Kraljeznica.com forum
Svibanj 23, 2012, 13:43:01 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Za pisanje poruka na forumu potrebna je registracija. Svi savjeti i informacije na forumu i stranicama su informativnog karaktera. Za primjenu bilo kojeg tretmana ili vježbi konzultirajte se sa stručnom osobom.
Posjetite i stranice s tekstovima o kralježnici na adresi www.kraljeznica.com

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
Del.icio.us Digg FURL FaceBook Stumble Upon Reddit SlashDot

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Kristiana ponovo  (Posjeta: 367 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
kristiana
Jr. Member
**

« : Srpanj 22, 2011, 20:05:25 »

evo i mene nakon nekog vrimena, stanje sa leđima veoma dobro, aliiii, ima već jedno deset dana ne osjećan uopće lijevu nadkoljenicu, što znači da je mogu štipati koliko hoću,nema osjeta, stavljam led na to mjesto, uopće ne osjećam i šta je najgore užasno me peče taj dio noge i užasno trni, imam osjećaj da mi je cijela nadkoljenica u stanju kao kad primimo inekciju u zubara pa cijela usta su utrnjena i ništa ne osjećaš, tako mi je sa nogom..... i to mi se desilo odjednom kako bi mi rekli "iz čista mira"
"pomagajte drugovi"
Evidentirano
Istr
Sr. Member

« Odgovor #1 : Srpanj 22, 2011, 20:26:49 »

evo i mene nakon nekog vrimena, stanje sa leđima veoma dobro, aliiii, ima već jedno deset dana ne osjećan uopće lijevu nadkoljenicu, što znači da je mogu štipati koliko hoću,nema osjeta, stavljam led na to mjesto, uopće ne osjećam i šta je najgore užasno me peče taj dio noge i užasno trni, imam osjećaj da mi je cijela nadkoljenica u stanju kao kad primimo inekciju u zubara pa cijela usta su utrnjena i ništa ne osjećaš, tako mi je sa nogom..... i to mi se desilo odjednom kako bi mi rekli "iz čista mira"
"pomagajte drugovi"

Koliko se sjecam ti si bila na endoskopskoj operaciji? Ako da, onda bi se trebalo raditi o post-operativnoj prolaznoj disesteziji (zareca bol - osjecaj). Ona se javlja u 5-15% slucajeva.
Tretira se transforaminalnim injekcijama i/ili blokadom simpatetickog lanca ili lijekom Neurontin ili Lyrica.
« Zadnja izmjena: Srpanj 22, 2011, 20:28:54 Istr » Evidentirano

Primum non nocere - razmotrite minimalno-invazivno liječnje kralješnice
kristiana
Jr. Member
**

« Odgovor #2 : Srpanj 24, 2011, 11:07:54 »

"pomagajte drugovi"

Koliko se sjecam ti si bila na endoskopskoj operaciji? Ako da, onda bi se trebalo raditi o post-operativnoj prolaznoj disesteziji (zareca bol - osjecaj). Ona se javlja u 5-15% slucajeva.
Tretira se transforaminalnim injekcijama i/ili blokadom simpatetickog lanca ili lijekom Neurontin ili Lyrica.

hvala ti na odgovoru, bila sam kod neurologa koja me je poslala na MR kralježnice, nalaz će mi biti u četvrtak, znači ipak bi se tribala javiti svome neurokirurgu zar ne?
Evidentirano
Kraljeznica.com forum
« Odgovor #2 : Srpanj 24, 2011, 11:07:54 »

Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Kraljeznica.com forum | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!