Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - ddario

 Str: 1 ... 9 10 11 [12]
199
Teme i rasprave povezane s kralježnicom / Odg: Fizio pojas Doktora Ho-a
«  : Studeni 20, 2011, 20:52:57 poslijepodne »
Neznam jel tko vidio novi pojas od dr.Hoa za vratnu kralježnicu,jednostavno nemam što reći,,kad vidite komentirajte.Neurokirurg i Mat2b,vi imate dosta staža na forumu pa ako bi mi možda mogli pojasnit nalaz od emng-a,imate već postavljeno pitanje na forumu.

200
Teme i rasprave povezane s kralježnicom / Odg: Fizio pojas Doktora Ho-a
«  : Studeni 20, 2011, 11:39:33 prijepodne »
Reklama o tom fizio pojasu pokazuje kako je bolestan čovijek spreman dat sve na svijetu kako bi povratio izgubljeno zdravlje,pa makar kupio balon na napuhavanje od fizijatra koji ima 20 godina radnog iskustva iako je čovijek star oko 35 godina,što znači da je postao fizijatar sa 15 godina,znači totalno čudo od djeteta,a kao što znamo velika većina genijalne djece se školuje upravo za fizijatra.Dakle po tome trebamo zaključuti da nam je potrebna još nekoliko ovakvih psihopatskih budala na televiziji i država će uštedjeti ogromne novce otpustivši 80 posto nepotrebnih neurokirurga koji su nepotrebno potratili vrijeme na godine specijalizacije,a odlično bi bilo da uduplaju cijenu tom fiziopojasu pa bi logično bilo zaključiti da je taj balon toliko dobar da bi bilo preglupo da ga nekupimo.Evo ja sada suze lijem što sam izgubio 2 i pol godine na liječenje i 2 operacije čupanja diskova na 2 nivoa jer ta reklama o balonu sa nožnom pumpom još nije bila na tv-u u to vrijeme.Molim sve potencijalne kupce da nakon 6 mjeseci korištenja napuhala da nam jave za koliko im se pojačala bol i koliko manje mogu normalno funkcionirati prije nego su počeli koristiti FIZIOPOJAS od dr.Hoa.Hvala.

201
Ostalo / Odg: Politika i kralježnica u istom članku: lažni invalid hoće u sabor
«  : Studeni 20, 2011, 11:02:08 prijepodne »
Ja za 2 mjeseca šaljem papire za invalidsku mirovinu i moš mislit što ću odprve proć,a za razliku od mene koji 80 posto vremena ležim u krevetu neki navodno invalidi idu u šumu pravit drva.

202
Doktor Kćira radi u Osiječkoj bolnici,inače ga nikad nisam prije poznavao a šta god mi je trebalo samo bi nazvao telefonom na odjel,dao mi bolnučku uputnicu i za 15 min. sam na pregledu bio.ima oko 35 do 40 god. i svi njegovi pacijenti s kojima sam ja razgovarao su zadovoljni.

203
Vičem jer mi ruju pored kuće. :)Htjeo sam reći da su mi ortopedi na vrijeme riješili herniju nebi došlo do pucanja diskova,a neurokirurg je samo mogao popravit štetu,inače jako dobar doktor Vječeslav Kćira-Fideršek.Moj slučaj je samo kap u moru slučajeva da doktor odlučuje u kakvom če stanju netko živjeti.

