Druge teme povezane s kralježnicom > Teme i rasprave povezane s kralježnicom

Leđni potpornji

(1/4) > >>

vedran:
Razmišljam o kupnji ovog leđnog potpornja kad se vratim na posao (u sjedeći položaj):

Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

U principu paše na sve "klasične" uredske stolice, ima nekoliko remena koji se zakače na naslon. Ima li tko kakva iskustva, savjet, mišljenje?  ;)


Isto tako mi je zanimljiv i ovaj (za auto):

Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Mislim da je mat2be rekao da ga je uzeo i da će javiti rezultate...


P.S. Operacija u potpisu

senainter:
Ja ne bih trosila lovu evo kako to zena rjesava  :)

Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Za sjedenje ne znam meni je receno da sjedim pod uglom od 90 stepeni i sad sam se navikla tako ili da se se zavalim u naslon stolice al tako da lejda nisu opterecena.

kristiana:
veoma dobar video si postavila, svaka čast, moram reći da sam prije par mjeseci kupila u ljekarni leđni jastuk za sjedenje u stolici i to od Tempura, i stvarno mi pomaže, radim sjedeći posao 12 sati, pa možete zamisliti, da nije pravilno sjediti koji bi bolovi bili, i što je sena rekla, bez problema se sjedi pod 90 stupnjeva samo treba vremena.Ovaj jastuk od Tempura košta 550,00 kn i puno mi je olakšao sjedenje na poslu, razmišljam da uzmem i njihov za auto, inače Sena kak si mi ti, ja se spremam ovaj mjesec na drugu operaciju :-\

alyna:
Ma super, Sena!Odlično!

senainter:
Hvala na pitanju ja sam bogu hvala zasad dobro. Neuporedivo bolje nego prije al sam promijenila zivot iz temelja. Nasla sam novi posao u prosvjeti nema sjedenja samo kretanje ako hos sjednes ako nes hodaj. Nije neka plata al bit ce bolje dogodine akb. I tako upisujem i master odavno se kanim mogla sam ja to i prije al sam bila u katastrofa depresiji radi bolova. Nestali bolovi nestala i depresija.  :)

A sto na drugu operaciju Kristiana. Mozes i na PP, sta se desilo. Da radim 12 h niko me ziv ne bi zakrpio puno je to. Jesu to neke one smjene gdje radis pa onda odmaras 2 dana onda je to ok. Osim toga mozes sebi prilagoditi sto, ja ovako malo sjedim malo stojim kad trebam kucati a kucati moram radi posla kuci.

Dakle ja vozim u autu ovako kako ona na videu pokazuje, i stavim ortozu. Ne vozim sate i sate to jok. Pomalo pa onda hodam, pomalo pa onda opet hodam obicno se parkiram dalje i onda hodam do mjesta gdje trebam biti. A sta cu kad moram tako. Ja imam fobiju od onih bolova ja to ne bih vise mogla izdrzati. Osim toga, svaki sad drugi dan hodam oko 4 km, vjezbam svaki ili svaki 2 dan, bazen kad stignem, tesko ne dizem mada recimo do 5 kg nemam problema.

Pusa svima zelim vam svima sve najbolje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju