Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - alyna

 Str: [1] 2 3 4 ... 12
1
Alternativa / Odg: Magnezijev klorid MgCl2
«  : Rujan 23, 2011, 12:03:44 poslijepodne »
Ma Worf,pa samo ti probaj,nema baš niš bedastog u tome,možda se čak i ja odvažim :) Ja sam se prvo uplašila da to nije ko onaj MMS (klor-dioksid ako se dobro sjećam) koji sam pila neko vrijeme jer mi je od toga bilo zlo ko da sam na kemoterapijama tak da sad uvijek prvo dobro sve proučim za svaku sigurnost  ;)

2
Alternativa / Odg: Magnezijev klorid MgCl2
«  : Rujan 21, 2011, 13:34:25 poslijepodne »
Ja pijem obične šumeće od Enciana jer su me počeli grčevi lovit u desnoj nozi u kojoj mi je i živac bio nastradao,a kad sam išla na fizikalne sam pila kombinaciju Mg,Ca i D3 iz DM-a za 20 kn i to sve funkcionira.

3
Predstavljanje novih članova / Odg: Trebam savjet
«  : Rujan 21, 2011, 13:31:01 poslijepodne »
Pozdrav.Evo meni 14.09.bila godina dana i još ima nekih smetnji.Uglavnom ovakvih ko i Bronxin suprug,zatezanje,bockanje,neki manji bolovi itd,al nije uvijek isto,ovisi o vremenskim prilikama i o puno drugih stvari.Sretno!

4
Teme i rasprave povezane s kralježnicom / Odg: Leđni potpornji
«  : Rujan 20, 2011, 15:07:22 poslijepodne »
Lacroma,mislim da si u pravu :) Ma znaš ono,kak god sjedneš ti se čini da visiš na stranu il sl. :D Ma mislim da se svako od nas zaboravi tu i tamo :)

5
Teme i rasprave povezane s kralježnicom / Odg: Leđni potpornji
«  : Rujan 20, 2011, 11:25:53 prijepodne »
 :D mat2be,pa jednostavno mi je neudobno i stalno mi se čini da mi leđa nisu u dobrom položaju.

6
Vjezbanje i odrzavanje dobre kondicije / Odg: Stepenice ..
«  : Rujan 16, 2011, 15:13:44 poslijepodne »
Nama su na početku govorili u Toplicama da se po stepenicama penjemo tak da staviš jednu nogu na nju,pa drugu pridružiš,al mislim da poslije nema nikakvog ogričenja,meni hodanje po stepenicama ne smeta,a čak mi i paše.

7
Teme i rasprave povezane s kralježnicom / Odg: Leđni potpornji
«  : Rujan 16, 2011, 15:05:33 poslijepodne »
E vidiš lacroma,a meni taj način na videu više paše nego sjesti,pa se okrenut,na to se nikak nisam mogla naviknuti,pa se sad ulovim za ručku ili za rub od krova i prvo nutra kukove.No,samo hoću reći da je valjda i to individualno.A kad vozim niš me ne boli,al se nikak ne mogu normalno namjestit s tim da ovaj dio s naslonom za glavu kod mene uopće ne šljaka jer Panda ima plastični koji se uopće ne da prilagodit.

8
Pozdrav.Eto kad je već riječ o obući imam pitanjce,nije baš za croksice vezano.Ovak,naručila sam si ortopedske uloške po mjeri,bauerfiendove jer mi je sva obuća uglavnom ravna ,a to mi nikak ne paše,pa mi se čine nekak tvrdi.Dal je to samo zato jer se moram naviknuti il...?Točno se osjeti kak drže ovaj srednji dio stopala.

9
Teme i rasprave povezane s kralježnicom / Odg: Leđni potpornji
«  : Rujan 04, 2011, 12:18:53 poslijepodne »
Ma super, Sena!Odlično!

10
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Odg: Pomoć oko tumačenja MR LS nalaza!
«  : Kolovoz 17, 2011, 12:27:50 poslijepodne »
Hej.Ne mogu ti baš puno pomoći,samo sam htjela pitat dal si odnio nalaz neurokirurgu?Ovaj bulging ti i ja imam na L4-L5,to ne stvara probleme,bar ne meni,al ovo ostalo ne znam šta je.