204
SVE ŠTO SI REKLA KO DA SAM JA NAPISAO.U OSIJEKU NA ORTOPEDIJI KOD DR.KOLAREVIĆA,PRIJE LIMAR NEGO DOKTOR,UVJEK ČEKAO 3 SATA DA BI PREGLED TRAJAO 4 MIN.NA MR SE VIDJELO OKOŠTAVANJE I PUKNUĆE L4 L5 I L5 S1 DISKA,JA PUZO A DOMA TAKOÐER DVIJE KĆERKE,TADA 1 I 4 GOD,A ON KAŽE DOK GOD HODAŠ NEMA OPERACIJE.TAKO ME ZAVLAČIO VIŠE OD GODINU DANA DOK NISAM OTIŠAO NA NEUROKIR. I ZA TJEDAN DANA 23.8.2010.NA HITNU OPERACIJU,IZČUPALI MI 2 DISKA I BILO MALO BOLJE,POTOM OPET ISTI BOLOVI I 15.3.2011. OPET OPERIRAO PRIRASLICE.NAKON TOČNO 10 FIZIKALNIH TERAPIJA U 2 GODINE NIŠTA BOLJE.IMAM 28 GOD. I KAD KAŽEŠ NEKOM DA NEMOŽEŠ NI 10 MINUTA NI STOJAT NI SJEDIT JEDNOSTAVNO VIDIŠ DA TI NEVJERUJE.SADA PIJEM SAMO 2 PUTA PO 200MG LUMIDOLA,2 PUTA 5 MG NORMABELA I ISTO TAKO 600 MG BRUFENA.14.11. KREČEM NA AKUMPTURU I NA EMNG,PA ŠTA BOG DA,ALI OVO JE DALEKO OD NORMALNOG ŽIVOTA.SVAKO TI DOBRO U BUDUĆE,U POTPUNO TE RAZUMIJEM.

205
JA IMAM JOŠ PUNO DO MALOG NAPRETKA A O OPORAVKU DA NI NE RAZMIŠLJAM,ALI SVEJEDNO HVALA.KOD MENE JE BOL PRISUTNA OD 24. GODINE ALI KAD SAM DOŠO ORTOPEDU MISLIO JE DA MULJAM I DOSLOVNO REKO DA SAM PREMLAD I DA SE NEZAJEBAVAM NEGO DA SE VRATIM NA POSO ŠTO SAM I NAPRAVIO.SA 26 GOD. POČELO PROBADAT U NOGE KO BLESAVO ALI SAM MISLIO DA SU GRČEVI OD NAPORNOG POSLA,I DOÐE KOBNI 6.6.2009. KAD SAM HTJEO USTAT I SAMO SE ORUŠIO NA POD I TAKO DOČEKO JUTRO PA NA ORTOPEDIJU ,NAPRAVILI RTG,KAŽE KOSTI UREDU A NEMOGU NA NOGE.OSTAVE ME NA LEŽANJU,STAVE IGLU U VENU I TAKO DO SUTRA.KLJOKALI SU ME LJEKOVIMA TAKO DA MI GORAN BARE NIJE BIO NI DO KOLJENA.NAKON 5 DANA ME POŠALJU DOMA BEZ IKAKOG OBJAŠNJENJA I 1.7. DVA TJEDNA U TOPLICE.KAD SAM IZAŠO NASTAVIO SAM RADIT KO DA NIŠTA NIJE BILO. DOÐE ZIMA A MENI OPET KOMA.SKROZ NA INEKCIJE,MALO TRAMALA NORMABELA BRUFENA I LUMIDOLA,STRUJE MAGNETI A MENI SVE GORE.NAPRAVIO MG,OŠO OPET NA PREGLED I KAŽE-PUKLI DISKOVI L4 L5 I L5 S1,OŠTEČUJU ŽIVAC ALI NEMA OPERACIJE DOK GOD MOGU HODAT.JA POLUDIO,ŽENA RADI,DVIJE KĆERKE MORO ČUVAT,JEDNA 4 DRUGA 1 GODINU A JA NEMOGU IZ KREVETA.IŠO SKROZ NA TERAPIJE ALI NIŠTA BOLJE.JA POLUDIM,ODEM KOD NEUROKIRURGA,KAD JE VIDIO MR KAŽE HITNO NA OPERACIJU JER SU KOMADI DISKOVA OŠTETILI DURALNI ŽIVAC I 4 KORIJENA ŽIVACA.OPET NAKON 2 TJEDNA U TOPLICE I VRATIM SE SAV SLOMLJEN.25.2.2011. ODEM NA 3 TJEDNA U DARUVAR,ZADNJA 4 DANA SE NISAM MOGO DIĆ IZ KREVETA A U OTPUSNOM NAPIŠU STANJE POBOLJŠANO,A JA 15.3. OPET NA STOL.U 9. MJESECU SAM BIO U LIPIKU I DOK SAM TAMO DOBRO,A SAD OPET PO STAROM.

 Str: 1 ... 9 10 11 [12]
Nagradne igre