Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Jasna

 Str: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 37
127
Ostalo / Odg: Otisao od kuce (opet)
«  : Srpanj 14, 2009, 19:45:45 poslijepodne »
Pa ti Davore tamo možeš napraviti veliki posao   :):). Muškima nađeš poslove, a mlađim forumašicama bogate muževe...hehehehe...curke, bez uvrede...šalim se malo...
Užasno mi je ovo što žena ne smije živjeti sama...mislim da bi ja tamo brzo završila na lomači...mislim, brzo bi digla revoluciju :-)

128
Kralježnica - vaša iskustva i savjeti / Odg: Iskustvo iz Sarajeva (Tesla_001)
«  : Srpanj 10, 2009, 19:26:51 poslijepodne »
Tesla, žao mi je zbog tvog oca. Obojici želim što brži oporavak, a što se tebe tiče, potraži svakako svog neurokirurga.  Ipak on najbolje zna što ti je napravio i što bi dalje trebalo raditi.

129
Ostalo / Odg: Kriza, place, otkazi i zdravlje
«  : Srpanj 10, 2009, 16:02:29 poslijepodne »
Dečki, sve potpisujem, samo bi ja još dodala i kazneni progon onih koji su se obogatili na račun ove jadne države. Kada bi im oduzeli imovinu koju su nelegalno stekli (sada se to radi u V.Britaniji, Italiji, itd.), onda bi bogami političari prestali promatrati politiku samo kao sredstvo s kojim se brzo mogu obogatiti.   

130
Luna, apsolutno se slažem. Mene isto nervira to silno licemjerje....

131
Teme i rasprave povezane s kralježnicom / Odg: Otkazi za vrijeme bolovanja
«  : Srpanj 08, 2009, 21:46:29 poslijepodne »
Joj, Magi, da me ne bi krivo shvatila, nisam ni ja za laganje. Mislila sam na to da će ti sada nakon operacije biti bolje, kao što je to i meni. Doista, ja se nikada ne bih mijenjala za ono razdoblje prije operacije. A o samoj operaciji ne želim govoriti jer bi se to u našem društvu koje je puno predrasuda, shvatilo kao da sam teško bolesna. Ja se doista ne osjećam teško bolesnom, kao što sam to bila prije operacije. Nadam se da sam pojasnila  :)

132
Ostalo / Odg: Kriza, place, otkazi i zdravlje
«  : Srpanj 08, 2009, 19:03:24 poslijepodne »
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
ja bih još nadodao da otvoreno sumnjam u njihove fakultetske diplome jer ljudi...pa budimo realni....Bajs, Šuker, Polančec, Kosor, Kalmeta....to su sve ekstremni likovi parodije koja se zove Hrvatska...

Pričaju mi poznanici novinari da za neke postoje pouzdani dokazi da su kupili diplomu, no to ne mogu objaviti jer su svi mediji pod strogom kontrolom. Pretpostavljam da će ti dokazi kad - tad isplivati, makar na nekakvom blogu...

133
Rasprave o forumu i stranicama / Odg: GSM je postao moderator
«  : Srpanj 08, 2009, 18:56:52 poslijepodne »
Pozdravljam odluku...GSM je doista najbolji izbor...GSM, nadam se da nećeš imati puno posla s nama ovako pokočenima...hehehehe

134
Ostalo / Odg: Kriza, place, otkazi i zdravlje
«  : Srpanj 07, 2009, 23:13:04 poslijepodne »
Previše nas plaše s krizom, samo da bi opravdali vlastitu nesposobnost za bilo kakav normalan potez. U najgorem slučaju, doći će nam MMF. Ja to ipak ne vidim kao najveću tragediju, uostalom bili su tu sve do prije 3-4 godine.

Draga Luna, mogu ti samo reći da mi svi imamo nesreću što smo se rodili i ostali živjeti na ovim prostorima. Stvarno ne znam što smo Bogu skrivili da nam se sve ovo događa, jer ovo kod nas nije samo posljedica globalne krize nego odraz potpune nekompetentnosti ljudi koji nas predstavljaju.

