Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - teoantun

 Str: 1 2 [3] 4 5 6 ... 27
37
Vjezbanje i odrzavanje dobre kondicije / Odg: Koliko vjezbate...
«  : Srpanj 22, 2011, 22:32:49 poslijepodne »
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Kokolino nije ni vidjela ove vjezbe nema je vise a voljela bi da se oglasi .... i napisala sam tek mjesec i po dva po operaciji.

Ma s njom sam se dosta savjetovao o tome...

38
Ove su ti najbolje i najkvalitetnije

Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

39
Vjezbanje i odrzavanje dobre kondicije / Odg: Koliko vjezbate...
«  : Srpanj 22, 2011, 20:41:37 poslijepodne »
Sena i Alyna, kokolino je rekla da ne možemo radit te sve vježbe mi koji smo operirani! A meni su to kazale i moje fizijatrice, ali i neurokirurg. Ako ti sena možeš, nemoj onda kazat da svi možemo....
Kako tko i kako komu fizijatar ili operater, sukladno stanju kaže..
Za nekoga bi pad s lopte bio koban....

40
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Odg: Opet ja i tkz bulging
«  : Srpanj 22, 2011, 14:40:32 poslijepodne »
 :) Prvo - jako mi je drago da je sve OK!!! To sam ti i govorio, pa si se naljutio. Drugo, nemoj se sad opet naljutiti, dr. Saftić je imao pravo u svemu, ali nisi tad htio poslušati.
Dalje, postoji još jedna mogućnost, osim MR zdjelice, a to je da ej moguće da imaš neuropatsku bol. U tom slučaju bi trebao porazgovarati sa neurologom ili već nekim u centru za bol, da se i ta mogućnost isključi.
Nakon što sam se namučio petipkati knjižicu koja se dijeli po svim ambulantama, našao sam je na netu, samo od drugog izdavača, pa lijepo pročitaj, moguće da ti pomogne. I nemoj odbacivati olako ni jednu mogućnost-

Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Sretno!

41
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Odg: hitno tražim mišljenje,nalazi MR i EMNG
«  : Srpanj 22, 2011, 14:19:02 poslijepodne »
 :) :) :) Jupieeeeeeeeeeeee! Bravo za Janoša!!! Hvala ti atletičar za vijest!!!! Super za tim iz KB S. Milosrdnice!!!

42
 :) :) :) Dobro barba Bojane, uvjerio si me, onda mi kupiš jednog?  ;)  :D :D :D ::)

43
Vjezbanje i odrzavanje dobre kondicije / Odg: Koliko vjezbate...
«  : Srpanj 22, 2011, 13:56:30 poslijepodne »
 :) Tako je besana, daj se pokreni... nije ni svako šetanje vježba... ali da bar plivaš, bilo bi fantasično... ako imaš mogućnosti, kupi si skechers shape ups-ice, dok hodaš, svi mišići će ti biti u treningu, ako da si radila vježbe...

44
Rasprave o forumu i stranicama / Odg: Ekipa, pretjerujete
«  : Srpanj 22, 2011, 13:48:58 poslijepodne »
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
U ovom postu Jopan je dejlomično i u pravu. Prvo, ono sto ja radim je svarno dostupno samo onima koji to mogu platiti. Nije uvijek tako bilo jer sam isto pokušao raditi u bolnici ali sluha nije bilo....Drugo, ja sebi za pravo mogu dati i pričati o svemu sto se radi u bolničkom sustavu jer sam tamo do unazad dvije godine i radio. Sve ono sto uvaženi profesori, doktori i ostali koji se bave kralježnicom rade je otprilike 60% onoga šta sam ja radio pa stoga znam o čemu pričam. Ja nisam bio zadovoljan svojim rezultatima pa sam stoga učio i radio da bih moji rezultati bili bolji ili jednostavnijim rječnikom da bih pacijentu mogao što bolje približiti njegovo stanje jer u mom poslu sve nije crno i bijelo. No u "hrvatskom modelu" puno znanja i rada nije dobro, iskače iz osrednjosti i bode u oči. Nije mi jasna ta količina negativne energije koju vidim na ovom forumu jer ovo bi trebalo biti mjesto gdje se izmjenjuju točne informacije. Svatko će odlučiti šta je za njega najbolje a to što ja radim u privatnoj Klinici je nebitno. Istr radi dobar posao i temeljm udruge spinoteka omogućava pacijentima da na puno lakši način dodju do informacije koja je za njihovo stanje relevantna a u suradnji sa liječnicima koji rade u HZZO sustavu i izvan njega pod istim uvjetima. ( drugim rječima besplatno iako zdravstvo u Hrvatskoj nije besplatno kao sto nije nigdje u svijetu). Opet ponavljam isto pitanje, želite li da nastavim pisati na ovom forumu ili ne? Možda želite da kažem da su poluinforamcije koje pojedini članovi prepisuju sa neta točne i da se time uklopim u forum?? No nemojte me dovoditi u situaciju da dodatno pojašnjavam zašto sam nesto napisao i kako to da ja pričam jedno a ostali doktori drugo!!

