Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - kicmenac

 Str: [1] 2 3 4 ... 8
1
Ma rizotomiju u dio mozga koji prima bol i amen :D
btw meni je saftic predlozio proliferacijsku metodu tj neku regenerativnu metodu. Cekam jesen pa cu ici. Cak i ja mislim da je to od faceta jer mi je otiso zglob na drugom rebru na prsnu kost te paralelno tome iza u ledjima. Tako da vjerujem da je to neko kronicno muskoskeletarno stanje koje ne jenjava. Eto toliko od mene...:)

2
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Sto kada anelgetici ne pomazu? Help
«  : Lipanj 03, 2012, 12:35:42 poslijepodne »
Nemaju sta sredjivat jer u biti nemam dijagnozu. To mi je sve pocelo prije 3 god nakon teretane i ne mice se. Neke dane kao danas ta bol krene u misice,tj prsni,rameni,oko lopatica,uzas. I to samo lijeva strana. Kako mi je doktor Saftic koji mi je oper lumbalnu,rekao da je najvjerovatnije miofascijalni sindrom iliti kronicna upala misica tj. fascie. Eto,uglavnom meni je lumbalna beba prema ovom,jer od ovo@ tesko disat normalno,sve je stisnuto.a kako je tebi?

3
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Sto kada anelgetici ne pomazu? Help
«  : Lipanj 02, 2012, 11:15:53 prijepodne »
Ma oxy je ziva droga. Normabeli i ostalo prolazi,ali taj oxy ne zelim piti. Bas koma!!!

4
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Sto kada anelgetici ne pomazu? Help
«  : Lipanj 01, 2012, 00:13:12 prijepodne »
Trenutna situacija. Operirao sam lumbalnu kraljeznicu,i taj dio mi je ok sada. Nekad boli,ali neusporedivo sa torakalnom koja me izludjuje. Tupa duboka bol koja je prisutna vec 3 god medju lopaticama. Probao sam svakakve anelgetike,al bez pomoci. Cak i kad tramal popijem,osjetim tupu duboku bol. Vise neznam kako da si pomognem sa tom tupocom. Neki savjet?? Hvala

5
Ja narucio...kad boli ne namazes,vec popijes sve pa da vidis :) hehe

6
Alternativa / Odg: EFT- tehnika emocionalne slobode
«  : Travanj 28, 2012, 22:51:48 poslijepodne »
Ja mislim da necega u ovomu ima,ali opet gledam realno. Dal zub boli od stresa? Vjerovatno ne,vec je pokvaren i treba ga popraviti.

7
Vjezbanje i odrzavanje dobre kondicije / Odg: Nacin plivanja
«  : Travanj 28, 2012, 22:46:30 poslijepodne »
Plivanje...hm za lumbalnu ok ,al torakalnu ne. Ledjno plivanje mi zakolje lijevo lopaticu,al i obicno plivanje. Tako da bazen za mene NOT.

8
Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama / Odg: Atlas Profilax metoda
«  : Travanj 02, 2012, 22:16:20 poslijepodne »
Ja mislim da bi trebali obrisati ovu str,ili je preimenovati u atlas.com/forum. Mislim,ipak je nakraju atlas kriv za sve tegobe sa kraljeznicom. Ah,da sam barem imao atlas na mjestu...kamon.. ::) ::) ::)
Ja sam si uspio malo prije sam namjestit atlas,zarotirao glavu rukama i preporod. Steta da nisam to prije napravio,nebi zavrsio na operaciji. :D :D :D

9
Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama / Odg: Atlas Profilax metoda
«  : Ožujak 30, 2012, 12:13:12 poslijepodne »
Cemu sumlja?. Pa nebi lagao bezveze. Uglavnom Tomljenovic obitelj. Pitanja u upitniku su opcenita,zdravstveni problemi,prijasnje ozlijede itd. Atlas mi je navodno bio rotiran u lijevo,te mi je on pomocu neke sprave,vratio na mjesto. Nakon toga mi je receno da trebam cekati neko vrijeme da se uspostavi ravnoteza. Nakon 2mj,na facebooku objasnim svoju situaciju,a oni mi obrisu komentar. Toliko o ljudskosti ujedno i drskosti.... i da...nisam spomenuo njihove kontrole te magicne 5min masaze. Apsolutno,nije bilo poboljsanja u niti jednom smislu. Zapravo je...poboljsanje njihovih financija...

10
Iskustva s liječnicima, terapeutima i terapijama / Odg: Atlas Profilax metoda
«  : Ožujak 29, 2012, 22:24:06 poslijepodne »
Lol...tek nakon namjestanja vjezbe imaju smisla. Ljudi nemojte vjezbat ako niste namjestali atlas!!! Ja sam osobno bio i totalni waste of money and time!
eto...moje misljenje.

