Druge teme povezane s kralježnicom > Teme i rasprave povezane s kralježnicom

Fizio pojas Doktora Ho-a

<< < (2/5) > >>

dolac:
i?? da li je itko ovo isprobao? ja bi to koristio samo onda kada vjezbam odnosno visim na onoj spravi, stol za inverziju.....

ddario:
Reklama o tom fizio pojasu pokazuje kako je bolestan čovijek spreman dat sve na svijetu kako bi povratio izgubljeno zdravlje,pa makar kupio balon na napuhavanje od fizijatra koji ima 20 godina radnog iskustva iako je čovijek star oko 35 godina,što znači da je postao fizijatar sa 15 godina,znači totalno čudo od djeteta,a kao što znamo velika većina genijalne djece se školuje upravo za fizijatra.Dakle po tome trebamo zaključuti da nam je potrebna još nekoliko ovakvih psihopatskih budala na televiziji i država će uštedjeti ogromne novce otpustivši 80 posto nepotrebnih neurokirurga koji su nepotrebno potratili vrijeme na godine specijalizacije,a odlično bi bilo da uduplaju cijenu tom fiziopojasu pa bi logično bilo zaključiti da je taj balon toliko dobar da bi bilo preglupo da ga nekupimo.Evo ja sada suze lijem što sam izgubio 2 i pol godine na liječenje i 2 operacije čupanja diskova na 2 nivoa jer ta reklama o balonu sa nožnom pumpom još nije bila na tv-u u to vrijeme.Molim sve potencijalne kupce da nakon 6 mjeseci korištenja napuhala da nam jave za koliko im se pojačala bol i koliko manje mogu normalno funkcionirati prije nego su počeli koristiti FIZIOPOJAS od dr.Hoa.Hvala.

Neurokirurg:
....uze mi čovjek misao....


Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seReklama o tom fizio pojasu pokazuje kako je bolestan čovijek spreman dat sve na svijetu kako bi povratio izgubljeno zdravlje,pa makar kupio balon na napuhavanje od fizijatra koji ima 20 godina radnog iskustva iako je čovijek star oko 35 godina,što znači da je postao fizijatar sa 15 godina,znači totalno čudo od djeteta,a kao što znamo velika većina genijalne djece se školuje upravo za fizijatra.Dakle po tome trebamo zaključuti da nam je potrebna još nekoliko ovakvih psihopatskih budala na televiziji i država će uštedjeti ogromne novce otpustivši 80 posto nepotrebnih neurokirurga koji su nepotrebno potratili vrijeme na godine specijalizacije,a odlično bi bilo da uduplaju cijenu tom fiziopojasu pa bi logično bilo zaključiti da je taj balon toliko dobar da bi bilo preglupo da ga nekupimo.Evo ja sada suze lijem što sam izgubio 2 i pol godine na liječenje i 2 operacije čupanja diskova na 2 nivoa jer ta reklama o balonu sa nožnom pumpom još nije bila na tv-u u to vrijeme.Molim sve potencijalne kupce da nakon 6 mjeseci korištenja napuhala da nam jave za koliko im se pojačala bol i koliko manje mogu normalno funkcionirati prije nego su počeli koristiti FIZIOPOJAS od dr.Hoa.Hvala.

--- Kraj citata ---

mat2be:
Kladim se da će se dogodine prodavati novi tj. napredniji fizio pojas, npr. dodat će umjesto nožne pumpe mali kompresor ili tako nešto.

Između redaka čitate moje mišljenje o tome.

ddario:
Neznam jel tko vidio novi pojas od dr.Hoa za vratnu kralježnicu,jednostavno nemam što reći,,kad vidite komentirajte.Neurokirurg i Mat2b,vi imate dosta staža na forumu pa ako bi mi možda mogli pojasnit nalaz od emng-a,imate već postavljeno pitanje na forumu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju