Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - goga

 Str: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 14
55
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Dijagnoza??????
«  : Siječanj 05, 2010, 21:16:39 poslijepodne »
Hvala Denis al ni sama neznam zašto taj Zaldiar treba puno vremena da počne djelovati onda malo utrne pa opet. A LGG baš nevolim ali ću pokušati.  :)

56
Teme i rasprave povezane s kralježnicom / Odg: Uspješne operacije
«  : Siječanj 05, 2010, 21:10:17 poslijepodne »
Denis dođi ti u Topusko. Malo mirno mjesto čistog zraka za šetnje kao stvoreno, bazen za plivanje( termalna voda)- idealno uz ostale tretmane. Detaljnije na. Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
                                                        Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

57
Uh Renata nije ti lako! Tako mi je i samoj kosa sa glave će nam ispasti dok mi dočekamo sve pretrage. a valjda će doći i ti dani pa ćemo znati na čemu smo. Sretno!

58
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Dijagnoza??????
«  : Siječanj 05, 2010, 20:33:42 poslijepodne »
Užas! Bol, bol i bol! To je moja Nova Godina. Dok su drugi uživali ja sam radila 12 sati dnevno ovih dana i to trčeći po hotelu 100 na sat. Bilo je 300 gostiju na dočeku. Blago njima a jao meni. Sad sam toliko iscrpljena da ne mogu sa sobom više nikuda. Otišla sam kod doktora opće prakse i tražila uputnicu za fizikalnu jer ne mogu ovako samo raditi i piti puno Zaldiara jer će mi riknuti želudac. Dok pretrage sve napravim sva ću se ukočiti. Znam da mi neće biti lako ni na terapijama ali se nadam da će biti neke koristi. Radit ću korisne vježbe a i struje će možda ublažiti bol pa neću piti puno tableta a i svakako ću i svaki dan na plivanje jer mi je to uvijek pomagalo. Sutra ću zakazati pregled pa na bolovanje po barem jednu čašicu zdravlja.  ::) :)

59
Lud Zbunjen Ukočen / Odg: IQ xml
«  : Siječanj 05, 2010, 20:11:15 poslijepodne »
Obožavam mathematics ali ovo je bilo lako. Može li još?  :)

60
Lud Zbunjen Ukočen / Odg: SRETNA NOVA 2010;))
«  : Siječanj 05, 2010, 19:55:44 poslijepodne »
Malo kasnim ali svejedno SRETNA I BEZBOLNA NOVA 2010.


61
Kralježnica.com / Odg: 2 godine i 500 članova
«  : Siječanj 04, 2010, 19:30:03 poslijepodne »
Bojane, Sretan i uspješan ovogodišnji forum a prošlogodišnjem sve pohvale!

62
Predstavljanje novih članova / Odg: Veronika se predstavlja
«  : Prosinac 25, 2009, 22:27:06 poslijepodne »
Draga Veronika evo da i ja izrazim svoju dobrodošlicu na ovaj forum. Dosta si mlada a već puno problema. Nadam se da ćeš uspjeti pronaći pomoć koja ti treba.  :-*

63
Ostalo / Odg: SRETAN BOŽIĆ
«  : Prosinac 25, 2009, 22:09:21 poslijepodne »
Sretan Božić svim forumašima uz želju da budu zdraviji i bez bolova i da vam se sve neostvarene želje ostvare!  :)

64
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Dijagnoza??????
«  : Prosinac 15, 2009, 21:12:24 poslijepodne »
Danas sam sa nalazima bila kod moje doktorice reumatologa. Hvala bogu za sada su imunološki nalazi uredu. Nalaz rengena je dosta loš pa ona sumnja da je to sve od vratne kralježnice koju mi je zaboravila napisati za slikanje. Sada je zatražila još nalaze RTG vratne kralježnice standardne i funkcionalne i EMNG gornjih i donjih ekstremiteta. Pokušala sam se naručiti odmah na Rebru za EMNG ali nije htjela ni razgovarati. Rekla je da dođem poslije nove godine da se predbilježim pa ćeme naručiti za osmi mjesec. Mislim da bi naše zdravstvo trebalo ovo pročitati. Ako netko zna gdje bi to brže išlo molila bih ga da mi javi.
Od lijekova mi je napisala Decortin 1x1 i Zaldiar 3-4x1 tbl. Ovaj Decortin mi se nesviđa mislim da je to kortikosteroid. Ako netko ima iskustva sa ovim lijekom nek mi kaže svoje rezultate.  :(

65
Denise hvala bogu da si se vratio i da je sve dobro prošlo. Baš si me uplašio sa onim svojim "oproštajnim pismom". Sad nemoj pretjerivat i već misliti na gluposti nego radi po uputama da se nebudeš morao vratiti. Sretno  :)