11
Vjezbanje i odrzavanje dobre kondicije / Odg: Koliko vjezbate...
«  : Srpanj 25, 2011, 19:49:32 poslijepodne »
Sena ajd probaj sliku tih tena naći na njihovoj starnici ako možeš,pa stavi.
Hvala Teo,moram pitat  :)

12
Vjezbanje i odrzavanje dobre kondicije / Odg: Koliko vjezbate...
«  : Srpanj 25, 2011, 18:51:16 poslijepodne »
Teo da te pitam odma,il ako još neko drugi zna;kakva je razlika između sketchersica i walkmaxx tenisica i zašto bi sketchersice bile bolje za hodanje?

13
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Odg: Pomoć oko tumačenja MR LS nalaza!
«  : Srpanj 25, 2011, 12:38:43 poslijepodne »
Eh,sad ti bome za upalu nisam sigurna,meni se bila smirila kad sam obavljala MR jer sam dobivala blokade prije,al pokaže ako je pritisnut i di je pritisnut.Jastučić su mi stavili ispod nogu,mislim da baš ispod križa ne bi išlo jer to snimaju,al to ti je nekih 20ak minuta,pa mislim da ne bi trebalo bit problema.Nadam se da bude ti neko znao bolje odgovorit. :(

14
Ostalo / Odg: Otišao od kuće - po 3. put....
«  : Srpanj 24, 2011, 13:27:56 poslijepodne »
 ;D Dobra Bronx.
Davore,puno pozdrava i drž se!

15
Vjezbanje i odrzavanje dobre kondicije / Odg: Koliko vjezbate...
«  : Srpanj 24, 2011, 13:13:49 poslijepodne »
 ;D Uuuuuu Teo,baš sam gadno fulala  ;D Je,puštala sam si prije muziku,al sam ti ja u predgrađu i odma nakon toga je prvo selo,a kak to već biva moraš sve žive pozdravljat poznaš ih il ne,pa te stalno neko nešt pita,pa sam prestala  ;D Ma dobro je,snađem se ja,malo se šalim  :)
Mat2be:ma da,najbolje bez lijekova,pogotovo sa želucem kakv je moj.Taj Normabel uzmem stvarno kad mi to kljucanje duže traje i to samo jedan i prije spavanja.
Ekipa,evo ovo je super tema,nema prepirki i ostalog,zakon! :D

16
Vjezbanje i odrzavanje dobre kondicije / Odg: Koliko vjezbate...
«  : Srpanj 23, 2011, 18:09:19 poslijepodne »
Teo:sluja je sladoled?  :)
Mat2be:evo budem ja to po domaće  :):Dobro sam uglavnom,nije sad da umirem od bolova,al me onak iritantno zna bockat duž živca,uglavnom kad se vrijeme promijeni i desna noga mi baš i nije pokretljiva ko prije,ne mogu ju puno dić jer me zategne i ne mogu ju u sjedećem položaju izravnat.Valjda mi treba malo duže da se to poravna ili bude tak ostalo,ne znam.Vježbam svaki dan one vježbice iz toplica otprilke do pola sata i prošećem nekih 40 minuta,al svaki dan,bez obzira kakvo je vrijeme i odem jednom tjedno u Toplice na plivanje.Nažalost ne radim,pa baš i ne sjedim puno,uglavnom se šetkaram po kući,a i nije da baš imam doma bogznakakve stolice  :) Vozila sam auto jedno 5 puta do grada i natrag,imam 10 minuta otprilke,ne boli me ništ kad vozim,al se malo teže namjestim.Eto to je uglavnom to.I da to kaj i Dijana radi sa stopalima vježbice,samo ja to radim bez gume.Pokušavam ne  piti tablete,šopam se s B-vitaminima,pijem čaj od gospine trave,koristim TENS i ulje od gospine trave,kad me bocka danima,pa mi već ide na živce popijem 1 normabel prije spavanja da se to sve malo opusti.Dosta još pazim,možda malo i previše,al ko svaki tipični ovan kad me nećeg strah onda nakon nekog vremena samo "glavom kroz zid" i idem to napravit.  :)

17
Vjezbanje i odrzavanje dobre kondicije / Odg: Vožnja bicikla poslije operacije
«  : Srpanj 23, 2011, 16:05:49 poslijepodne »
 :) Pa radim i ja nekaj slično,samo stavim ruke uz tijelo.Plivam i inače sporo tak da nije bed :) Jedino kaj mogu samo jedamput tjedno na plivanje. Hvala ljudi.

18
 :D Riječi ti se pozlatile.Oprosti Bojane na trolanju,fora je post  :)

 Str: [1] 2 3 4 ... 12
Nagradne igre                   Shoppingiranje.com