Doktore svaka vam čast, nitko nikad nije rekao ili pomislio da vi ne trebate biti na forumu, dapače! Ali, jednostavno možete izreći svoje stručno mišljenje i držati se toga. Nas pri tom ne treba biti briga što se vi niste s nekim slagali.
I nitko vas ne tjera da objašnjavate zašto imate drugačije mišljenje od profesora, primarijusa i dr... Kako dopuštate sebi pravo na mišljenje, pa dopustite i njima pravo.
Bez obzira na manjkavost sustava, i zaostatak u kirurškim tehnikama, činjenica da velik broj pacijenata koji su operirani na bitno drugačiji način od vašeg, i savršeno su dobro bez  ikakvih komplikacija, govori sama po sebi u prilog tome, da ne treba obezvrijeđivati rad i tih operatra.
Vi držite svoje, oni svoje, mi pacijenti ćemo držati pravo na opredjeljenje, ili vama ili njima.
I nitko se neće ljutiti.

Ali ono na što reagiramo, a možda to ne vidite, ili ne možete vidjeti jer gledate drugačijim očima, jest da mi stalno pokušavamo pisati s pozicije onog jadnog pacijenta koji ni približno nemože doći ka vama, a to je većina hrvatskog zaposlenog puka, onih na birou i umirovljenika.

I još jednom molim: dopustite da i mi imamo svoje mišljenje, jer svatko na to ima pravo.

45
Rasprave o forumu i stranicama / Odg: Ekipa, pretjerujete
«  : Srpanj 22, 2011, 13:40:06 poslijepodne »
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Pitanje za Jopana, Tea, socratesa i druge. Imate li nešto protiv da se svakome tko treba na operaciju kao jedna od opcija predloži Vertebris kao alternativu državnim bolnicama?
Prilično sam siguran da ntiko nema ništa protiv toga ali da čujem vas. Mislim da je Teo je već rekao da tko ima novaca može ići privatno ako to želi.

Apsolutno nemam ništa protiv!!! Osobno sam mnogo pacijenata iz Splita i KAštela uputio neka se raspitaju u Vertebralisu, sada Vertebrisu!
Ono što mi smeta jest nastup i ponašanje Davora, Istr i uz dužno poštovanje i unaprijed ispriku, našeg uvaženog neurokirurga.
Priznam i struku i dodatnu vanjsku edukaciju, ali ono što nikad neću priznati, to je da kolega čak i kad zna, javno kaže ružno o drugim kolegama. To npr. mome neurokirurgu, za neke "običnom" dr. Buloviću nikad nije palo na pamet, čak odmah sasječe u korjenu. A običaj mu je kazati: ono što nije moja domena pitajte fizijatra, ja cijenim njihovu specijalizaciju i učenje, kao i svoju...
A Davoru ne mogu i neću priznati, što svakoga čije mu se mišljenje ne sviđa, vrijeđa ne birajući ni riječi ni metodu! I da, mislim da ej on najveća šteta za nas doktore!
A Istr koji jednako kao mi nije medicinske struke (a ja sam ej barem učio, iako ne i završio), zamjeram što se stavom na svaki naš post postavlja kao autoritet i uz to poziva na Vertebris i na ono što kaže neuro, kao da nikad niej postojao ni jedan drugi liječnik.

