Suženje spinalnog kanala jest dijagnoza, direktore svemira! Prema važećoj ICD 10 Klasifikaciji Svjetske zdravstvene organizacije, poznate kao MKB 10 u Hrvatskoj, šifre M48. Za više info: http://www.specijalna-bolnica-aksis.hr/stanja-dijagnoze/stenoza-spinalnog-kanala-suzenje-kraljeznickog-kanala/
Prema tome, direktore, smiri hormone i nauči se pristojnoj komunikaciji. Lako se skrivati iza anonimnosti interneta. Budi frajer i reci ovima iz sv. Katarine da si direktor svemira.
OK....kad već tjeramo mak na konac....osobno imam suženi spinalni kanal, da nisam to imao, moje ekstruzije mi nikad ne bi probleme radile, ali u konačnici je ekstruzija ta koja je problem a ne uzak spinalni kanal.
Drugo, dotična "sa injekcijama u dupetu" komentira nalaz MRI, gdje se nigdje ne spominju nikakve anomalije sa diskovima, na način da je u velikom problemu i da mora pod hitno na operaciju i da mu se ne piše dobro. Mene sad zanima na osnovu čega je napravljen zaključak da je uzrok čovjekovih problema u suženom spinalnom kanalu.
Treće, nisam anoniman, svi na formu me znaju imenom i prezimenom kao i likom i djelom. Za razliku od svih vas ja sam transparentan. Vi koji pišete zadnjih godinu dvije ste još uvijek male bebe.
Četvrto, za vas male bebe sa foruma sam direktor svemira.
Peto, dotična "sa injekcijama u dupetu", mora pod hitno revidirati svoj stav jer daje kompletno netočne informacije o svemu i radi tzv. "mislead" u razmišljanjima pacijenata i na taj način itekako može pogoršati njihovo stanje, što je kontraproduktivno sa smislom ovog foruma.
Šesto, satrao sam argumentima i jednu fizijatricu koja se u nedostatku argumenata povukla sa foruma u stilu "ja se neću raspravljati...bla...bla...bla...."
Jel ima još netko da se hoće svadjati.....?