135
Teme i rasprave povezane s kralježnicom / Odg: Otkazi za vrijeme bolovanja
«  : Srpanj 07, 2009, 23:02:11 poslijepodne »
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Meni je također za vrijeme trajanja bolovanja istekao ugovor tako da sam preko zdravstvenog imala pravo na mjesec dana bolovanja i naknadu u iznosu 70% od iznosa plaće a sada me čeka burza rada ???
Mislim da bi me takva sudbina snašla i da nisam bila na bolovanju jer se gospođa koju sam ja mijenjala vraća na posao. Sada se samo nadam da ću sa svojom dijagnozom uspijeti naći posao (u struci naravno)! Pozdrav

Magi, žao mi je zbog otkaza. No, vjerujem da kad se oporaviš, da nećeš imati ni potrebu isticati da si imala operaciju kralježnice. Nažalost, živimo u društvu u kojem moramo skrivati svoje bolesti. Evo, ja sam nedavno morala sklopiti jedno osiguranje, a kad su me pitali jesam li zdrava - ispalila sam k'o dren  :). Doduše, taj sam se dan i dobro osjećala, ali sam si poslije mislila kako je bolje da sam tako rekla jer da sam im krenula objašnjavati, krenule bi predrasude i....znaš kako to već kod nas ide. iskreno se nadam da nećeš imati problema s pronalaskom drugog posla. Bitno je sada da se dobro oporaviš. Sretno!

136
Ostalo / Odg: Otisao od kuce (opet)
«  : Srpanj 03, 2009, 16:00:04 poslijepodne »
Evo da vas malo nasmijem s kanaderom....dečki su sjajno opjevali situaciju Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

137
Ostalo / Odg: Otisao od kuce (opet)
«  : Srpanj 02, 2009, 21:22:09 poslijepodne »
Sretno Davore...ma i bolje ti je da si otišao odavde, na jesen ćemo i mi ostali možda tražiti neke daleke destinacije. Vjerojatno si čuo, ovdje je skroz šizofrena situacija. Znam da ti nije lako zbog obitelji, ali ćete bar novčano biti osigurani. Stavi nam koju fotku na forum...

138
Ostalo / Odg: Istina o lijekovima
«  : Srpanj 02, 2009, 21:02:39 poslijepodne »
Bojane, hvala za ispravak. Toliko sam u poslu, da više ne znam ni koji je dan  :)

139
Ostalo / Odg: Istina o lijekovima
«  : Srpanj 01, 2009, 21:51:16 poslijepodne »
Sutra će dr. Gajski biti gošća Branimira Bilića u Licima nacije.....ako vas zanima...

140
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: UPOMOĆ-opet nešto ne štima!
«  : Lipanj 30, 2009, 20:14:35 poslijepodne »
Brinetka, žao mi je što prolaziš kroz tolike muke. Iskreno se nadam da ti je sada bar mrvicu bolje  :-*

141
Ostalo / Odg: mirovina
«  : Lipanj 30, 2009, 20:12:49 poslijepodne »
Bilo bi možda bolje da odbiješ invalidsku mirovinu, jer ćeš najverojatnije dobiti manje od 1.500 kuna. Probaj sam naći neki drugi, lakši posao, ako ikako možeš.

142
Ostalo / Odg: Istina o lijekovima
«  : Lipanj 26, 2009, 21:08:00 poslijepodne »
Ja nekako ne vjerujem da je ona riskirala milijunske odštete, jer sigurno će je tužiti zbog toga što je napisala. No, kako ja nikomu ne vjerujem 100 posto  :), nameće mi se još jedna mogućnost...da je odradila posao, čiji će rezultat biti daljnje snižavanje potrošnje lijekova. U svakom slučaju, vidjet ćemo...sada puno toga počinje izlaziti na vidjelo.

143
Internet i računala / Odg: 101 naredba u Run-u
«  : Lipanj 24, 2009, 22:59:58 poslijepodne »
GSM, hvala ti, koristim ja dosta tih zaštita...no, zbilja se u tim starim Windowsima moglo i "pješke" dosta toga pobrisati u regeditu...prvo sam naravno sve čistila s alatima poput raznih cleanera, a onda još znala provjeriti i u regeditu...išla sam po uputama Buga...uglavnom, sistem je uvijek preživio poslije takvih brisanja  :)

144
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: bolesna kralježnica i trudnoća
«  : Lipanj 24, 2009, 22:43:54 poslijepodne »
Mislim da bi se o tome morala posavjetovati s neurokirugom jer zbilja ne bi bilo dobro da te uhvate jaki bolovi i da moraš na operaciju za vrijeme trudnoće. Ako već moraš na operaciju, vjerujem da je bolje da to napraviš prije trudnoće. Vjeruj mi, ni trudnoća a ni prvih par godina s djetetom nije baš lako, pa je zato bolje da budeš što zdravija.

 Str: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 37
SMF spam blocked by CleanTalk
Nagradne igre