46
Rasprave o forumu i stranicama / Odg: Ekipa, pretjerujete
«  : Srpanj 22, 2011, 01:04:02 prijepodne »
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Antiša.....ajd se ti lijepo primi Biblije....to je štivo za tebe....a bilo kakvu struku ostavi stručnjacima....

E sad kod pregledavanja postova, svašta bi se dalo naći, tako i tvoje nametanje sektaških stavova ostatku foruma, koji btw, čine i vjernici pravoslavne i islamske vjeroispovijesti, ali pošto si ti južni Hrvat ne možeš diferencirati te odnose....

Vulpes pilum mutat, non mores.

Vasa vacua maxime sonant.

47
Rasprave o forumu i stranicama / Ekipa, pretjerujete
«  : Srpanj 22, 2011, 00:35:42 prijepodne »
 Člankom 40. Ustava RH jamči se sloboda savjesti i vjeroispovijedi i slobodno javno očitovanje vjere ili drugog uvjerenja.
Pitanja slobode vjeroispovijedi i slobodnog, javnog očitovanja vjere Republika Hrvatska je regulirala donošenjem Zakona o pravnom položaju vjerskih zajednica (NN 83/02).

Osim toga, pripadnici islamske vjeroispovjesti su moji prijatelji, ako te baš zanima, a sa pripadnicima pravoslavne ispovijesti imam jednaku vjeru i ista Evanđelja, kao i potpuno isto ekumensko Vjerovanje....
Prema tome, o čemu ti pričaš?

48
Vjezbanje i odrzavanje dobre kondicije / Odg: Vožnja bicikla poslije operacije
«  : Srpanj 22, 2011, 00:27:32 prijepodne »
Pa i jedna i druga su rekle da možemo vozit sobni bicikl ili bicikl koji se vozi kao ponica, ali samo po asfaltu....

49
Rasprave o forumu i stranicama / Odg: Kopiranje
«  : Srpanj 22, 2011, 00:24:54 prijepodne »
Pa od tvoje prevelike veličine, bila bi ti tesna koža...

50
Rasprave o forumu i stranicama / Ekipa, pretjerujete
«  : Srpanj 22, 2011, 00:22:16 prijepodne »
Osim toga, nemoj da mi pregledavamo postove, pa ustanovimo kako ste vi iz udruge, već nekoliko puta iznosili različita mišljena o istoj temi.... KVP

51
Rasprave o forumu i stranicama / Ekipa, pretjerujete
«  : Srpanj 22, 2011, 00:21:08 prijepodne »
Ne oprosti ti, ali danas si obmanjivao javnost o doktoru Kvesiću, što je on sam osobno demantirao. Ako tko koristi google i copy paste, to si ti na spinoteci.....  8)

52
Rasprave o forumu i stranicama / Odg: Kopiranje
«  : Srpanj 22, 2011, 00:17:32 prijepodne »
Pa svi znamo kako je GSM sad Istr.... pa nije baniran, i što sad?

53
Rasprave o forumu i stranicama / Ekipa, pretjerujete
«  : Srpanj 22, 2011, 00:14:37 prijepodne »
A drugi za razliku od onog koji čita samo što je neuro pisao, nazovu profesore ili primarijuse, ili u neku privatnu polikliniku, pitaju i imaju pravo objaviti, jer postoje i drugi pametni liječnici.

54
Rasprave o forumu i stranicama / Odg: Kopiranje
«  : Srpanj 22, 2011, 00:08:56 prijepodne »
Tako je, ali u okviru sustava javnog zdravstva. Bogu hvala da se to sve više radi unutar HZZO sustava, kao i u privatnim poliklinikama koje imaju ugovor sa HZZO.

Izvor: DRUŠTVO ZA LIJEČENJE SVIMA A NE SAMO NJIMA

 Str: 1 2 [3] 4 5 6 ... 27
SMF spam blocked by CleanTalk
Nagradne igre