Druge teme povezane s kralježnicom > Teme i rasprave povezane s kralježnicom

Fizio pojas Doktora Ho-a

(1/5) > >>

Atleticar:
Evo mene da se malo javim,neću odugovlačiti osim da što ću reći da sa tim svojim bulgingom i dalje imam iste probleme kao i kad je pocelo i da mi je nakon sto sam prestao biti aktivan an forumu jos dosta doktora i neurokirurga reklo da se mene ne treba operirati i neka samo guram fizikalne terapije.

E onda sam eto prije par dana u 24sata pročitao o ovom proizvodu i zanima me što vi mislite o tome,jel to prodavanje magle ili stvarno moze pomoci u rijesavanju problema,ako ne kod teskih hernija onda barem u mom slucaju,pitam to jer razmisljam da to kupim ,a pogledoa sam detaljno stranicu tog doktora i razne ostale reportaze o tome i izgleda mi kao dosta ozbiljna sprava ,a bogami i cijena to pokazuje.

Evo o čemu se radi,pogledajte sve video klipove i ostale informacije

Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Da čujem vaša mišljenja,pa i ponekih doktora ako ih ima ovdje.

Iskreno nikada u zivotu nisam vjerovao u te spike sa TV reklama i ostalih stvari iako ovog jos nije bilo na reklama u HR ako se ne varam,dakle stvari tipa kosmodisk i ostale priče i pričice,međutim ovaj žučo mi nekako uljeva povjerenje i brijem da nije baš neki muljator nego da i ima nečeg što drži vodu u vezi ovog proizvoda.

fireman:
Jednom prilikom u nekom postu, postavio sam isto pitanje (prije otprilike 2 mjeseca) i nisam dobio odgovor od nikoga.Ajmo ljudi da čujemo šta mislite o tome.

Jopan:
Nemam iskustvo sa ovim ali bi napisao nešto vođen nekom logikom i izrazio svoje mišljenje.
Bilo kakav pojas vodi tome da mišći tj. glavni nosač kralježnice gube na funkciji a to onda mora biti dugoročnije negativno.
Možda on trenutno može pomoći ali dugoročnije sigurno ne.
Posebno obratite pozornost na reklamni filmić na ovoj link stranici kako se kraljesci razdvajaju i disk oslobađa komprecije, slično kao na filmićoma minimalno invazivnih zahvata, čisti marketing film koji je jako nerealan.
Po meni će taj pojas malo protisnuti leđne mišiće i stomak a napraviti obakvu dekompresiju  hi ih hi...

Sa druge strane razmišljam opet bez ikakvog iskustva da bi terapija na stolu za extenziju mogla imati više smisla.

aladin:
Slažem se s Jopanom.

Ovaj pojas pomaže tako da rastegne i imobolizira kralježnicu. posljedica je da mišići ne rade i onda vremenom atrofiraju što mora dovesti do još većih problema s kralježnicom.

Moje iskustvo kaže da se sa jačanjem i istezanjem kralježnice može puno postić.

Atletičar koliko se sjećam upisao si KF pa kako ide kolega.

Atleticar:
To što vi kazete vjerovatno pije vodu,medutim zasto ne uraditi kombinaciju ? nošenje tog pojasa odredeno vrijeme,a u drugo vrijeme raditi vjezbe za leđne i trbušne mišiće ? meni kao laiku to zvuči dobro.Ja brijem da ću ja kupiti taj pojas.

Aladin,pročitaj moj novi post na temi o donjem dijelu kraljeznice

Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

pa ces cuti sve o meni i bit ce ti jasnije.Mozda i jesam slucaj kojem bi taj pojas mogao pomoc ako vec ne bi mogao kod teskih protruzija i tako to.Ne znam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju