Druge teme povezane s kralježnicom > Teme i rasprave povezane s kralježnicom

Fizio pojas Doktora Ho-a

<< < (5/5)

laiknikola:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seNije mi jasno kako se ta "pomagala" mogu tako slobodno i skupo prodavati.. to je čista prevara.

--- Kraj citata ---
Prodaju se zbog nedovoljno definiranih zakona, kao i neinformiranih regulatora kojima su dovoljna svjedočanstva i anegdote, a ne ozbiljna istraživanja. Trebalo bi stvoriti ozbiljan pritisak na zakonodavce i informirati ljude o ovakvim proizvodima. Isto vrijedi i za alternativnu medicinu uopće. Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se, naprimjer je zakonski izuzeta od standarda dokaza koji se očekuju za konvencionalne lijekove, i tako se može slobodno prodavati u HR kao lijek iako je riječ o običnoj vodi. Izrazito opasna situacija.
Nemam tekst o tom fizio pojasu, ali sve je to isto sr***... Ranije sam obradio Kosmodisk, možda vam bude informativan tekst:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

hemligt:
Kupio, isprobao, vratio. Toliko o tome. Pojas je vrlo neudoban, ogroman je i nepraktičan za nositi. Kao robot ste ne mozete se ni sagnuti. Ono što priznajem je da kad je napuhan i kad sjedite vas prisiljava da sjedite uspravno, to je jedino pozitivno sto imam za reći o tom proizvodu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju