Novi Postovi

 Str: [1] 2 3 4 ... 10
1
Operacija kraljeznice / Disc-fx metoda
« Zadnji post doc_holiday Ožujak 22, 2018, 23:11:52 poslijepodne »
Zanima me dali je tko imao zahvat disk-fx metodom i dali je zadovoljan..navodno je to nova metoda i po internetu citam dobre kritike..navodno dr.Perovic dolazi povremeno u polikliniku Marin Med i radi takvu vrstu zahvata..cijena 22000kn
2
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Refundacija Hzzo-a za dijagnostičke pretrage
« Zadnji post ladyanita Veljača 27, 2018, 17:05:30 poslijepodne »
Ja sam dobila zadnji povrat negdje u rujnu mislim. Na MR sam bila u travnju. Cijela procedura traje dobrih tri mjeseca. Vrate oko 70%, nikad nisam dobila više.

Najbolje je priložiti te termine koje dobiješ u drž.bolnicama i bilo bi dobro da na nalazu specijaliste koji je uputio ,piše hitno.
Oni svaku boljkicu nađu da odbiju. Meni su do sad uvijek vratili, a eto susjedi nisu jer nije pisalo hitno ...a išla je na temelju nalaza na operaciju.
3
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Odg: Ekstruzija diska
« Zadnji post Reaa Veljača 27, 2018, 15:05:17 poslijepodne »
Da, znam to. I moram napomenut, da sam trenutno nezaposlena i smanjila sam tempo zivota za 60%, ne znam kako bi bilo da se vratim na posao i sve to, jer se sad bas pazim, vjezbam, setam, radim samo sto mogu ...
4
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Refundacija Hzzo-a za dijagnostičke pretrage
« Zadnji post RS232 Veljača 27, 2018, 12:03:45 poslijepodne »
Kakva su svjeza iskustva s povratom novca za MR ucinjen u privatnoj ustanovi.. kad dobijes termin npr. za godinu-dvije dana u drzavnoj bolnici?
5
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Odg: Hemangiom
« Zadnji post topalo Veljača 26, 2018, 18:27:46 poslijepodne »
A koje bolove imaš?
6
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Odg: Hemangiom
« Zadnji post tulip Veljača 26, 2018, 12:38:27 poslijepodne »
Uf , topalo stvarno veselo. Meni isto dosta problema stvara i strah me da se ne pogorša. Unazad nešto više od godinu dana nisam znala za njega a nisam niti imala neke smetnje da bi se uopće zapitala.
Kako mi se čini dosta su rijetki na ovom mjestu pa mi je teško naći neke usporedbe. :(
7
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Odg: Hemangiom
« Zadnji post topalo Veljača 24, 2018, 11:35:36 prijepodne »
Ja isto imam hemangion na Th 10, a uz njega i protruziju na Th 7/8. Izgleda da mi ovaj hemangion ustvari trenutno radi najviše problema. Već sam prošla tri operacije , dvije ekstruzije( L1/L2 i L2/L3), imam još i dvije protruzije na vratnoj kralježnice i dvije na dnu lumbalne. Sve u svemu veselo.Meni je isto rečeno da moram pratit taj hemangion jer zna radit probleme kao i hernije.
8
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Odg: vinogradska i min.invz.zahvati
« Zadnji post topalo Veljača 24, 2018, 11:29:19 prijepodne »
Ovdje i jesmo da diskutiramo i kroz tu diskusiju razmjenjujemo iskustva. Nismo doktori i to svatko ko čita ovaj forum mora razumjet da su ovo samo naša iskustva što ne znači da su pravilo. Ja osbno sam imala ekstruziju i išla sam na mišljenje kod privatnog neurokirurga. Prvi dojam je bio super , doktor mi je sve objasnio ali je htio probat ekstruziju liječit ozonom. Ostali neurokirurzi su smatrali da u mom slučaju ozon ne može uspijet. Zamolila sam da idemo odmah na endoskopsku operaciju jer sam i trpila velike bolove a i nisam bila u mogućnosti platit dvije operacije. Za ozon treba čekati i do tri mjeseca za bit siguran da nije ili je uspio. Tada bi već bilo ljeto a ja sam uz to imala strašne bolove i već jednu operaciju kralježnice na drugom segmentu. Do doktora više nisam mogla doći a njegova asistentica je tvrdila da ozon ne možemo preskočit. I eto završila opet na klasičnoj operaciji. Bila sam jako razočarana takvim pristupom jednog uglednog i to privatnog neurokirurga.
9
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Odg: Ekstruzija diska
« Zadnji post topalo Veljača 24, 2018, 11:16:22 prijepodne »
Reaa baš mi je drago zbog tebe , samo napred operaciju je bolje izbjeći i kad ti je bolje nastavi sa fizikalnom. A opet moje mišljenje kad fizikalna ne daje rezultate bolje je operirat prije nego previše čekat jer se tad živci teže oporavljaju.
10
Fantazija... svaka cast dr. Radosu i ekipi
 Str: [1] 2 3 4 ... 10
Nagradne igre                   Shoppingiranje.com