Novi Postovi

 Str: [1] 2 3 4 ... 10
1
SPLIT
KBC Split, zavod za  radiologiju-magnetska rezonancija  021/556 082
Spinčićeva 1
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Naveeni broj telefona neispravan.
Novi broj KBC Split, zavod za  radiologiju-magnetska rezonancija je 021556822 zvati samo kroz jutro.
Toliko o promjeni broja kojeg je kolega naveo.
2
Operacija kraljeznice / Odg: Dani iščekivanja
« Zadnji post topalo Siječanj 16, 2018, 16:04:23 poslijepodne »
Dobrodošao na forum , vidim da su tvoje tegobe velike kao i nažalost većine nas na forumu. Forum je malo zamro, ali nadam se da ćeš iz prethodnih postova naći odgovore na svoja pitanja. Žao mi je da si radio toliki put a malo napravio ali tako to ide. MR star godinu dana može davat krivu sliku tj puno se toga moglo promjenit u tih godinu dana. Koji te doktor zaprimio u Zagrebu? Sretno napred!
3
Operacija kraljeznice / Dani iščekivanja
« Zadnji post timesurfer Siječanj 16, 2018, 10:02:04 prijepodne »
Ukkoliko ste proćitali moje predstavljanje nastavak slijedi.Napokon sam nakon 4 sata truckanja u ambulantnim kolima stigao na pregled u Vinogradsku gdjeme je umjesto Dr.Rotima doćekao njegov kolega isto profesor neurokirurg šta sam unaprid zna jer sam dan ranije bija obavješten da Dr Rotima taj dan neće biti.Moja  MR je bila star malo više od godine dana ali je profesor potvrdio da če biti potrebna stabilizacija kičme ili ESI i da to oni tu rade samo triba nova MR i pregled kardiologa s obzirom na moje srćane probleme.Ja ga lipo zamolio da mi bar da ESI kako bi se riješio ovih pustih tableta protiv bolova a on mi reće neide to tek tako iako to dugo ne traje treba se redovno prijavit za tako nešto (praktićno kao neka lista čekanja) ali svećemo dogovorit kad vidimo nove nalaze, tako ja opet put pod noge i natrag kući dabih obavio sve to štase od mene traži.Nisam puno baš napravio sa odlaskom u Zagreb ali je i ovo jedan mali pomak prama naprid.
Toliko za sad dragi forumaši i čujemo se nanovo kad stvari krenu.
4
Operacija kraljeznice / Odg: Malo dobrih vijesti za ulazak u 2017.
« Zadnji post Henrik VIII Siječanj 14, 2018, 18:01:42 poslijepodne »
Kad je srce u pitanju onda je anesteziolog glavni, plus što uvijek možeš tražiti i mišljenje kardiologa!
5
Operacija kraljeznice / Odg: Operacija jednom i još malo
« Zadnji post timesurfer Siječanj 14, 2018, 13:55:42 poslijepodne »
Ušto sumnjaš da ja kao strojar mogu radit bez alata...cilog života samga pomalo kupovao jer ako ćovik voli ono šta radi alata može biti viška a nikako manjka tako ako bude trebala pneumatika samo naprid do moje garaže  :)
6
Operacija kraljeznice / Odg: Malo dobrih vijesti za ulazak u 2017.
« Zadnji post timesurfer Siječanj 14, 2018, 13:46:08 poslijepodne »
Ovo si lipo napisa,rizik postoji kod svake operacije ali šta bi ti napravija da je srce slabo jer kod prošle operacije mi je tlak skaka gori doli tako da su svaki momen očekivali da nešto pukne u meni jer anesteziolog više nije znao šta dodat da bi to smirio jedino je vikao kolegi t.j.mom operateru završite ovu operaciju inaće ćemo pacijenta izgubit....pa se ti sad odlući na bilo kakvu operaciju...najgore od sveg tog je štameje kardiolog opomenuo daće operacija biti duga a dami srce nije bajno ali su tog momenta bulovi u kičmi bili toliko jaki dami je bilo svejedno očuli preživit ili ne.
Slažem se da je stabilizacija prava stvar za duži period još ako dobro uspije i saćuva sve donje funkcije samo treba vidit koliko je rizićna za samog mene i koliko bi vrimena trajalo.Sutra sam na pregledu u Zagrebu pa ču više napisat kad porazgovaram sa neurokirurgom.
