Novi Postovi

 Str: [1] 2 3 4 ... 10
1
Ostalo / Odg: Naša mala Brbljaonica
« Zadnji post ljiljana252 Danas u 08:45:33 »
Ajme, Henrik bravo za lijekove,nemogu vjerovati da netko nezajebava što se tiče njih.Jedva čekam da probaš Njemačku fizikalnu da javiš kako to tamo ide?.Anita kako je nakon epiduralize?,vidim malo dobro malo ne,Znam da slabo pišem al vas pratim i dalje. ;)
2
Oporavak nakon operacije / Odg: križobolja i grčenje potkoljenice nakon operacije
« Zadnji post ante1101 Lipanj 28, 2017, 21:51:49 poslijepodne »
Kaj da ti kazem...bio sam js kod njega jer on radi i u dubravi. Indicirao mi je reoperaciju ali u kb dubravi. Jer ovi u katarini su me otkantali kao zadnje smece,profesori misle da nije za reoperaciju. Tako da cekam reoperaciju u kb dubravi
3
Oporavak nakon operacije / Odg: križobolja i grčenje potkoljenice nakon operacije
« Zadnji post ladyanita Lipanj 28, 2017, 21:39:08 poslijepodne »
Meni ovo djeluje strašno. Oni bi to morali.besplatno popraviti. Za mene je to njihova greška. Kaj veli neurokirurg koji te operirao? Da li si bio poslje na pregledu? Ja bi im krv popila :'(
4
Ostalo / Odg: Naša mala Brbljaonica
« Zadnji post ladyanita Lipanj 28, 2017, 21:33:03 poslijepodne »
To je super vijest. Sad samo osiguranje srediti i da vidiš kak te budu obnovili.
5
Operacija kraljeznice / Odg: Spondilolisteza L5-S1
« Zadnji post topalo Lipanj 28, 2017, 20:39:14 poslijepodne »
Natali ,lijepe vijesti. Super je da ide nabolje a činjenica da kad se jednom nešto prčka po kičmi da će nekih problema bit doživotno . Možda ćemo malo Morat promjenit prioritete, možda promjenit hobi ili posao ali kažu nije teško kad se mora.
Henrik,uživaj ti onda u toj Nemčiji i koristi pogodnosti koje se pružaju. Javljaj ako dobiješ kakav info o bolnicama i stručnjacima. Uvijek je dobro bit u toku iako je kod mene napokon bolje pa se nadam barem za sada da je kraj mojim mukama.
6
Oporavak nakon operacije / Odg: križobolja i grčenje potkoljenice nakon operacije
« Zadnji post Henrik VIII Lipanj 28, 2017, 08:48:02 prijepodne »
Nesavjesno liječenje je kazneno djelo s posljedicom, što znači da ili mora nastupiti pogoršanje bolesti ili narušenje zdravlja. Ako je do tvojeg pogoršanja sada došlo zbog tog šarafa, onda se radi o nesavjesnom liječenju, ali to ne znamo, u kaznenom postupku tu bi činjenicu morao rasvijetliti sudski vještak iz područja neurokirurgije. Ti uvijek možeš podnijeti kaznenu prijavu sa sumnjom da je to djelo počinjeno na tvoju štetu pa državni odvjetnik može vještačenje provesti i za vrijeme istrage i potom odlučiti o pokretanju kaznenog postupka ukoliko bi ta odlučna činjenica bila utvrđena.
7
Dobro, važno je da vidim da li ima osnove za upravni spor.
8
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Refundacija Hzzo-a za dijagnostičke pretrage
« Zadnji post ante1101 Lipanj 28, 2017, 08:39:42 prijepodne »
E moze. Hvala puno. Mob mi je na popravku pa sada imam žnj. Valjda ces moci dobro procitat sve
9
Oporavak nakon operacije / Odg: križobolja i grčenje potkoljenice nakon operacije
« Zadnji post ante1101 Lipanj 28, 2017, 08:36:16 prijepodne »
Daj mi reci jel to nesavjesno lijecenje...

10
Ostalo / Odg: Naša mala Brbljaonica
« Zadnji post Henrik VIII Lipanj 28, 2017, 08:13:59 prijepodne »
Eto mene da se i ja javim sa svojim novostima.

Došao sam pred kraj sa lijekovima i morao otići kod njemačke LOM. Partnera sam tražio da to sredi jer ja ne znam dovoljno dobro njemački, a njemu se nije dalo tražiti pa se raspitao kod Balkanaca i dobio tel. od neke naše. Meni odmah pao mrak na oči, još kad sam je vidio u hodniku kak je stara i grbava, odmah mi je pao još jedan mrak na oči jer sam se sjetio svih svojih Lomača. No, ispostavilo se da je žena super, nije dugo trajalo, rekla mi je da kad sredim AOK (njemačko zdravstveno) da će me prvo poslati u bolnicu na fizikalnu terapiju kako spada. Kad me pitala jesam li bio u bolnici na fizikalnoj i ja joj rekao da jesam u Krapinskim toplicama, ona je samo rekla: "Ma ne to, mislila sam tu u Njemačkoj". Dakle, njoj je fizikalna u KT: "to". :D Nije zaje... oko lijekova, jer me najviše strah bilo da će mi reći da pijem previše droge, kenjati oko ovisnosti i neće htjeti napisati te lijekove, ali nije bio nikakav problem. Odmah je vidjela po držanju o čemu se radi, pogledala otpusno pismo iz bolnice i rekla: "Pa dobro još možete malo i hodati."

Rekao sam da će možda trebati još jedna operacija, na to je ona rekla da isto možda, ali da se prvo mora probati sa odgovarajućom fizikalnom koja mora biti individualna, a ne "to" iz KT i da mi se mora smiriti upala koja se javila u sarkoilijačnom zglobu i kukovima. Prepisala mi je onaj super COX-2 protuupalni lijek i već jučer sam uspio sjediti u parku na klupi sat vremena da se nisam ukočio i crko od bolova. Više me ne boli zdjelica, ali je rekla da moram piti lijekove kako je propisano pa makar me drogiralo i da se ne brinem oko smanjivanja, jer mi je propisano onoliko koliko se očekuje da je dosta da djeluje. Sad imam brdo tableta, a platio sam sve samo 15 EUR jer imam EU zdravstveno osiguranje.

Inače, ona u svojoj ambulanti ima laboratorij za krv i mokraću, UZV, RTG i ginekološku ambulantu. Oko tih stvari ako treba nema odlaska u druge ustanove i liste čekanja i one užase koji su u Hrvatskoj. Tu je primarna zdr. zaštita zakon i tako je bilo u Hrvatskoj prije nego je ranih devedesetih to sve upropastio Andrija Hebrang.
 Str: [1] 2 3 4 ... 10
Nagradne igre                   Shoppingiranje.com