jednako važna kao i sama operacija i zato se nesmije gubiti dragocijeno vrijeme.  :-\

216
Internet i računala / Odg: Koliko dugo vremena provodimo za računalom ???
«  : Ožujak 24, 2009, 21:58:07 poslijepodne »
Malo. Kad radim ujutro ,a to je možda jedan tjedan u mjesecu ,u večernjim satima nekoliko sati. kad radim popodne ne mogu ga od bolova i umora ni upaliti. Možda ponekad. Denis pa kad onda spavaš?

 Str: 1 ... 9 10 11 [12] 13 14
Nagradne igre                   Shoppingiranje.com