11
Ostalo / Odg: Kredit za zdravlje
«  : Ožujak 01, 2012, 11:10:22 prijepodne »
Moj stav je u zdravom tijelu zdrav duh. U svakom slucaju,radje bi dignuo kredit za zdravlje,nego recimo za auto. Svaka osoba ima svoje prioritete u zivotu...

12
Grudna (torakalna) kralježnica / Odg: Trebam preporuku - Costovertebral Joint Syndrome
«  : Veljača 21, 2012, 14:21:33 poslijepodne »
ma glupo nas je priroda sklepala...:) to je trebalo sve biti jednostavnije :)

13
Grudna (torakalna) kralježnica / Odg: Trebam preporuku - Costovertebral Joint Syndrome
«  : Veljača 20, 2012, 23:05:43 poslijepodne »
Generalno,sjedeci je veci pritisak na diskove. No medjutim,u mojoj situaciji je bilo teze recimo dizati bucice u stajacem,nego u sjedecem polozaju. Sto se torakalne tice,meni je isto. Posto me boli u prsnom kosu,tj taj kostohondritis kojeg su mi dijagnosticirali,isto u tom levelu odiza me boli. Nekakve veze mislim da to ima jer mi je sve pocelo boli odispred kao i odiza. Mislio propuh,kad ono fail. Naravno uz sve to misici su mi u stalnom spazmu oko lopaticama. Jedino neki kazu da su prenategnuti dok drugi kazu skraceni. U svakom slucaju ko da ce puknut misic unutra. Brijem da je to neki miofascijalni sindrom. Pomoc:tablete za opustanje misica i toplo na ledja. Eto toliko.

14
Druge dijagnoze / Odg: Nova dijagnoza "kostohondritis"
«  : Siječanj 16, 2012, 21:00:23 poslijepodne »
Citao sam,ali nista posebnoga nisam doznao. bol ispred je u ravnini sa boli iza medju lopaticama. nesto mora biti sa zivcima,ligamentima ili cime vec.

15
Depresija i kako se ne pasti u nju / Odg: Depresija
«  : Siječanj 12, 2012, 22:57:47 poslijepodne »
jel psihijatri/psiholozi pomazu sta za kronicnu bol u ledjima. mislim neznam sta bi mi on trebao reci da mi olaksa. kako imam kronicnu bol i neshvacanje okoline,polako mi se razvio sindrom asocijalnosti tj socijalna fobija. kad me pocme ubijat,zastutim i djelujem si ko ludjak.od boli blokiram do kraja,svi se zahebavaju smiju itd,ja zelim samo nestat.
dal psihici ikao pomazu sta u tome? hvala

16
Idi kod dokotra Saftica.
Mene su zahebavali pun klinac god, jos od kada sam 17 imao. Premlad si,plivaj,bla bla bla. nabijem ja sve te doktore!
Sve se to odugovlacilo dok mi diskografija nije pokazala degeneraciju diska. Tzv diskopatija,kako i tebi stoji u nalazu.
A neznam kako taj jadni doktor moze reci,preuvelicali su u nalazima. Ne slusaj nikog vec sebe!
Ako imas bilo kakvih pitanja pitaj!
P.S. ako stvarno imas tegoba,javi se doktoru Safticu. Ne zanima me ako ce pojedinci reci kako je ovo reklama,nego to je svjetski covjek,koji je prosao cijeli svijet i zna sve TOČNO o kraljeznici u malom prstu!
Prosao sam ja doktore i doktore,ali na kraju sam skuzio da znam vise ja o kicmi nego oni. Eto toliko o nasim doktorima.

17
Grudna (torakalna) kralježnica / Odg: Trebam preporuku - Costovertebral Joint Syndrome
«  : Prosinac 23, 2011, 19:22:38 poslijepodne »
Blokade su bile od t2-t7...al kazem,bez pomaka. zbog neceg drugog me boli stalno,ali neznam zasto...pitanje je dal cu ikad i saznat?

18
Grudna (torakalna) kralježnica / Odg: Ima li itko slicnih problema ili iskustava?
«  : Prosinac 21, 2011, 19:22:16 poslijepodne »
Ja sam namjestao atlas,s tim da nemam problema sa vratnom,vec sa torakalnom. Al naravno nista.
Jednom je doktor rekao lopovluk,a sada cu se i sloziti sa njime.

 Str: [1] 2 3 4 ... 8
Nagradne igre