66
Meni su prije nekoliko godina radili EMNG i dg. je bila polineuropatija. Kad je doktorica vidjela šta piše rekla je da je ta dg. smiješna i netočna jer od toga boluju dijabetičari i alkoholičari a ja nisam dijabetičar a alkohol nisam nikad ni probala u svom životu. Nepijem čak ni sokove. Samo vodu ponekad čaj. Evo malo o toj dijagnozi:

Polineuropatija je bolest koja označava difuzno oštećenje perifernih živaca što se manifestira osjećajem trnjenja i utrnulosti, peckanja, svrbeža, mravinjanja itd. u udovima. Smetnje najčešće počnu na stopalima. Najčćešći uzroci stečenih polineuropatija su oštećenje perifernih živaca u sklopu šećerne bolesti, pijenje prekomjernih količina alkohola, te neki otrovi (npr. olovo). U svakom slučaju polineuropatije trebalo bi pokušati pronaći uzrok smetnji.

Akson predstavlja produžetak citoplazme živčane stanice, a funkcija mu je da odašilje formirani signal na sljedeću živčanu stanicu ili izvršni organ.

Aksonopatije se odnose na atrofiju aksona i Wallerovu degeneraciju, a neuronopatije na primarno oštećenje tijela neurona.

67
To su jako dobre vijesti. Bit će on kao nov.  :)

68
Naš je Neurokirurg rekao da je zadnje operacija i slažem se u potpunosti sa tim ali zašto je onda komisija kod takvih slučajeva neumoljiva i uporno odbijaju dati toplice takvim pacijentima. Moja prijateljica ima loš nalaz vratne i lumbalne kralježnice i neurokirurg joj je rekao da je jedna i druga za operaciju ali će svakako prije pokušati sa toplicama pa će onda odlučiti. I naravno odbili su je. Platila je privatno smještaj u blizini toplica jer nije mogla platiti u samim toplicama zbog malih primanja i obavila terapije. Nakon toga je napravila novi MR i na kontroli je neurokirurg rekao da takva terapija nema smisla hodanje iz toplog bazena i struje pa van. Sada joj je ponovo napisao za toplice pa čeka odgovor.
Ako toplice mogu pomoći i odgoditi operaciju nije li za HZZO jeftinije platiti samo stacionar u toplicama nego dugotrajno liječenje pa razna pomagala pa troškovi operacije i opet u konačnici poslije operacije moraju dati toplice. Koja je tu računica?  ??? ??? ???

69
Brz mu oporavak bio i tko bude išao k njemu nek mu prenese pozdrave.

70
Uh Renata pa nije ti lako ali hvala bogu da ti je naš Neuro pomogao. Nisam sigurna da znam šta je ta diskografija. Nadam se da nije strašno. Sretno. :)

71
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Dijagnoza??????
«  : Prosinac 09, 2009, 18:49:15 poslijepodne »
Da Davore to je Reumatoidni artritis, bolest vezivnog tkiva tj. dosta opaka bolest i nedaj bože da ju potvrde. Neki moji nalazi upućuju na to ali bi to trebali imunološki nalazi potvrditi. Nadam se da neće!
Jučer poslijepodne sam na internetu pronašla e-mail za predbilježbe kod moje doktorice reumatologa i zamolila ju da me primi prije dogovorenog termina jer sam napravila potrebne nalaze i zbog pojačanih bolova, onda sam se još sjetila pa sam skenirala nalaze i priložila ako bude htjela pogledati. Za divno čudo odmah danas sam dobila odgovor da je doktorica imala uvid u moje nalaze i rekla je da joj se javim 15. 12. na odjel u devet sati. I velika joj hvala zbog toga.  :)

72
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dragi forumaši eto većeras vam se javljam te da vas pozdravim prije sutrašnjeg odlaska u Zagreb,ujedno svima zahvaljujem na podršci jer mi je puno značila na ovom forumu ,bez obzira na male nesuglasice puno ste mi pomogli što svojim postovima i PP.
Zato svima velik pozdrav i što manje boli od srca vam Hvala :-*,a možda se još i čujemo jer sve se mislim da angažiram RTL ili TV Novu :D :D da vas putem medija pozdravim,naravno ako preživim  ::)a vjerujem da hoću jer imam u našeg Dr.Saftića  potpuno povjerenjekao i njegov tim ;)
Puno pozdrava od denisa68 upssss Colta-1 :D :D :D,a bogami neznam više ni ja ko sam :D :D ujedno jedna pisma za vas

Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se  ;) :-* :-*

Ovaj mi se post nimalo nesviđa. Djeluje kao oproštajno pismo. Colt-1 nemoj toliko pretjerivati, dok trepneš sve će biti iza tebe i opet ćeš biti sa nama ali kao nov i bez boli. Zato hrabar budi i sretno.  :)

 Str: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 14
Nagradne igre