7
Operacija kraljeznice / Odg: Malo dobrih vijesti za ulazak u 2017.
« Zadnji post Henrik VIII Siječanj 14, 2018, 12:57:38 poslijepodne »
Stabilizacija je najsigurnije rješenje za većinu ozbiljnih problema ili kada manje invazivne operacije ne uspijevaju. Inače, ako se puno kopa po tom čudu, može se oštetiti živac i ostaviti trajne bolove, gubitak osjeta, parezu, gubitak kontrole sfinktera pa čak i paralizu. Iako je većina operacija uspješna, na žalost jedan broj ljudi i to ne beznačajan, ima vrlo ozbiljnih problema i nakon minimalno invazivnih zahvata. Ako bolovi perzistiraju i nakon svih poduzetih terapijskih mjera i operacija, treba gledati na neko trajnije rješenje. Pri tome treba voditi računa o funkcionalnim sposobnostima, dakle isključivo liječenje boli nije dovoljno, ako postoji opasnost od daljnjeg oštećenja kralježnice i živaca.
8
Operacija kraljeznice / Odg: Operacija jednom i još malo
« Zadnji post Henrik VIII Siječanj 14, 2018, 12:54:21 poslijepodne »
Svakako se uvijek treba šaliti, jer inače dođe i grozna depresija na sve. Treba mi jedna dobra pneumatska bušilica, zapravo! :)
9
Operacija kraljeznice / Odg: Malo dobrih vijesti za ulazak u 2017.
« Zadnji post timesurfer Siječanj 13, 2018, 07:59:20 prijepodne »
Malo kasnim sa odgovorom jer sam se tek registrira,međutim i meni se nešto slićno desilo samo ne u toplicama nego iza posljednje operacije odlaskom kod ortopeda valjda se ćovik naljutija šta sam mu reka da bolje pogleda novu MR iza operacije jer mi je to reka moj neurokirurg da mu kažem(napominjem da je on prvi vidio tu MR a tek tada moj neurokirurg koji je uočio neke anomalije)pa me polega na ležaj i stao vrteljati noge gori doli livo desno valjda misleći da sam doša tražit bolovanje  ;D  ;D  ;D u ovim posnim godinama dok mi nije ponovno isprovocira bol sa live strane koja se već taj dan pretvorila u nesnošljivu bol da sam morao pribjeći flasterima protiv bola iako me moja doktorica nakljukala inekcijama koje nisu ni malo pomogle, tako da i dan danas trpim bolove čekajući na pregled u Zagrebu.
Umalo da zaboravim napisat kako mi je na zadnjem pregledu neurokirurg rekao meni nije problem vas operirat ali je problem šta će vam nosit kićmu jer sam vam več dosta skinuo sa desne strane a skida je odjednom na tri razine a sad bi to isto treba napravit sa livom stranom i u tome je problem te me šalje u Zagreb na stabilizaciju kičme....izgleda dami baš horoskop nije naklonjen u ovoj Novoj 2018. >:(  >:(  >:(
Toliko za sada nastavak sljedi nakon pregleda u Zagrebu.
10
Operacija kraljeznice / Odg: Operacija jednom i još malo
« Zadnji post timesurfer Siječanj 12, 2018, 19:54:06 poslijepodne »
Ne brini se Henrik VIII oko pokretljivosti iza operacije,nećeš postati limeni dok imaš mene na ovom forumu t.j.kaza češ mi di škripi i ja tu probijem rupu bormašinom i ugrađivam glavu za štaufer mazalicu,eto jedino šta češ iza operacije doći kod mene u garažu i stvar riješena na moj mehaničarski način  ;D ;D ;D za anasteziju koristim macu od 12 kg  ;) a za buđenje šmrk pod visokim tlakom tako da nečeš ni osjetit zahvat...moramo ubacit malo šale jer prićat cili život samo o bolesti nečemo daleko stići iako i mene ćeka nekakav zahvat na kićmi dabi se bar na neko vrime riješia bolova.
L.P.
 Str: [1] 2 3 4 ... 10
Nagradne igre                   Shoppingiranje.com