Kraljeznica.com forum

Forum i stranice => Rasprave o forumu i stranicama => Autor teme: bojan - Rujan 26, 2014, 17:45:38 poslijepodne

Naslov: Isprika svima u vezi registracija i foruma općenito!
Autor: bojan - Rujan 26, 2014, 17:45:38 poslijepodne
Dragi svi,

Želim se ispričati svima koji su imali problema s registracijom na forum ali i svim starim članovima foruma.
Kao što ste mogli primjetiti nisam bio vrijedan i prestao sam voditi računa o forumu i stranici.
Razloga je naravno više. Sve ono na forumu od prije par godina me s jedne strane umorilo ali i razočaralo. Puknuo sam kad sam proveo čitavu noć instalirajući novu verziju foruma.

Kao što neki znaju kralježnicu sam operirao davne 1992 kada sam imao 18 godina. Od tada sam prošao svakavih situacija. Na sreću uspio sam u tome da sam došao da razine da mogu normalno raditi i biti financijski neovisan. To je naravno došlo uz dosta odricanja i prilagođavanja zbog problema s kralježnicom koje još uvijek imam.

A sad bitna stvar. Stranica i forum od kada postoje služe isključivo tome da se razmjene mišljenja i iskustva, a sve s ciljem da što više ljudi izbjegne probleme koje imam ja ali i mnogi od vas.
To što sam ponovo na forumu i što bi htio da forum i dalje bude mjesto za pomoć nema skrivenih namjera. Stranica i forum nisu prodani. I dalje nema mjesta za šarlatanstvo.
Kao i do sada novci i zarađivanje na patnji drugih me ne zanima.
Kao što sam na početku napisao razočaran sam s tim da svi žele da im se pomogne ali nisu spremni vratiti pomoć drugima na način da napišu svoju priču bez ozira da li je ona pozitivna ili negativna. A svaka priča i iskustvo može nekome pomoći.
Toliko za sada. A za dalje ćemo vidjeti. U svakom slučaju imajte na umu da sa svakim savjetom i korisnom informacijom možete pomoći nekome.