Kraljeznica.com forum
Svibanj 23, 2012, 13:51:47 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Za pisanje poruka na forumu potrebna je registracija. Svi savjeti i informacije na forumu i stranicama su informativnog karaktera. Za primjenu bilo kojeg tretmana ili vježbi konzultirajte se sa stručnom osobom.
Posjetite i stranice s tekstovima o kralježnici na adresi www.kraljeznica.com

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
Del.icio.us Digg FURL FaceBook Stumble Upon Reddit SlashDot

Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Nalaz nakon MR  (Posjeta: 735 )
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Ifke
Newbie
*

« Odgovor #18 : Srpanj 19, 2011, 16:01:22 »

Najjači bolovi mi se javljaju nakon podizanja malo težeg tereta ili bilo kakvog sličnog fizičkog rada. Npr. zadnje sam podigao komad drvenog stupa (nije bilo uopce jako tažak) i poslje toga se vise nisam mogao ispravit do kraja jer sam osjecao bolove. Pa sam otisao do tog kiroprakticara i poslje mi je bilo lakse dan, dva. I onda opet po starom... :/
Dok sam dosao do kiroprakticara prvo me pitao jel se bavim sportom i dok sam reko da da, reko je da samo perem i da igram sto vise. I to mi govori svaki put, da samo igram sto vise. Tako da je onda on govorio sve kontra...  Šokiran
Poslje nogometa sam stalno osjecao bolove (vjerojatno zbog tvrde podloge), a nakon pingača me ne boli bas. Nekad osjecam, al nije tako strasno. Dok osjecam bolove onda mi je to recimo, dok legnem u krevet, ne mogu se odma opustit jer ko da me pika u leđima dok opustim sve misice.
Evidentirano
Kraljeznica.com forum

Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Kraljeznica.com forum | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!